30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30Ходил съм в Щатите, Германия. Нидерландия (Холандия), Австрия, Швейцария.... обаче "магистрали" с четирилентов път не съм видял, мейби имат пречки в строежа през тези 10 г. мейби им е трудно :)))

29

до 30

преди 2 години

Ами като е стара се огражда да не минава никой на 20-30 метра. Ако не цялата улица се затваря!Само жалба в Евросъда да се осъди държавата, но е хубаво съдиите и Бибитко да платят, а не обикновените хора, дето страдат от изродиите.

28

Еми

преди 2 години

Той Христо Иванов му каза на Бибитко преди 2 г. да оправят съдебната система. Ама Бибитко не ще. Е затова сега яде калая на изборите и бай Ставри му се точи.

27

Анонимен

преди 2 години

Сградата е много стара, никой не може да предвиди какви са силовите връзки вътре в самия строеж.Лош късмет за момичетата.На ако толкова търсят виновник - ами Борисов ви е под ръка - що не?

26

олигофрени!!!!!

преди 2 години

Виновни са момичетата, че са минали отдолу и са създали работа на съда за 15 години напред!!!!

25

БРАВО

преди 2 години

До АнонименИ ТОВА АКО НЕ Е КОРУМПИРАНО ПРАВОСЪДИЕ.....И КАКВО ДА ЧАКАМЕ ОТ ТАКИВА----СПРАВЕДЛИВОСТ.....ЖАЛНА НИ МАЙКА...ПОЗОР И СРАМ

24

Анонимен

преди 2 години

Вечно Корумпирания Съд

23

Съдия

преди 2 години

Има виновен. Който я е построил преди 92 години. Но той е умрял и не може да го осъдим.

22

Позор,

преди 2 години

това ми било правосъдие!? Момичетата вече изгниха, тези толупи още търсат виновните. Като няма един виновен, цялото котило отива в затвора!

21

Deja vu

преди 2 години

Бог да ги прости момичетата. То на всички беше ясно как ще приключи делото, много ясно че без виновни. Горе долу около това време емигрирах с моето семейство за да избягаме от идио.тизма и абсурда в държавата. За жалост след толкова години явно нищо не се е променило,щом и делата се влачат по 15-16 г. за да се изгуби давност. Коментара е излишен. Дано поне като няма правосъдие, да има карма за виновните.

20

Анонимен

преди 2 години

В тая страна да ти се налага да стигаш до доктор, полиция или адвокати.

19

Анонимен

преди 2 години

До обикновенВиж ся, при мен са идвали куки, все едно видеха месията си :))) Шегувам се разбира се, но нема вкарана голема риба политик или дори мутра у пандизо, факт неуспорим :)) Една румънка успя, тука ни мъже ни жени смеят :))

18

Анонимен

преди 2 години

Няма и изненадани от това решение! точка

17

обикновен

преди 2 години

Бездействие, небрежност, неразбиране, грешна оценка, некадърност, недонасяне на информация навреме, безхаберие, неспазване не мерки за безопасност....и още много причини има за това нещастно събитие, които предполагат наличие на носител и извършител, т.нар. виновен! И явно не е един виновния, та на съдиите им е трудно да кажат наше са невинни, другите в затвора, затова всички с предупреждение!

16

АнонимеН

преди 2 години

РЕШЕНИЕТО НЕ Е ИНТЕРЕСНОТО!!!ДЕЛОТО Е ОТ 2007-*** ГОДИНА А ПРИКЛЮЧВА СЕГА ПРЕЗ 2021-ВА ГОДИНА СИГУРНО Е ПОГАСЕНО ПО ДАВНОСТ!!!!СРАМ И РЕЗИЛ Е СЪДА НИ!

15

Анонимен

преди 2 години

До ЕтоТе са дйствително 600 к, къде ги изкара 2 милки, или може би си от ромските гласове :)))

14

АМА РАЗБИРА СЕ . . .

преди 2 години

Нали още в началото всички знаехме - никой няма да бъде осъден и няма да има виновни ! ! ! Ние познаваме съдийската система и държавата и ! Защо трябваха тези ненужни дела с години ? Ние най-добре знаем кой и защо ще бъде или няма да бъде осъден . Ето нашето мнение от тогава излезе вярно . Ето на това нашите магистрати му казват правов ред .

13

Анонимен

преди 2 години

Какво е това правосъдие дето 15 г. не може да приключи такава дело, където всичко е ясно. Тези защо въобще получават заплати, каква работа вършат. Това не е нормално. Докато правосъдието ни не се промени и да заработи, няма да се оправиме.

12

мак

преди 2 години

Не е възможно никой да не носи вина. Собственик, контролиращ, ремонтиращ, строител, толкова хора и фирми заети със сградата и пак виновен няма. Поне едничък. Ако всички си вършеха работа както трябва нямаше да се стигне до тази трагедия. Жалко за момичатата и семействата им неполучили справедливост.

11

До Ето

преди 2 години

И да се опитваш, няма как да го обясниш това на останалите. Те няма да те разберат. Ще ни псуват до сутринта и наричат предатели, ***, роби, миячи на чинии и т.н., но няма да вникнат в думите ти. Поздрави на всички и бъдете здрави