163

Христо Христов

преди 3 години

Браво! Нормална държава и свободен народ!Когато в Берлин някой излезе със символи на нацистка германия и го глобят само 650 паунда, очаквам отново подобна статия.

162

Анонимен

преди 3 години

До 197Когато Сталин воюваше с оня злодей, Чърчил и Деладие сключваха със злодея "Мирът на нашето време", подарявайки муСудетите.

161

к1

преди 3 години

По *** пропаганда не можахте ли да измислите!?

160

Анонимен

преди 3 години

отново овцата *** христова ръси бисери

159

Покушение в Минск

преди 3 години

Вестникарските архиви предлагат доста статии за САЩ, написани в духа на сегашния материал, макар и преди 1989 г. Разликата е в това, че тогава нямаше опасност читателят да не научи за убийството на президента на САЩ Джон Кенеди и за опитите за покушение върху живота на тогавашни държавни ръководители като Шарл дьо Гол, Леонид Брежнев, Роналд Рейгън, Маргарет Тачър и др. Може би, защото тогавашните вестникари си даваха сметка, че хората оценяват работата им като си купуват или не вестниците им.

158

Ужас

преди 3 години

Това са лъжи и глупости но по страшното е че има промити мозъци който вярват....

157

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости.

156

ВГЗ

преди 3 години

А колко застреляни имаше на 6 януари 2021на поляната пред Белия дом?!?

155

Защо????

преди 3 години

А какво доказва, че изнесеното в статията е истина? Сега се използват различни трикове за да бъде отвлечено вниманието от проблемите с корупцията в България и излизането на показ на садистичните отклонения на българския премиер в оставка..

154

izh

преди 3 години

И ние сме преживели подобна комунотъпанарщина. Понеже медийните собствении са от едно котило много се стараят историята ни да се забравя и неглижира

153

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 196"Тогава беларуските националисти бяха съратници и помагачи на злодея с мустачките"Сталин беше основния съратник на "злодея с мустачките". Даже нацистките армиии и Червената армия имаха общи паради!

152

Анонимен

преди 3 години

Бялото знаме с червена ивица през него беше знамето на беларуските националисти за кратък период по време на хитлеристката окупация на Белорусия. Тогава беларуските националисти бяха съратници и помагачи на злодея с мустачките, съдействали да бъдат убити и изгорени живи няколко милиона мирни белоруски жители.

151

сабн

преди 3 години

Днес, ни занимават с маратонки а това че излизат далаверите на БОКО ни дума. Какво стана с ИЛЧОВСКИ ? Що не казвате нищо ?

150

Анонимен

преди 3 години

Аз пък познавам няколко беларуси, още преди година са ми разказвали за този тип гонения, много техни познати са били прибрани от ОМОН, някои все още са в затвора.

149

Анонимен

преди 3 години

А АНГЛИЙСКИ КАНИБАЛИ НАКЪЛЦАЛИ И ИЗЯЛИ ГЛАВНИЯТ РЕДАКТОР НА DAILY MAIL.

148

Анонимен

преди 3 години

За туй ще си останат капутти още дълго време.

147

Не вярвам

преди 3 години

Тази новина е измислица според мен.

146

Анонимен

преди 3 години

Спокуве, ако си в САЩ и белокож, направо те стрелят при най-малко съмнение за протест. А пък ако си цветен, даже може да ограби магазина и по живо, по здраво. В най-лошия случай да те застреляна място или да те задушат за кеф на полицаите. Скоро ще ходите и с вградени видео регистратори в празните канчета. Мали остана.

145

Анонимен

преди 3 години

Мисирките ни взеха за мезе...Аааабе, я си...

144

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости е статията, навярно превод от нацистки украински или латвийски сайт, това е флага на съюзниците на хитлер. За сравнение Колко метра ще минете в англия примерно ако носите по улицата нацисткия флаг с пречупен кръст?