169

Анонимен

преди 2 години

Е да си ваксинират с тромбитеЯвно не било писано да се ваксинирам

168

Анонимен

преди 2 години

Не е ясно тази ваксина всъщност какви качества има, но е ясно, че е 4-5 пъти по-скъпа и някой трябва да плати. Питам- кой? И нали уж щяха да ни чипират, да ни следят, нямаше вирус...Сега защо ревете за ваксини?!

167

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 207Щото си ***, който няма какво да отговори, когато реалността те плесне през лицето. Не разбрах, какво руско имаш у вас?

166

Анонимен

преди 2 години

До дО 200"а ти какво имаш американско в къщи ?"Я сега, след каот ти казах някои от нещата от САЩ, които имам в къщи, кажи ТИ какво руско имаш у вас?

165

a

преди 2 години

До дО 200защо трябва да е американско, а не европейско или японско, не говоря за стоките правени в китай по лиценз. Колите втора употреба са на 70% европейски и другите са японски или корейски, електрониката е на 95% китайска по лиценз на големите марки sony, samsung, panasonic, philips, LG... Едрата бяла техника е на AEG, BOSH, SIEMENS, ELEKTROLUX, LG. Навремето не си и сънувал да имаш в дома си такава техника, кола или всичко което имаме сега. Яж си марципана от едно време, за нас има шокол

164

Анонимен

преди 2 години

До дО 200"а ти какво имаш америакнско вкъщи"Като почнем от уредите на КитчънЕйд, всичките до един правени в САЩ, минем през велосипеда ми правен в САЩ, минем през нещата ми на Епъл, които са измислени в САЩ, минем през готварските ми тенджери Ол Клед, и стигнем до инструментите ми Снап Он. Има и други неща, но мисля, че така или иначе никога не си чувал нищо от това.Други въпроси?

163

Анонимен

преди 2 години

Проф. Чорбанов отсече, че европейски държави се ваксинират с руския препарат. "Половин Унгария се ваксинира с нея и лекарите казват, че няма странични реакция. Половин Сърбия също", посочи като пример той"Долен лъжец. В Унгария са доставени общо около 20 хил ваксини. Тоя знае ли е колко население има Унгария?А точо Сърбия масово се ваксинираха с Пфайзер, Модерна и Китайската. Спутника го пробутват на Северна Македония и Черна гора.

162

дО 200

преди 2 години

а ти какво имаш американско в къщи ?

161

Анонимен

преди 2 години

И аз искам всички дето ще ги ваксинират със руския бъркоч, да си купят и руски телевизор, кола и телефонУспех...Преди 30 години, 95% от автомобилите бяха руско производство, днес нямат и процент.Защо ли ...

160

Анонимен

преди 2 години

Троловете дето искат сПутник, да палят за сибир.Никой не ги кара да се ваксинират с каквото и да е било.Ваксинацията е пожелание.На никой няма да липсвате

159

анонимен

преди 2 години

До Факт 193Там няма и да има смъртен случай,защото просто никога няма да го оповестят.Там човешкият живот не струва нищо(така е било винаги!)-дали ще умре един или сто и един няма никакво значение.Както няма и да съобщят за странични реакции а техните вакцини,но ще тръбят колко са с.капани другите.Пропагандата там е страшна.Не пишете за това,което не знаете.Уверявам ви,че ако знаехте какво и как е там,то със сигурност нямаше да сте толкова ентусиазирани.

158

Стига пропаганда !

преди 2 години

Лично моя работа си е с каква ваксина ще се ваксинирам!Не си прав !Трябва да е безопасна за теб и за околните, а ти не си специалист, за да знаеш всички детайли - и за това отговарят съответните органи - можеш да си избираш от разрешените за ползване !

157

Анонимен

преди 2 години

Лично моя работа си е с каква ваксина ще се ваксинирам! Догодина ще ме хванете за опинците да се ваксинирам с roвната на астра или файзър!

156

.....М....в...

преди 2 години

БСП да изтеглят пари и да си ваксинират избирателите, а не да харчат средствата на ЕС.

155

Анонимен

преди 2 години

А някой да ви е предлагал руската ваксина?

154

до митко

преди 2 години

Ти гледай да не ти дойде на тебе Гешев на гости. Щото всички, които критикуват ГЕРБ и желаят затвор за Бойко накрая се оказват " по случайност" с дебели досиета и незаконни сметки. Такива сте кому...нягите.

153

Анонимен

преди 2 години

Що е ваксина, все е ***!

152

митко

преди 2 години

След разкритията на Илчовски още днес Боко Тиквара трябваше да бъде арестуван.Гешев до кога ще се правиш на луд бре ***?

151

Хайде по-спокойно

преди 2 години

Ами като Спутник V не изпълнява закона за безопастност на лекарствата в България как да я купуваме ?!

150

fck u

преди 2 години

made in USA only!