17

обикновен

преди 4 месеца

Бездействие, небрежност, неразбиране, грешна оценка, некадърност, недонасяне на информация навреме, безхаберие, неспазване не мерки за безопасност....и още много причини има за това нещастно събитие, които предполагат наличие на носител и извършител, т.нар. виновен! И явно не е един виновния, та на съдиите им е трудно да кажат наше са невинни, другите в затвора, затова всички с предупреждение!

16

АнонимеН

преди 4 месеца

РЕШЕНИЕТО НЕ Е ИНТЕРЕСНОТО!!!ДЕЛОТО Е ОТ 2007-*** ГОДИНА А ПРИКЛЮЧВА СЕГА ПРЕЗ 2021-ВА ГОДИНА СИГУРНО Е ПОГАСЕНО ПО ДАВНОСТ!!!!СРАМ И РЕЗИЛ Е СЪДА НИ!

15

Анонимен

преди 4 месеца

До ЕтоТе са дйствително 600 к, къде ги изкара 2 милки, или може би си от ромските гласове :)))

14

АМА РАЗБИРА СЕ . . .

преди 4 месеца

Нали още в началото всички знаехме - никой няма да бъде осъден и няма да има виновни ! ! ! Ние познаваме съдийската система и държавата и ! Защо трябваха тези ненужни дела с години ? Ние най-добре знаем кой и защо ще бъде или няма да бъде осъден . Ето нашето мнение от тогава излезе вярно . Ето на това нашите магистрати му казват правов ред .

13

Анонимен

преди 4 месеца

Какво е това правосъдие дето 15 г. не може да приключи такава дело, където всичко е ясно. Тези защо въобще получават заплати, каква работа вършат. Това не е нормално. Докато правосъдието ни не се промени и да заработи, няма да се оправиме.

12

мак

преди 4 месеца

Не е възможно никой да не носи вина. Собственик, контролиращ, ремонтиращ, строител, толкова хора и фирми заети със сградата и пак виновен няма. Поне едничък. Ако всички си вършеха работа както трябва нямаше да се стигне до тази трагедия. Жалко за момичатата и семействата им неполучили справедливост.

11

До Ето

преди 4 месеца

И да се опитваш, няма как да го обясниш това на останалите. Те няма да те разберат. Ще ни псуват до сутринта и наричат предатели, безродници, роби, миячи на чинии и т.н., но няма да вникнат в думите ти. Поздрави на всички и бъдете здрави

10

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 месеца

Сега изяснили се, че за управляващите мутропитеци и подчинената им съдебна система, обикновеният гражданин се третира единствено като придатък към хазната и нощните шкафчета? За всичко останало е кръгла нула !

9

Ето

преди 4 месеца

роби разбирате ли зо голяма част от 2млн. избягали от Бибитколандия са на вън не заради пари, една част да, но много защото в в тъпата България няма правосъдие, няма здравеопазване, няма справедливост!!! Един от тях съм аз и се рядвам, че аз и децата ми не сме паст от това общество вече 18 години. Хайде почвайте да плюете!!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Пародия на съдебна власт и с прокуратурата се интересуват само дали ще им дигнат заплатите и ако ги уволняват, веднага реват до Брюксел и Вашинтон че имат човешки права. На другите бг не ги интересуват човешките права и че ГЕРП избива бг граждани.

7

ха-ха-хаааа

преди 4 месеца

Епааааа.......защо да има?!

6

Голям майтап !!!

преди 4 месеца

Загинали има, виновни няма, няма и Бравосъдие !С голяма вероятност може да се предположо, че рушвети има....

5

Анонимен

преди 4 месеца

Еми, аз не съм виновен че тролчетата замълчаха, не съм виновен за нищо :)))) То кой въобще е виновен в тази държава ? :)) Виновни са бедните клошари, те са виновни за всичко, сега ви е ясно нали ? :)))

4

Анонимен

преди 4 месеца

Явно Темида съвсем е ослепяла !

3

Анонимен

преди 4 месеца

Адвокатите влачили това дело 15 години, кой знае колко пари са взели.

2

два куфара пари

преди 4 месеца

Закривай

1

Анонимен

преди 4 месеца

Ти никой не е знаел и не е предполагал, че сградата е на 100 години и вероятно е с компрометирана конструкция, те са си мислели, че къртят мазилка от нова стабилна сграда. Ето това е българско правосъдие. Как никой няма да е виновен?!