402

Анонимен

преди 2 години

ББ - обикновен политическ. труп....

401

Идеалист

преди 2 години

Ало, Ваньо....Баце, тук сме с Мишо, чакаме те!

400

Анонимен

преди 2 години

бегай бе мишок , скрий се в тиквата, ходи да копаш картофената нива на родителите си, да ядеш филия с мас

399

ти да видиш

преди 2 години

Ако имаше и други номинации и беше избран друг,винету щеше да вие на умряло как те като най-голяма партия са издигнали един много голям "професионалист",но ЛОШИТЕ не са го оценили.Много Ентересна логика вкарва вожда-номинира някой бушон с надеждата да не го изберат.И ако на това същество му викате държавник...

398

Анонимен

преди 2 години

*** никакъв капан никой не ти е поставил освен кухата ти лейка не помнеща какво говори преди ден. Когато си заявил на 4 май че председател на ЦИК трябва да е от най голямата партия т.е. от Герб и предлагаш човек защо другите партии да предлагат и те и така се съгласяват а след 2 дена оттегляш кандидата си че уж другите не предлагали човек. Малоумието ти е характерно и през 2 часа си мениш мнението .

397

Анонимен

преди 2 години

Българина най-го е страх да не се мине ! та и Бочко видя нещо минавка в избора на ципов капани,клопки,уроки,клетви и тн паранои го обзеха

396

SHEFA

преди 2 години

До Реалист-ТОВА ВЕРНО ЛИ Е?-ИМА ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА?

395

730163

преди 2 години

Незабавна забрана на организираната престъпна група Гроб. Арести и затвор за всички функционери.Никакви избори за тия престъпници не-астни.

394

Пич

преди 2 години

Само не разбрах защо този на снимката вместо да плаща 5000 лева, не си викна една група от Лели-ГЕРБ. Сигурен съм, че щяха да дадат всичко от себе си, и да остане много доволен.

393

Реалист

преди 2 години

Смешна, страхлива медия. Кажете защо нямате материал за скандала на седмицата, в който зърнен бизнесмен обяснява подробно как е бил рекетиран от ББ и приближените му? Кажете защо не кажете как Миню Стайков е бил изнасилен в затвора и после клипа с деянието е бил разпространяван от ББ и приближените му? Страх ли ви е? Платени ли сте?

392

Анонимен

преди 2 години

Езика, мутренския начин на изразяване на премиера в оставка, но още не осъден много ме дразни!А вас?

391

SHEFA

преди 2 години

ТИЕ 50 ЛЕВА ДЕТО ГИ ДАВАТ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ Е ЧИСТАО ПОДИГРАВКА-КОЛКО СМЕ ЩЕДРИ.-А?-ТЕ СА СИ ГИ ЗАСЛУЖИЛИ ХОРАТА БЕ.-В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ СМЕ ЕЙ!-НА ДЪНОТО СМЕ!

390

SHEFA

преди 2 години

КОЙ ДА ИЗБЕРЕМЕ КАТО СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ.-ДОХОД ЗА 1-ИН ОТРАБОТЕН ЧАС-ДАНИЯ 47?.-ШВЕЦИЯ 47?.-ГЕРМАНИЯ 38?.В БЪЛГАРИЯ 6? ЗА 1-ИН ОТРАБОТЕН ЧАС.-ЗА КОЙ И ЗАЩО ДА ГЛАСУВАМ-ДА СЕ Е.БАВАТЕ С МЕН?-ТАЯ НЕМА ДА СТАНЕ.

389

хах

преди 2 години

На тоя винаги и всякога другите са му виновни!

388

Състрадатели

преди 2 години

Мъж спира с колата си на светофар. Към колата се приближава някакъв човек и чyка по стъклото. Мъжът спуска стъклото и пита: - Какво има? - Ами, как да Ви кажа, терористи са взели за заложник Bibitko. Искат един милион долара откуп. Ако, не се плати, щели да го полеят с бензин и да го запалят. И ето сега ние ходим и събираме - кой колкото даде.... - И много ли сте събрали? - Ами към 5000 литра...

387

Сценарий

преди 2 години

Готви се чудовищна изборна манипулация и отговорносгта ще е на председателя на ЦИК. Такъв е сценария и затова неслучайно никой от сценаристите не предлага кандидат. Герб, обаче се усетиха навреме.

386

С кръв

преди 2 години

Разбира се, че е капан. Нещо, като изкуствена засада във футбола. Координационният щаб от Дондуков 2 работи денонощно с международна стиковка. Герб е в момента сам срещу евразийско-дубайската контра, решена да промени посоката на евроатлантическата ни ориентация. Няма да е лесно. Тези взимат власт само с к'ръв. Оказа се, че президентството не е храм, а превра' таджийски център. А, се смяташе, че по Конституция е само представителен. Зависи от човеко в него.

385

Банда лъжци

преди 2 години

Костинбродската лъж'киня си довела земеделски ортак да разправя хуморески. Ако е верно това с Аврамов случвало се преди години, то той още тогава е бил изключен от Герб дори само по подозрение. Защо тази опорка ги разправя чак сега и как ги пришива на Борисов? Този знае и как ги опра'вяли олигарсите в затвора, а адвокатите им не знаят. Пълен цирк от КОСТИНБРОДСКАТА блъ'фьорка. Тия да ги разправят на старата ми капа. А, употребеният Илчовски ще си откука в съдилищата. Министърката му го обеща.

384

сминдух енд чесън

преди 2 години

Към Божков имаше голям ентусиазъм за разправа, тук случая е същия.

383

Дарители

преди 2 години

Мъж спира с колата си на светофар. Към колата се приближава някакъв човек и *** по стъклото. Мъжът спуска стъклото и пита: - Какво има? - Ами, как да Ви кажа, терористи са взели за заложник Bibitko. Искат един милион долара откуп. Ако, не се плати, щели да го полеят с бензин и да го запалят. И ето сега ние ходим и събираме - кой колкото даде.... - И много ли сте събрали? - Ами към 5000 литра...