162

Анонимен

преди 3 години

"трудова карантина" - работниците могат да излизат само за да отидат на работа и никъде другаде Еее, друго си е демокрацията, това малко напомня на едни други времена в Германия, ама нали е в Германия, значи е демократично.

161

Немците са го казали

преди 3 години

Арбайт махтс фрай - работата прави свободата, яко бачкане му е майката, не само физически труд, интелектуален също, който където му е силата. Само така човек успява в цивилизованият свят.

160

Анонимен

преди 3 години

Научете географията бе - къде е изток и къде е юг, преди да пишете глупостите си

159

Божее

преди 3 години

Що народ не си е пил хапчетата тука..

158

Анонимен

преди 3 години

И закакво ги поканиха имигрантите току що слезли от камилите? За интелектуалната работа ли? Да ги хрантутят само с потта на белите роби

157

Ива

преди 3 години

като ги нямаха ората от източна европа последните 2 години им гниха ягодите и реколтата... в същото време от 2012 до сега са вкарали 3 милиона африканци и араби...от тези 3 Милиона африканци и араби никой не оди да бере.... Живеят си от социални помощи и им е през ***... Германеца ходи да работи... Източните Европейци да им робуват на полето, за да нахранят Арабите и Африканците... те така...Нашите са *** - вместо в България да произвеждат ягодите и да ги берат и да ги експортират..

156

На всекиму според...

преди 3 години

Двойните стандарти в земеделските райони на Западна Европа и "катастрофалните" условия на живот за берачите са ЕДИНСТВЕНО И САМО поради РОБСКАТА ПСИХИКА на берачите и НАВИКА ДА СЛУГУВАТ на чорбаджията си, който и да е . Стига да е тоя дето ще дава парите. И в калта са готови да спят нашите бачкатори , и на извъннредна работа са готиви, и на намалено заплащане....За разлика от германци, французи, англичани ... които имат самоуважение и знаят как да си търсят правата.

155

народ

преди 3 години

не позволявайте , на чалгата в чужбина който гласуваха за изплезения да устройват вашия живот в Бьлгария , отнеха ви правото да гласувате с книжна бюлетина, ХОРА не се страхувайте от машините , никой не може да ви отнеме правото да гласувате отивате и гласувате ако не с пьрвия пьт с втория с третия докато не стане, хич да не ви пука ако кще опашката да стане километрична, да си видят СЛАВЧОВЦИТЕ КАКВО сьтвориха за да попречат на вьзрастните да гласуват .НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЩЕ СЕ СПРАВИ

154

Сюлейман паша

преди 3 години

До: 68 ; 80 А стига и ти с това изтьркано,,турско робство",бе ! Имал си Отомански паспорт,пьтувал си безпроблемно по земите на империята ,разпростряла се на три континента,отварял си бизнес безпроблемно,имал си училище, читалище(Д.Войников)та даже и ...театьр!!!(Васил Друмев-Шумен)Промил си птичия мозьк сьс сеещите омраза ком.филми и си тровиш живота само! Дискотека ли искате да са ви отворили,за да сте доволни а?!Пфуу,*** ***!!!

153

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 172Ем а дано! Ама ако сериозно искаха - ДПС и това е бате! 50% ДПС и до 10 години туска провинция ;)Много добре го знаем, няма какво да спорим.

152

Анонимен

преди 3 години

Ехеее! ЕХЕЕЕ!Не ситга, е имат препитание тези хора, ами пак намирате начини да оерните, да набичите бюрокрация и да прецакате нещата.... ИДват времената на края на тази глупсот, позната каот "съвременна цивилизация". Кое е цивилизованоо? Атентанти през 2 дена и CardiB

151

Анонимен

преди 3 години

Що не му хванат германците за шланга!? Ще им бера аспержи с Римляните от Африка и Азия!? Яяяя вол-виж-срещу немцойчетата немам нищо против да ми правят салатки ...

150

истина

преди 3 години

ТОВА СА ЧАЛГАРИТЕ НА УЧЕНДОЛЕЦА, С ПРОСТОТИЯТА СИ ЩЕ НАПРАВЯТ ЖИВОТА НИ НЕВЬЗМОЖЕН В БЬЛГАРИЯ,И СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ЩЕ СЕ ПИТАМЕ КЬДЕ *** ГЛАДНИТЕ.

149

Анонимен

преди 3 години

Ха,ха, ро.бите са умните и красивите които щели да оправят България избирайки чалгари да ни управляват.Ама иначе нямат нищо против да робуват на немеца и англичанина !!!

148

Анонимен

преди 3 години

До172. Статията се отнася за Литва,Латвия Естония, украинци от Полша. Българи не са по беридбите / а в строителството/ в Германия . и се водят Западни Балкани. Български берачи са в Британия.

147

Анонимен

преди 3 години

До Ейджънт Ариел СкитБългарите, които трябваше да я обработват и хранят страната, сега робуват на неоколониалистите за да прехранят себе си....това са опроcтачените от Чалгара лузъри, които навсякъде ще бъдат берачи на ягоди, общаци и просяци. Точно те гласуват за Чалгара и точно те ще съсипят живота на нормалните българи.

146

izh

преди 3 години

Никого не са завели насила в Германия. Условията са ясни предварително. Може да има перфектни условия за работа, само че тогава парите ще са други и никой няма да ги искаДругото са дрънканици на злобнички *** 2, 3 и 4 поколение, живеещи още от награбеното от дядо и тати

145

profi

преди 3 години

Професионалистите са уважавани навсякъде. Другите им завиждат.

144

Ристо Маджов

преди 3 години

Хайде една бюлетина за Славчо Мултитрупа и ще ви плащат вече двойно :D

143

ДО 161 ОТГОВОР

преди 3 години

ТИ ЧОВЕЧЕ МРАЗИШ И СЕБЕСИ, МИЖЕТУРКИ, ТЬРТЕЙ КАТО ТЕБ И НА ЛУНАТА ЗА ОТИДЕ ПАК НЯМА ДА МУ ХАРЕСА. ВЗЕМИ ДА СЕ ГРЬМНИШ.