10

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Сега изяснили се, че за управляващите мутропитеци и подчинената им съдебна система, обикновеният гражданин се третира единствено като придатък към хазната и нощните шкафчета? За всичко останало е кръгла нула !

9

Ето

преди 2 години

роби разбирате ли зо голяма част от 2млн. избягали от Бибитколандия са на вън не заради пари, една част да, но много защото в в тъпата България няма правосъдие, няма здравеопазване, няма справедливост!!! Един от тях съм аз и се рядвам, че аз и децата ми не сме паст от това общество вече 18 години. Хайде почвайте да плюете!!

8

Анонимен

преди 2 години

Пародия на съдебна власт и с прокуратурата се интересуват само дали ще им дигнат заплатите и ако ги уволняват, веднага реват до Брюксел и Вашинтон че имат човешки права. На другите бг не ги интересуват човешките права и че ГЕРП избива бг граждани.

7

ха-ха-хаааа

преди 2 години

Епааааа.......защо да има?!

6

Голям майтап !!!

преди 2 години

Загинали има, виновни няма, няма и Бравосъдие !С голяма вероятност може да се предположо, че рушвети има....

5

Анонимен

преди 2 години

Еми, аз не съм виновен че тролчетата замълчаха, не съм виновен за нищо :)))) То кой въобще е виновен в тази държава ? :)) Виновни са бедните клошари, те са виновни за всичко, сега ви е ясно нали ? :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Явно Темида съвсем е ослепяла !

3

Анонимен

преди 2 години

Адвокатите влачили това дело 15 години, кой знае колко пари са взели.

2

два куфара пари

преди 2 години

Закривай

1

Анонимен

преди 2 години

Ти никой не е знаел и не е предполагал, че сградата е на 100 години и вероятно е с компрометирана конструкция, те са си мислели, че къртят мазилка от нова стабилна сграда. Ето това е българско правосъдие. Как никой няма да е виновен?!