37

Striker

преди 4 месеца

За съжаление, на почернените родители не им остава друго, освен саморазправа. И ги подкрепям напълно. Ако имат фонд, бих дарил, за да си купят оръжие и тихо и кротко да очистят тримата виновни + съдии и адвокати.

36

Виновни са

преди 4 месеца

партиите на статуквото герб бспйе и дупясе.Не гласувайте никога за тях. Да изчезват докато не е станал въргал!

35

От какъв зор?

преди 4 месеца

Първо сте написали инициалите на жертвите, по-нататък пълните им имена. От какъв зор? Висок професионализъм.

34

до 32

преди 4 месеца

Целия център ли да се огради?Всички сгради в центъра сано по 100тина години.Ако някъде има пукнатини може да се отиде и да се види от какво може са е - това се прави от специалисти.Не може да забраниш на хората да минават през центъра.

33

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 30Ходил съм в Щатите, Германия. Нидерландия (Холандия), Австрия, Швейцария.... обаче "магистрали" с четирилентов път не съм видял, мейби имат пречки в строежа през тези 10 г. мейби им е трудно :)))

32

до 30

преди 4 месеца

Ами като е стара се огражда да не минава никой на 20-30 метра. Ако не цялата улица се затваря!Само жалба в Евросъда да се осъди държавата, но е хубаво съдиите и Бибитко да платят, а не обикновените хора, дето страдат от изродиите.

31

Еми

преди 4 месеца

Той Христо Иванов му каза на Бибитко преди 2 г. да оправят съдебната система. Ама Бибитко не ще. Е затова сега яде калая на изборите и бай Ставри му се точи.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Сградата е много стара, никой не може да предвиди какви са силовите връзки вътре в самия строеж.Лош късмет за момичетата.На ако толкова търсят виновник - ами Борисов ви е под ръка - що не?

29

олигофрени!!!!!

преди 4 месеца

Виновни са момичетата, че са минали отдолу и са създали работа на съда за 15 години напред!!!!

28

БРАВО

преди 4 месеца

До АнонименИ ТОВА АКО НЕ Е КОРУМПИРАНО ПРАВОСЪДИЕ.....И КАКВО ДА ЧАКАМЕ ОТ ТАКИВА----СПРАВЕДЛИВОСТ.....ЖАЛНА НИ МАЙКА...ПОЗОР И СРАМ

27

Анонимен

преди 4 месеца

Вечно Корумпирания Съд

26

Съдия

преди 4 месеца

Има виновен. Който я е построил преди 92 години. Но той е умрял и не може да го осъдим.

25

Позор,

преди 4 месеца

това ми било правосъдие!? Момичетата вече изгниха, тези толупи още търсат виновните. Като няма един виновен, цялото котило отива в затвора!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Няма виновни ако е резултат от земетресение, ураган, вулкан. В противен случай абсолютно винаги има виновни. Това решение само показва колко брутално корумпирано е нашето правосъдие. Би трябвало роднините на момичетата да се отнесат до международен съд.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Еми сградата е виновна нали сте я назовали "сграда-убиец". Сега да я осъдят.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Бе ка ше има виновни бе.

21

Deja vu

преди 4 месеца

Бог да ги прости момичетата. То на всички беше ясно как ще приключи делото, много ясно че без виновни. Горе долу около това време емигрирах с моето семейство за да избягаме от идио.тизма и абсурда в държавата. За жалост след толкова години явно нищо не се е променило,щом и делата се влачат по 15-16 г. за да се изгуби давност. Коментара е излишен. Дано поне като няма правосъдие, да има карма за виновните.

20

Анонимен

преди 4 месеца

В тая страна да ти се налага да стигаш до доктор, полиция или адвокати.

19

Анонимен

преди 4 месеца

До обикновенВиж ся, при мен са идвали куки, все едно видеха месията си :))) Шегувам се разбира се, но нема вкарана голема риба политик или дори мутра у пандизо, факт неуспорим :)) Една румънка успя, тука ни мъже ни жени смеят :))

18

Анонимен

преди 4 месеца

Няма и изненадани от това решение! точка