122

Анонимен

преди 3 години

В случая статията е казва много и малко. Става дума за сезонни работници, а не за хора, които са се установили там да живеят и да се интегрират. Тоест ако условията не им изнасят, просто се връщат. Едва ли някой ще ги спре. За да стоят, значи на друго място са още по-лоши условията. Едно време бивши съученици ми се подиграваха, че съм си губил времето в университета, вместо да ходя да вадя пари. Подозирам, че сред тях има от тея сезонни работници.

121

бай Тоше

преди 3 години

Яжте банани!

120

Анонимен

преди 3 години

Ксения Андреевна пък се надява, че нарастващите цени на храната ще са наистина само част от въображението й. Но това е реалността. "Цените са ужасяващи", казва тя. "Стандартът на живот спада. Трябва да намирам по-прости и некачествени храни."

119

Анонимен

преди 3 години

След крайна бедност майка и дъщеря скочили заедно от 7 етаж. Майка и дъщеря се самоубиха заедно, като скочиха от жилището си на седмия етаж в блок на улица "Мусала" в Стара Загора.

118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 136"А още по интересмо е защо не ходят в САЩ кога да мият афроамерикански тоалетни да изкарат някой долар?"Всяка опорка, която пускаш за 1000ден път доставя неимоверно удоволствие: показва, че си отчаян.:)))))))

117

Анонимен

преди 3 години

Заплататата на учител в Модква е 170 хил рубли.

116

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТо затова министърката на туризма на членката на ЕС и НАТО България ходи всяка година в Русия да се моли за руски туристи със средна заплата 260 лева да идват на черноморието за да могат българите да им сменят чаршафите да изкарат някой лев да не гладуват.

115

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 135"В Русия няма безработица и няма глад.... в Русия хората винаги ще имат достатъчно храна и достатъчно топло."Явно не знаеш нищо за Русия. Явно даже и държавните им канали не гледаш, инае щеше да знаеш за мизерията в Русия, включително и за студуващите, нищо, че страната е най-богатата на природен газ в света.Наскоро даваха за една песнионерка, която си брои копейките за да си плаща парното: което ме подсеща за друга ваша лъжа: че там отоплението било безплатно за пенсионери

114

Анонимен

преди 3 години

до АнонименА още по интересмо е защо не ходят в САЩ кога да мият афроамерикански тоалетни да изкарат някой долар? Какво става с визите за САЩ, защо българите не могат да пътуват без виза за САЩ както другите граждани на ЕС от западна Европа, явно българите ги считат за полуxopa, полyчовеци втора категория членове на ЕС.

113

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов: "Такава криза се задава, толкова тежки времена се задават..."!

112

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ Русия няма безработица и няма глад. Каквото и да стане, в Русия хората винаги ще имат достатъчно храна и достатъчно топло.

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130"Защото в Русия няма да ги пуснат."Ами, тези хора искат по 8-9 евро на час, много ясно, че в Русия няма да ги пуснат, нали домакините им ще станат за смях.

110

Анонимен

преди 3 години

Източноевропейци по полетата на Германия, а условията - катастрофа, за това господа сме евросъюза. Черните роби вече не работят и си живуркат безгрижно на държавна издръжка. Новото попълнение идва от исток.

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 129Обещанията на Путин са изобилни и с доказан характер: като обещанието му през 2007, че 2020 средната заплата в Русия ще е колкото в Португалия.Колкото по-далеч във времето, толкова по-сигурно, че са партенка.

108

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе знам защо тези хора не отидоха в Русия, щяха да са доволни.аЗащото в Русия няма да ги пуснат. А в България е мор, няма работа, ако не ходят да мият улиците и да слугигуват на западняците българите ще гладуват.

107

Анонимен

преди 3 години

100% болнични за отглеждане на деца под 7-годишна възраст, нови еднократни плащания за всяко дете в страната, увеличени помощи за бременни жени, 1300 нови училища за милион ученици и 45 000 допълнителни бюджетни места в университетите в страната, безплатно газоснабдяване на поземлените участъци на гражданите, удължаването на високоскоростната магистрала Москва-Казан до Екатеринбург, програми за развитие на малките градове в централна Русия, както и курортите на Крим и Кавказ.

106

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо тези хора не отидоха в Русия, щяха да са доволни.

105

Анонимен

преди 3 години

Тези гласуваха за Слави

104

Анонимен

преди 3 години

До германскотоИ сега е символ на високо качество и благонадеждност. Само страни като Япония изпреварват Германия по този показател.

103

Анонимен

преди 3 години

До разочарован"Престижно беше да работиш в Германия"В Германия българи не работеха (или поне не нормални професии, за дипломатически и пр. няма смисъл да се говори).Иначе и днес да се работи в Германия е доста добре - дори и за обикновените работници като берачи на аспержи или в кланица: парите са несравнимо по-добри отколкото в България.