143

Анонимен

преди 3 години

Нема лабаво....

142

Анонимен

преди 3 години

маските се носят на публични места за да предпазиш другия човек -------Глупости.

141

Европска идилия

преди 3 години

В Германия те бият и арестуват, ако си без маска. Пак там те чакат 5 години затвор, ако в дома ти пренощува член на трето семейство. Франсетата спазват вечерен час като кокошките. В Белгия биха, тъпкаха с коне и обгазяваха хората затова, че са излезли в парка да подишат чист въздух. В половин Европа могат да те арестуват, ако се събереш с приятели на раздумка. В почти цяла Европа ще те арестуват, ако по облеклото ти има нацистки символи. И т.н.

140

обяснявам на дебилит

преди 3 години

маските се носят на публични места за да предпазиш другия човек първо и после себе ситака се намаля разпространението на всякаква циркулираща зараза в пътине знам какво толкова не ясно има

139

да бе

преди 3 години

До Валяи да умират с хиляди без да се водят официално съгласна ли сии който от роднинте повдгне глава и в занданане си биля май жива по времето на комунизма в БГ ми се струва

138

Валя

преди 3 години

Съгласна съм да ме арестуват, ако нося чорапи в бяло, зелено, червено, но като в Белорусия да не ни налагат ограничения: да не носим парцали на устата си, да не затварят училищата, да си работят нормално хората.

137

Ггг

преди 3 години

В момента след Швеция, Беларус е най-свободната европейска държава.

136

Анонимен

преди 3 години

Съдейки по стила, поръчителя е ясен!Има ли съмнение?

135

ww

преди 3 години

това е платена статия от краварите и написана от продажnik журналист.Малко преди пандемията мои колега ме покани на гости в родината му Беларус.Останах очарован чистота,магазини,транспорт.Пътищата им са супер подържани,Едно нещо наистина не беше редно забранен е алкохола по ресторантите до 19часа.Две думи нищо общо няма това което медиите ни описват

134

АнонимеН

преди 3 години

ПРИ КОМУНИЗМА Е ТАКА!!!-------------НЕ СТАВА ДУМА ЗА ЧОРАПИТЕ САМОТАМ ПРОТЕСТИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН!

133

Анонимен

преди 3 години

За Лукашенко не съм проверявал произход, но той така или иначе е дребен гризач.

132

Анонимен

преди 3 години

Българите не трябва да се месим в мнимото противопоставяне между Източна(Русия) и Западна(САЩ) Хазария, както и техните клонове. Тази битка не е наша.За мен няма разлика между Ротшилд, Рокфелер, Шварц и Мендел, Еделщайн, Шеломович. Все потомци на човеконенавистното племе.

131

ПорЦелан

преди 3 години

Това по материали от Дойче Веле ли е или просто е изкопирано от там? Другата версия е *** да е била свидетел лично на всички описани случаи.

130

ЕС

преди 3 години

Западняците вече не могат да се справят с емоциите си. Високомерна ненавист и злоба към всичко различно от евро-гейcките ценности. Лицемерие и насаждане на омраза. Вече не могат да предложат нищо позитивно.

129

Анонимен

преди 3 години

? ? ? ? ? Моля приемете тези искренни 5 чуденики в знак на дълбоко състрадание за случилото се на: минската жена показвала V;Наталия, глобена 650 брити либре заради нейните провокативни чораки;хилядите които се ядосали на Мр. Ониън;Лукашенко когото някой изолирал;Мария, глобена със 115 уседо, защото имала екстремиско изглеждащ подпис;Олга и Льоксей за окачване на сламени чудовища покрай пътя;Андрей зато че си купил кутия с агресивни шаретуйки и тн.Потресени сме от случките от едно прочитане

128

Анонимен

преди 3 години

Северна Корея - 3

127

Анонимен

преди 3 години

Много любители на руснаците тук. Ама учите английски вместо руски,търсите евра и долари вместо рубли,возите се в западни автомобили вместо руски,пращате децата да учат на запад вместо на изток. Е няма как хем да искате да сме с Русия,хем да предпочитаме западното. Или едното или другото.

126

Анонимен

преди 3 години

До БългаркаA работа кога ще си намериш?Връстниците ти кариери направиха и имат семейства, ти още лежиш на гърба на вашите/

125

Българка

преди 3 години

Българките избраха да работят в Германия, 90% от интимните услуги в Германия се държат от българки. Немеца е богат, Ханс дава на българката 50 евра за 20 минути блазен унд фикен. Българките работят легално, за себе си, цивилизовано и никой не ги закача. Около 50 евра за 20 минути блазен унд фикен. Плащат си и осигуровки, води им се за стаж. С няколко клиента на ден една българка може да изкара 5-6 хил евро месечно и като си плати таксите и осигуровките храна и квартира остават и чисти около 3 хил евра - това са 250 хил рубли само за един месец.

124

Анонимен

преди 3 години

Политиката на ЕС не се състои единсвено в насаждане на омраза към различните и насилствено налагане на техните хомосексуални ценности. ЕС са фашисти и в червата. Дори и при социализма не е имало толкова наивна и злобна пропаганда към запада.