322

Анонимен

преди 3 години

Предлгам , лъчевите оръжия, сега да се използват срещу герберите, които ги използваха,а също и срещу тези,които не вярват,че герберите са насилници,лъжци,крадци,убийци!

321

Анонимен

преди 3 години

индивида илчовски чака от манолова да достави "компроматите"! щом ги крият, значи няма нищо!

320

Анонимен

преди 3 години

"считам, че съм най-успешен и най-знаещ"-- казала една кукла на конци.

319

Анонимен

преди 3 години

До Слепци , прогледнетеИ аз това ги питам, луди ли са, мазохисти ли са, какви са, че не виждат 15 годишния терор на Бойко и ЦЦ, който започна още докато Бойко беше кмет на София.Но явно те не разбират и осъзнават какво се случва ,затова е добре да се приложи същото,което герберите прилагаха върху другите, със същите невидими лъчеви оръжия,за да разберат какво се случва в реалността в България,те сега не усещат и разбират,че ни управлява социопат!

318

Мечтател

преди 3 години

Радев иска да го натресе на Борисов. Няма да мине - всички в един глас казаха че няма да работят с Ципов.Трябва да си много дебелокож, за да се оставиш да те изберат. А в ЦЕК все пак трябва да има някакво разбирателство, защото изборите ще са доста тежки.

317

Анонимен

преди 3 години

Преди мутрите се биеха помежду си, но главната мутра Бойко уби колегите си мутри, банкери и други и сега вместо мутрите да се борят помежду си, една мура е застанала срещу България използва цялата държавна машина срещу народа,бизнеса,хората,партиитеБойко,кажи как се удобно самообеси оня от АБВ,който го вкарахте в затвора, вкарват ги в затвора и излизат разболяни,изнасилени или убити ?

316

Zoro

преди 3 години

Професоре, Професоре, от твоето гуру по голям комунист няма.

315

до професора

преди 3 години

професоре / с начолно образование/ като пишеш комунист визираш Бойко Борисов нали. Няма нужда то това си е неоспорим факт.

314

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Милини българи ще се обединят срещу алчните робовладелци и ще имаме швейцарски стандарт, крайно време е да се разбере,че всеки човек трябва да живее добре, да има жилище и да може да пътува и работи когато си иска, а не да живее като роб стойността на парите ще се промени

313

Анонимен

преди 3 години

Пиешете нещо за скандалните разкрития на Илчовски!

312

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Вече няма да има 99% бедняци и 1% богати, а ще има 100% богати всички ще сме патриций

311

Анонимен

преди 3 години

Това е надиграване. Борисов предложи очаквайки, че няма да му приемат човека за да може 2-3 дена да има кво да бръщолеви. Прецакаха го и той сега си вкара автогол като оттегли човека си. Човека за председател е договорен и сега свободно ще си го предложат и назначат. Просто запушиха майсторски устата на борисов.

310

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Обикновените българи, осовено трайно безработни млади и стари, от десетки години нерегистрирани в бюрата по-труда и клошари трайно безработни млади и стари,от десетки години нерегистрирани в бюрата по-труда, ще почнат да живеят най-накрая, като всички известни лица за които се пише по-сайтовете и ги дават по-телевизиите всеки ще си получи шкафа и безусловния базов доход и преизчислението на пенсиите и ще живеем а няма да сме роби и плебей а ще сме патриции, всеки гладен *** ще стане сенатор

309

Анонимен

преди 3 години

А сканадалът с Илчовски? Къде е? Вижда се коя медия каква е.

308

Анонимен

преди 3 години

При срещата при Президента мисля, че се казаха думи от другите партии против Ципов. Така ли беше ?В такъв случай ГЕРБ са се отчели с номинация.Следва останалите партии да предложат шеф за ЦИК.

307

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Трябва всички работещи от частния и държавния сектор да се обединят, за да принудят работодателите да вдинат мрз на европейско ниво, масова стачка и така скоро всеки българин ще си получи шкафа, безусловния базов доход швейцарска мрз ,европейски пенсии, преизчислени и тнт дойде време партията на безпартийните да се създаде и най-бедните млади и стари, трайно безработни от десетки години и най-бедните българи, трайно безработни клошари от десетки години да почнат да живеят като милионери от света

306

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Еееех Биби за пример беше за *** стана!!!!

305

анонимен

преди 3 години

до 330 Кого "пита"? Не е нужно да питаш никого! Влизаш в нета и четеш,четеш и пак четеш! Там пише за всеки от властта! И не само!-:) Не съм го писал аз това там!

304

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен328 Що си мислиш че не съм питал. И що си мислиш че не мога да разсъждавам еднакво и за двете страни на монетата. Много е елементарно това - който не е с нас, значи е против нас.

303

Анонимен

преди 3 години

до 318 Да мълчат си! Така както мълчаха и за миналото на Борисов! На Плевналиев! И на много други комунисти,пребоядисали се в "демократи" за една нощ!!! За тях ЩО НЕ ПИТАШ? ПОДХВЪРЛИ НА Платените медии нчии,да поразнищят а? -:) Монетата има 2 страни! Ти искаш само едната да се вижда а? Ааааа.не става така!!! НЕ СТАВА!