63

Муахаха

преди 3 години

Хареса ми коментар 70:"Явно само Каролев знае номера на тайната сметка у швейцарската банка."Явно си прав!

62

Анонимен

преди 3 години

Kaролев = българският Шумахер.

61

БезБрой Ститии за

преди 3 години

Каролев, явно е много важен човек, но според сайтовете с информация за фирмите му са взели над 1 000 000 000, да Милиард, пари от Обществени поръчки! Важен е!!

60

Krom

преди 3 години

До Анонимен 49 - нито съм задал въпрос, нито техния отговор ме интересува. Просто намирам, че не е редно и го казвам. Както и много други. Не виждам Вас това с какво Ви подразни по точно?

59

Въпрос

преди 3 години

Тома Биков беше ли в линейката? Той е навсякъде вече, като малкия мук е

58

Анонимен

преди 3 години

До Мъко,мъкоАми, нито един. За разлика от вашето бригадирско движение, когато измряха хиляди. Държахте ги без храна и вода като в конлагери и те умираха.Питай Пеньо Пенев.

57

До Въпрос

преди 3 години

Затова куцо и сакато се опитва да пробие по партийна линия и да печели пари! Така беше преди, така е и сега. Сега е по-лесно, че има много партии, а и корупцията е узаконена! Без оглед на средства!

56

Док

преди 3 години

Само да попитам, бай Данчо от село Горно Нанадолнище ако падне и пострада по същия начин дали цар Тиква ще изпрати министъра на здравеопазването и шефа на Пирогов да го прегледат? Заради бай Данчо питам.

55

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОАбе, защо вие не сте отишли тогава в Разлог, ами чатите глупости тука?

54

Мъко,мъко

преди 3 години

А колко хора са загинали по строежите му? Без договори,без компенсации..Така е.Искал бързо да стане богат-банкрут..Дългове..На чужд гръб искарвал охолен живот..Бог забавя-но не Забравя.

53

Анонимен

преди 3 години

До Т.ШакСигурно, ти им светиш и знаеш по добре от всички,нали?

52

От бореца

преди 3 години

Възможността да оцелее е опасност за всеки нормален човек.!.

51

Въпрос

преди 3 години

Рабирам, че ако си известен се правят всички усилия - спасители, професори идват в Разлог, прехвърлят го веднага в София и т.н. Дано има късмет! Ако си неизвестен - загиваш и не те търсят! какво стана с младия сноубордист преди около 2 месеца???

50

Анонимен

преди 3 години

Ако се е премятал и зависи колко пъти при премятането си е ударял главата оцеляването му виси на косъм. Мозъка удари не понася. Той е пехтия която при най макият удар реагира. Не случайно черепа на главата е най здрав за да пази мозъка. По интересното е защо на 60 години е тръгнал сам в планината. Какво си е мислил че е със същата физика с която е бил на 30 години ли. Нито физиката нито акъла са му на 30 годишен. Ако е рекъл Бог ще прескочи трапа. Иначе отива в Ада. Много злини е направил.

49

Т.Шак

преди 3 години

Баце пратил здравния министър и шефа на Пирогов да оценяват състоянието на Каролев...Защо ги е пратил?Явно не е за да го спасяват, иначе би пратил специалисти и Кугъра, да го транспортират до София, а не да го лангъркат с линейка по разнебитените Му магистрали.А може би за да довършат работата?

48

Анонимен

преди 3 години

Може ли да пускате брифинг на 2 часа. Българския народ се вълнува от здравословното състояние на Каролев. Стискаме палци, дано оцелее. Личната грижа на Ангелов и Балтов ни дава надежди. Бойче, мини на свиждане в Пирогов молим

47

Анонимен

преди 3 години

Пускаш непровокиран русофобски пост във Фейсбук за деня на Победата, кармата те застига веднага.

46

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОТака е в режима на Тиквата.Не удобните се отстраняват.Той тиквата има опит в държавна сигурност.

45

Анонимен

преди 3 години

ДО GGНякак си по-хуманно е да го бяха убили.Сега ще се мъчи до живот ако оцелее.

44

GG

преди 3 години

Пътник е