9

Анонимен

преди 3 години

Еха напред путински бойци, руската ваксина е много важна за България.

8

Solar Power

преди 3 години

До Сплескан натовец: Сплескан натовец ти не си прочел статията. Нямаме капацитет да изследваме нови ваксини затова се доверяваме на ЕМА все пак сме в европейския съюз не в СССР ! Там бяхме и видхяме какво стана. Пак ли искаш да се пробваме ?

7

Анонимен

преди 3 години

Герб закупи и внесе 2 ваксини, които се оказа, че имат сериозни странични ефекти. Очеизвадно е, че заради проамериканската политика няма да внесем такава ваксина, колкото и добра да е. Очеизвадно за нашите дупелизачи не е важно здравето и живота на хората, а това да бъдат харесани от големия брат.

6

Анонимен

преди 3 години

Божанков предупредил да не се намесва геополитиката. Ха! Поначало руския новвичок е геополитически обвързан, девственото куманистче за какво точно говори.От Русия само газ и нефт, неща сделани в Русия не щем.

5

Анонимен

преди 3 години

Абе най добре е да се купи още от опел Астра тя прави най добрите тромби. Познавах много хора които се преселиха на друга планета от Астрата. Но статистика за починалите от нея няма. Казват само че починалите са били болни от куРона и придружаващи ги заболявания затова по случайност са гушнали букето. Та такиви ми ти работи у вашта Мутроландия.

4

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен: Руската е векторна като АстраЗенека. Вкарват ти лека настинка с подменен днк код (ковид) и си караш настинка , но изграждаш имунитет за ковид ... уж. РНК ваксините боцват и няма вируси и глупости. Даже температура не вдигнах... да не говорим ,че работи и на новите щамове. Не случайно ЮА, Бразилия, Индия, Турция и т.н. се ориентираха към пфайзер и модерна. Резултата може да го видите в Израел.

3

Пустиняк

преди 3 години

Аман от подложи на ***."Русия винаги е била вредна за България. "- Георги Стойков Раковски.

2

Идеалист

преди 3 години

Руската ваксина е също генетична. Защо в ЕС и България се предлагат само генетични ваксини? Нужни са ваксини с различни технологии и механизъм на действие. Не съветвам хора в детеродна възраст и деца да се ваксинират с генетични ваксини. Правителството и парламентът трябва да искат да има и от другите типове ваксини - антигени и цялостен убит вирус, които са проучени по механизъм на действие. Няма избор на ваксини, има само един вид ваксини и ни се предлагаше още една. Гласуването беше геопол.

1

Анонимен

преди 3 години

ГЕРП и ДПС лобират за ЕС и НАТО ваксини. Руската им е трън в очите и ги боли.