103

Анонимен

преди 3 години

До Светозари аз така си мислех понеже е нагъл колкото тях и почти толкова ***.

102

...except me...

преди 3 години

На никого не желая злото, каквото и да е направил волно или неволно.Но защо ни занимават с него? Човека си има близки. Ако някой от нас падне дали ще му окажат таква грижа? Или да занимават целокупното население със състоянието му?

101

мери

преди 3 години

Тази България има много велики "спортисти" То фудболисти с скъсани минискуси то скиори с счупени глави все отбор юнаци с празни калпаци да се вземеш на сериозно че си повече от това което си води до това да си в безпомощно състояние . дано се въстанови великия планинар

100

От цирка

преди 3 години

Нямам нищо напротив да се покаже нужната загриженост и уважение към пострадслият човек, но понякога циркът прекалява с номерата. Директор на Пирогов, здравен министър, отиване до Разлог,айде малко по-полека. Когато хората умираха пред Пирогов, нямаше кой да им помогне , а сега - каква загриженост?

99

Край

преди 3 години

Дано съм лош пророк но след тоя удар в главата ще става само за депутат на Слави.

98

Скиорчето

преди 3 години

Тези хора едно не разбраха, че с планината шега не бива! Искаш ли адреналин , има и по-безопасни дейности. Другото- хората са казали :-Всяко нещо с възрастта си.

97

Анонимен

преди 3 години

заяви директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов, който пристигна в Разлог заедно с здравният министър Костадин Ангелов, за да проследят състоянието на икономиста.Този "икономист" най-вероятно е препрал няколко милиона на КОЙ-то трябва, че цялата "държава" на мутрата го спасява по команда от тиквата? Те да пътуваха така за всеки пациент тези министърчета и докторчета !

96

Анонимен

преди 3 години

Слави днес не обещавам ама така ше ви ОправяЦаря вчера що не взема да ви Оправя за няколко дниБългар в чужбина и тук - НЕ БЪДЕТЕ---- Н А И В Н И

95

Анонимен

преди 3 години

Абе, на 59 годишна възраст освен спортно ходене или просто дълги разходки друго не се препоръчва!На тази възраст счупиш ли крайник заздравяването ще е дълъг и непълен процес, а този се е изпотрошил целия!!!!

94

кратко и ясно

преди 3 години

Каролев не е виден икономиста видим мошеникзатова вие сте бедни, а той богат

93

Анонимен

преди 3 години

"Нищо не му е липсвало в болницата. Такъв тип травма и лечение може да бъде направена само в специализирана клиника, затова се изисква транспортиране"Хем нищо не му липсва, хем му трябва специализирана клиника? Та кое от двете е бре докторе? И така и така бяхте в Разлог, прегледахте ли някой от другите пациенти или само "нашито момче"?

92

чак пък толкоз

преди 3 години

Толкова за зор за това телевизионно дрънкало, забърсало некой друг лев по време на мадридския шмекер

91

Светозар

преди 3 години

Досега винаги съм мислел, че Каролев е кадър на БСП. Не знам защо. А той бил демократ. Колко заблуден съм бил. Е, какво пък, човек цял живот се учи.

90

Max

преди 3 години

Ако с бай Георги от петия етаж се случи същото дали ще му пратят същите специалисти да се грижат за него???

89

Анонимен

преди 3 години

Дано се оправи човека нищо лошо какъвто и да е не му желая злото. Ще ми се само консилиуми от министри и професори директори на болници да се събират и за другите от простолюдието.

88

Пр. БАЛТОВ

преди 3 години

Аз за под 5000 евра не си мърдам пръста, ама за тоя Каролев ме изпратиха със заплахи и шутове с Ангелов двамата да го лекуваме

87

Доц Мангъров

преди 3 години

От кога здравен министър и директор на пирогов изнасят брифинги за пациент, явно е наш човек

86

Анонимен

преди 3 години

Противен човек !

85

Анонимен

преди 3 години

Първо да напълним шкафчетата,а през 2023 г.,ако остане нещо ,ще има и за хеликоптер...Сигурен съм,че в шкафчето на Баце имаше поне за няколко оборудвани хеликоптера за спасителни цели...

84

Анонимен

преди 3 години

Един медиен шут по-малко.Отдавна не го слушам.Де да можеше всички в медиите да ходят на Пирин за сноуборд!