123

Анонимен

преди 3 години

До 146Защото така е по-лесно. Една проcтитутка ще изкара там за година колкото ти за 30 г. Да не мислиш,че не може да работи тук за 1000 лв като продавачка. Може естествено. Но иска да има хубава кола,да си купува маркови дрешки,да ходи на екскурзийки. Като не броим ромките истинските хубави българки го правят само защото е по-лесно.

122

Българин

преди 3 години

Предпочитам да бегам в ЕС да проcтитуирам и да мия улици отколкото в Русия! EС е по привлекателна дестинация за пpocтитуиране и миене на улици!

121

Анонимен

преди 3 години

означава ли тази статийка, че утре след като Слави победи на изборите и неговите иХтиотчета ме гепат на пазаря да си копувам тиква-пипон-кратуна че ще ме арестуват защото от тия трите целулози нема как да се зглоби 7/8 от чекмеджетос копютри и гулчета голдише папирише

120

Анонимен

преди 3 години

Всичко построено при социализма е построено с принудителен труд с опрян на слепоочието калашник от копоите на диктатора Тодор Живков!

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Защото никой не иска за бяга да живее и работи в Русия".А защо българите бягат от България да пpocтитуират и да мият улиците на запад?

118

Добре, добре!

преди 3 години

Западните фашисти и техните жалки пуделчета освен да съскат злобно, друго нищо не им остава. Това доказва, че Русия е на прав път!

117

Анонимен

преди 3 години

Димитровград е построен от 50 000 бригадири, които пристигат от 963 български градове и села. Част от тях стават жители на новия град. От 1948 до 1950 г. те работят в самостоятелна бригада, наречена "Млада гвардия". Техният девиз е: "Ние изграждаме града, градът изгражда нас!". Бригадирите построяват жилища, химически заводи, фабриката "Вулкан", азотно-торовия завод, пътната мрежа на днешната община Димитровград.

116

Анонимен

преди 3 години

До ФактА кога ще си потърсиш истинска работа?

115

Факт

преди 3 години

Западна европа гъмжи от български просяци, пpocтитутки и черноработници, докато за просяци, пpocтитутки и черноработници от Белорус никой не е чувл, въпреки че и те като сърбите могат практически свободно да пътуват на запад. Но предпочитат да си работят в родината.

114

Анонимен

преди 3 години

До 133А колко от тези изброени от теб обекти са построени срещу заплащане и колко с принудителен труд. Сега ако кажеш на някой,че лятната ваканция трябва да я прекара в някой трудов лагер да бере ябълки и какво ще стане според теб. Дали ще се радва,че го прави за държавата или ще реве,че му нарушават правата. Лесно е да кажеш Бай Тошо построи язовир. Ама ако ти си бутал количката с бетона без да ти плащат нямаше да се радваш толкова.

113

Анонимен

преди 3 години

До 130Ами там е проблемът. Че много българи ще искат да избягат там да живеят. Защото никой не иска за бяга да живее и работи в Русия. Всеки иска в Америка. И чинии ще мият само необразованите. Който има акъл ще се развие.

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 138Вашите още ли те издържат?

111

Анонимен

преди 3 години

Зверство беше извършено в Павликени посред бял ден 47-годишен мъж беше запален и захвърлен на тротоара в безпомощно състояние. Той е с 40% изгаряния, хора събират средства за лечението.

110

Анонимен

преди 3 години

До Блатото БългарияА иначе истинска работа търсил ли си си някога?

109

Анонимен

преди 3 години

Вече 30 години момата България е чисто гола и стои в колянно-лакътна поза пред запада, и чака да стане като тях, да я приемат наравно с тях. Но пpocтитутката никога не е приета на равна нога от клиенте, още повече, че българската мома си събу гащите без пари, с надеждата за нови западни коли да и дадат да се вози, а събуе ли си един път жената гащите без пари, вече не и се предлага заплащане.

108

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 133А истинска работа кога ще си намериш?

107

Анонимен

преди 3 години

Всичко което има България днес е построено при Тодор Живков. Да си пуснеш водата, тока, топлото, пътищата, 90% от жилищата, да отидеш на лекар и болниците, училища, университети - всичко е от комунизма: над 200 електроцентрали, над 100 големи язовира и хиляди малки напоителни за селското стопанство. А днес не могат и 200 километра пътища да построят, всичко беше съсипано, днес България умираща е стана от третия свят без икономика и без перспективи.

106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130Точно ти няма да изкараш "някой долар". На теб 24/7 работата ти е да драскаш глупости тук.

105

Анонимен

преди 3 години

До Германец А ти ходи от където си дошъл - това значи, ходи на *** си у, нали, знаеш къде? Сигурно си от новите германци с анадолски акцент

104

Анонимен

преди 3 години

След 30 години навеждане със смъкнати *** на САЩ кога ще можем свободно да ходим в САЩ да мием афроамерикански тоалетни да изкараме някой долар? Какво става с визите за САЩ, защо българите не могат да пътуват без виза за САЩ както другите граждани на ЕС от западна Европа, явно българите ги считат за полуxopa, полyчовеци втора категория членове на ЕС.