57

Вярно

преди 4 месеца

За какво още го мислите делото за Милен Цветков,сто километра доказани, четири вида наркотици доказани, светофар с пресичащи хора доказано, и кво чакаме господа съдии????? наддаване може би!!!

56

Анонимен

преди 4 месеца

Аре герберасти. Ловете малките , че пушат нещо което е легално в целия модерен свят. Нали гроБ се натискат, че са евроатлантици. Е па е ЕвроАтлантика, няма такова отношение към хората, които са избрали да се забавляват с растение, а не алкохол. НО в нито една нормална държава няма(ИМА) присъда за някой които пуши растение, И НЯМА ЗА ТОЗИ КОЙТО Е ОТНЕЛ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ. В повечето случай тези който са отнели живот, им се дават оправдителни присъди, просто защото са рода на някой си. Та така с тия

55

gosho

преди 4 месеца

До Кармазъ Сикишako namekvash za gerb,prez 2006 godina ne byaha gerb na vlast

54

Анонимен

преди 4 месеца

Оставаше и да има. За убийството на Милен също, ама ще кажете към 2050г.

53

Кармазъ Сикиш

преди 4 месеца

Аз проблем тук не виждам. Вижам само: работа, работа, работа.

52

ЕЛИ

преди 4 месеца

ГЛ ПРОКУРОР ДА Е КЪМ ПРЕМИЕРА-ТАКА Е В ЦЯЛ СВЯТВ ТОЗИ СЛУЧАЙ ДЕЛОТО ЩЕШЕ ДА ПРИКЛЮЧА ЗА ДВЕ ГОДИНИ-ИНАЧЕ ЩЕ Е ВИНОВЕН ПРЕМИРА,А СЕГА ВИНОВЕН НЯМА-РЕФОРМИ ИСКАТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ,НО КАКВИ НЕ КАЗВАТОГРОМНА ПРОСТОТИЯ ОТ ГОДИНИ И НЯМА СИЛА КОЯТО ДА ИЗВЪРШИ ПРОМЯНА

51

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 39Ами има ама е за некой, мнго тюфлеци има разчитащи на държавната облага има - 8 директора на НАП ... ? :)) Това както и да го погледнеш е смешно :))

50

ЕЛИ

преди 4 месеца

в цяла европа /без италия/ прокуратурата е към премиера на държаватапремира няма право да пита съдиите защо мотаят дадено делопремиер нарежда на гл прокурор и той има право да пита съдиите/тъй като той е адвоката на власта/ защо бавят дадено дело,той гл прокурор има право не само да пита но ида отнесе въпроса до висшият съдебен съветзатова в САЩ, ПОЛША и др.министъра е гл п в нашият случай делото се точи 15 години и никой няма право да пита съдиитетова е изгодно и за съдиите и за прокурор

49

Христо Христов

преди 4 месеца

Така е при демокрацията...ПП. Чия жена беше замесена със строителството на новата сграда? Еленка на костов ли беше?

48

Анонимен

преди 4 месеца

Двете момичета нещо като бащи братя братовчеди нямат ли. Какво са чакали 14 години. Правосъдие ли. Или са им затворили устите с 10 000 лв. Дано не ми се случва такова чудо че ще подпалим кочи..ната.

47

до 43

преди 4 месеца

При такова мислене всички централни части на големите градове трябва да се взривят и "готово".За вземем да взривим и пирамидите, че са на по 4000 години и Нотр Дам.Але взривете всико че е най-удобно и минете на палатки.С протестърски умове да си имаш работа.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Сградата на съда да се изрине до основи и да се запали след това когато се напишат нови присъди и има хора който ги спазват тогава България ще се оправи. 15 години малееее толкава ли ви трябваше за смех сте дами и господа съдии!!!!!

45

иво

преди 4 месеца

Прикриватурата и цялата продажна съдебна система трябва да бъдат разпуснати.Хора като Гешев трябва да бъдат съдени подобаващо.В нормална държава днес Боко Тиквата трябваше да бъде арестуван.А Гешев и сие продължават да се правят на нечули и невидели.Какво остава за обикновените хора.В определен ден трябва да излезем масово и да ги пометем.

44

Кой ли е изненадан?

преди 4 месеца

Чудя се защо въобще ни е съд? И без това виновни никога няма, по нито едно знаково дело, освен Божков, ама това понеже се скара с Бойко, иначе толкова време бизнеса му беше законен и после изведнъж стана незаконен. Вместо 15 години да точат това дело и други като него, да ги бяха пратили всички тия експерти и юристи да изчистят някое дере от боклyци, по-полезно щеше да е.

43

до 32

преди 4 месеца

Като са стари се взривяват - за 10 мин няма да минавате и готово. Така правят навсякъде дори в Африка.

42

позор, Жоро Кирчев!

преди 4 месеца

Дългите пипала на драгалевския октопод не пускат нишките на властта.Беше ясно, че няма да осъдят ковчежника му.

41

до 32

преди 4 месеца

Ми не ги ограждайте! Бройте си труповете!

40

Анонимен

преди 4 месеца

И с кого ще се "саморазправят" почернените родители?По същата причина може да се саморазправяш ако ти падне керемида на главата.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Прав е Слави, няма такава държава...

38

Анонимен

преди 4 месеца

Абе протестърчета мое ли да сте толокова прости?То затова такива и набутахте в Парламента.