302

Анонимен

преди 3 години

То стана страшно да си плеймейтка, сега кой ще отиде на подобен конкурс, освен Тома Биков

301

Анонимен

преди 3 години

Степенуване - нагълпо-нагълнай-Бойко

300

До помнещ

преди 3 години

Кои сте вие ''ние българите'' бе ей, и аз съм българин, но не знам нищо за някакво ''приключване'' ! Хайде СТИГА с това присвояване на народа по комунистически образец !!!

299

в науката,физика

преди 3 години

Делта лъчът се характеризира с много бързина електрони произведени в количество от алфа частици или други бързо енергийни заредени частици, които избиват орбитиращи електрони атоми Заедно тези електрони се определят като делта излъчване, когато имат достатъчно енергия,за да йонизират допълнителни атоми чрез последващи взаимодействия сами. Делта лъчите се появяват като разклонения в главния коловоз на облачна камераТези клонове ще се появят по-близо до началото на коловоза на тежка заредена частица, където повече енергия се предава на йонизираните електрони

298

До 320

преди 3 години

Над 25 херца, там са психичните заболявания.

297

IQ над 140 ?!?

преди 3 години

"...считам, че съм най-успешен и най-знаещ."

296

Анонимен

преди 3 години

До Дедо виОфцете не мислят за да се питат нещо.

295

в медицината,мозък

преди 3 години

ДЕЛТА (гард)Делта вълни (1 до 3 Hz). Делта вълни са тези с най-висока амплитуда на вълната, тоест честотата им е много ниска. Те са характерни за фазата на дълбок сън,която е тази, в която рядко сънуваме.Това обаче, че те представляват моделите на активиране на тази фаза на дълбок сън, не означава, че мозъкът е относително изключен.Въпреки че е в състояние на покой, вече не е активирано, да, заето е с процеси, които не зависят от това, че сте в състояние на съзнание

294

До 314

преди 3 години

Алооу, на днешно време в България властта не се ''взема'', а се ДАВА от народа чрез демократично и свободно проведени избори ! Така че, срещу кого ще вдигаш революция ти бе - срещу хората, които гласуват различно от теб ли, я се опомни !

293

Дедо ви

преди 3 години

Някой да се пита защо медиите мълчат за миналото на ръководителите на т.н. протестни партии, макар че фактите са известни на всички? За един приятел германец питам.

292

помнещ

преди 3 години

Другарю Борисов! Ние българите,отдавна приключихме с теб! Но виждаме,че Ти не си "приключил" с нас! -:) Покойник си вече в "политиката" ! Примири се! Ерата Борисов ПРИКЛЮЧИ!! Доживяхме,да те свалим! Ти който скачаше през годините в държавата,от пост на пост! Не се ли наяде вече бре? Мутра си беше след 1989 г и мутра ще си останеш за такива,които те помним !! Не знаеш кога да спреш а? Не чуваш ли вече,само собственното си ехо?!!!

291

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТиквата-симулант има и тежки ментални проблеми ,освен с кръвното ,сърцето ,коляното и т.н.Това е най-наглия управник в цялата ни 1300 г история.Направо цепи мрака с глупостта си.----И с наглостта и алчността си, а за убитите и умишлено разболяни хора с лъчеви оръжия , ще си платят!Погледнете в нета какво означва ИПОН(исламский полк особого назначения), терористична организация забранена в САЩ и Русия

290

Анонимен

преди 3 години

ВИЕ СТЕ СВИКНАЛИ КАКВОТО КАЖЕТЕ,ТОВА ДА СТАНЕ!Живеем в демокрация ако знаете значението на думата.

289

Анонимен

преди 3 години

До Пян_ГъА ти разбираш ли,че насилници,жестоки крадци и масови убийци като герберите не са желани във властта?Ако тези пак вземат властта, ще избухне революция срещу тях в цялата страна!

288

Пян_Гъ

преди 3 години

Да идват протестърите, да излъчат *** за премиер, да въведат безполовото образование в детските градини, да пуснат арестуваните олигарси. Няма как това да не доведе до: ВДИГАНЕ НА ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ, ПОДОБРЯВАНЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО, ПРЕАДОЛЯВАНЕ НА ДЕМОГРАФСКИЯ СРИВ, ОПТИМИЗИРАНЕ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. Дубаеца и Сръбския Мустак - национални герои. ТОВА ЛИ Е "ПРОМЯНАТА"? В ТОВА ЛИ ВЯРВАТЕ? НЕ ЗВУЧИ ЛИ НАЛУДНИЧАВО?

287

КЛ

преди 3 години

ГЕРБ явно е добър работодател.И виждам, че членовете на партията си вършат съвестно работата. Но партиите не са вечни.Драги гербери, намерете си истинска работа.С висока добавена стойност, която да ви осигури добра заплата. Не се подлъгвайте по възможността да работите политик. Не е професия и не е надеждна.Не и в лидерска партия. Борисов ще ви повлече на дъното. ГЕРБ, ДПС, БСП, всички са корпорации и работодатели. Всичките ще изчезнат, защото нямат идеи, а служители.

286

Анонимен

преди 3 години

Двама сенатори и от дясно и от ляво,им казаха да се разкарат на герберите,но те нахални като конски мухи и кроят планове как да прекарат пак всички и се върнат на власт,окупирали са цялата държава хоризонтално и вертикално и не пускат властта,но писаха в един достоверен сайт, че ГЕРБ ще се смали с минимум 60% и до година и половина най-малко ще се стопят,Бойко също ще си плати за това което е сторил на хората.Така, че изнасяйте се от ГЕРБ,докато е време!

285

Анонимен

преди 3 години

Все си мисля ,че след показанията пред комисията на замеделеца от Северозапада ,Бойко тази вечер да е в затвора... Другото е Гешев окончателно да е обречен

284

Шмекер

преди 3 години

Физиономия на типичен измамник и крадец. Срам и проклятие за България. АНАТЕМА!

283

Анонимен

преди 3 години

Толкова е моженето и знаенето му - последни по доходи 12 години в Европа.