143

Пламен Стефанов

преди 2 години

Както е известно хеликоптерите могат да висят във въздухал.Спуска се кошница,и се изтегля пострадалият.Така планинските спасители,нямаше да го мъкнат 4 часа на ръце,и щеше да бъде спечелено ценно време за черепно-мозъчната травма,както и по-големи шансове за оцеляване.Но СИК-аджийския бандит дава пари за изкуствени острови.До до 149

142

123

преди 2 години

Извecтният икoнoмиcт Каролев берял душа в Пирогов. Обаче c кaквo e извecтeн, кaкъв e принoca му към икoнoмичecкoтo рaзвитиe нa cтрaнaтa.? Дрън-дрън тa пляc, дежурен във всички телевизии и като се намери някой да го опонира, хоп, разсърди се ,като дете и си тръгва от студиото. Ceгa вeчe e извecтeн и c нeaдeквaтнoтo cи пoвeдeниe в плaнинaтa. Нямa лaвинa, cвлaчищe, буря, caмo личния му принoc зa cлучкaтa. И тaкъв гo пуcкaт пa тeлeвизиитe дa дaвa cъвeти, щото бил известен икономист....

141

сокол

преди 2 години

Който е ял от негова софра,зове народа да плаче за този човек,с нищо не допренесъл на страната,от която само взимаше..Не се мислете за безсмъртни,велики.Пред Бога всички сме едно,по делелата само сме различни..И ако има кръв по ръцете-трябва да я измие със своя.Няма правда по-голяма от Божия.

140

Зелен каменояд

преди 2 години

С какво е допринесла на обществото и страната тази персона,че да ми натрапват здравословното му състояние всеки ден? С какво е толкова различен от другите български граждани,че директора на "Пирогов" и бившия здравен минисър да тичкат до Разлог? Кой е наредил да отидат там? Btw Иван Налбантов си е отишъл от нас,а за него ни дума...Позор!!!

139

Кой е Каролев

преди 2 години

че трябва директора на Пирогов и здравната министърка да му ходят на крак да го видят как е... Обикновените хора в Бг-то умират на стълбите на болниците а за някакви публични личности дето не са свършили нищо полезно в живота държавата ще плаща за хеликоптери и космически кораби.

138

да ама не

преди 2 години

Самочувствие в обществото ,пренесено в планината е животозастрашаващо. Планината иска респект и внимание. В края на ски сезона сутрин е лед-твърд като бетон дори ски трудно се командват на такъв терен, камо ли сноуборд. Просто си е търсил белята от хпрекалено самочувствие и създаде тревоги на много хора. Дано се оправи.

137

хмм...

преди 2 години

Голяма звезда го направихте тоя нагъл тип Каролев бре!

136

Анонимен

преди 2 години

хубаво беше за всички хора да се грижат така

135

Анонимен

преди 2 години

Каролев-маролев - ЧОВЕШКО същество е. Дано се оправи и от този момент, да не бъде толкова високомерен и надмен и нагъл. Дано, както му се преобърна живота за миг, така и да се преобърне самият той. И аз не го харесвам, още повече че сега за него всичко има а баба ми, 87 годишна я караха да си купува маска и бинт, защото там нямали...Ако оживее, трябва да си даде сметка че Господ му дава шанс да се поправи. Все пак сме хора а не животни. Та дори и животните се разбират.... Да се оправи, човек е.

134

Анонимен

преди 2 години

Та, до всички, които плюят човека, а и не само.Каролев е извадил страшен късмет. Радвайте се за него, а не го плюйте.Напук на цялата смърт, която се случва около нас и на ежедневните случаи за катастрофи, убийства, ковид, които валят от новините, късметът на този човек да го намерят в такива тежки условия наистина е уникален.Планината рядко дава втори шанс.

133

Анонимен

преди 2 години

Ще има, докато е в ръцете ви...

132

до 149

преди 2 години

Виж хеликоптер е необходим,за по бързо предвижване до болница,но той не може да каца където и да е,а на подходящо място ,не и в плитчини.Проблема в случая е,че Каролев вече е получил сериозни травми в момента на падане,което не може да се предотврати, търсен е ,телефона му е бил изключен ,може да се е повредил при удара.Ако лавина е затрупала човек също не може да се види от хеликоптер,а само с търсачи.Сложно е и много индивидуално.

131

Анонимен

преди 2 години

Дано оздравее ................въпреки, че не съм му фен на Каролев!!!

130

Анонимен

преди 2 години

да

129

Анонимен

преди 2 години

Дано се оправи Каролев, но ми стана тъжно за всички тези, които загинаха в планината... Днес споменаха за младия сноубордист. Нямало вест от него??? Кой го търси, че да има вест и да бъде мамерен. Споменаха, че най-рано през 2023 има надежда за ЕДИН санитарен хеликоптер.

128

набор

преди 2 години

Оф ,набореее, шейсетака, майката си трака! Що ти трябваше да са правиш на пубер?

127

химика

преди 2 години

... а тук искат да ни набътат нови 40!!! милиона за хели-линейка?! ГЛУПОСТИ! Един Кугър се заделя на дежурство и четири обучени мед. екипа с мобилно, реанимационно оборудеване също. Това може да прелети от СФ до Шабла най-много до час и нещо. Цялата организация ще струва ....милион, в най-богатия вариант от към оборудване, курсове, подготовка, човекочасоеве и т.н. И ще имаме една ЛЕТЯЩА РЕАНИМАЦИЯ 24/7.

126

химика

преди 2 години

Каролев ме кефи, че е екстремист на тази възраст - евала! Но, ще се очисти този човек. Късмет вчера, късмет днес, а утре? Но, ЕВАЛА! Дано да няма сериозни последствия и да се възстанови! А иначе за хеликоптера - всичко е голяма пародия. Тези Кугари спокойно могат да се използват за тези цели с почти никакви модификации. В Гърция е такава практиката в много случаи - военен хеликоптер взима (обучен) мед. екип с всичко необходимо и отиват да спасяват. Хелито си има лебедки, трениран екипаж и т.н.

125

The Real Бай Иван

преди 2 години

Г-Ъ-З ГЛАВА ЗАТРИВА.Каролев го доказа. Чакам да видя видеото от GoPro камерата му как се е утепал човеко.

124

до 133

преди 2 години

Бог ти чете постовете ...