108

Германска пивоварна

преди 3 години

До АнонименХе хе, забрави да добавиш и Ле Брон дошъл да разцъква баскет в дрора на ендои училище в Бургас.Истината, че умните държави правят разлика между икономически интереси и сигурност и горе долу намират някакъв баланс. Ние сме юруш на маслините...

107

Анонимен

преди 3 години

Не, няма да остане!Никой не иска да почива на чакъла и мазута в Крим!

106

Анонимен

преди 3 години

Глупаво антируско тролене не ми се чете. Вие сте неграмотни продажници.

105

Анонимен

преди 3 години

Да не се притесняват хотелиерите. Вероятно правителството е помислило предварително за този мръсен удар хибриден от страна на Русия и Черноморието ни ще гъмжи от американски туристи на тумби. Няма да може хавлия да опънем. Мда. А Бойко овряка Радев Слави другите, че и те не лаят по Русия, а само той. Щото той мисли за България

104

До долния

преди 3 години

Има някой за смях но не са те ами ние и по конкретно ти самия. *** ли си? Виж си само злобния и жалък пост. Ни в клин ни в ръкав.

103

Илиев

преди 3 години

Да се внимава с ватата. Кой от ГРУ, кой от КГБ. Повечето не идват тука с добри намерения. Нали ни обявиха за врагове. Дай му враг на водкаджията и му гледай сеира.

102

Анонимен

преди 3 години

Само така. Ние си обичаме американците. И те нас ни обичат. Продадоха ни самолети да отблъскваме с тях атаките на злите руснаци. Направиха си бази и се настаниха безплатно. Любовта ни към америка е безгранична. Те ни освободиха от турско, от византийско, от германско и от руско. Сега ще ни освободят и от извънземните. Дано, дано, даноооо....

101

Смях

преди 3 години

Хубава новина. Само като чуя руска реч по морето и търча в ***. Казаците са крайно неприятно племе.

100

Анонимен

преди 3 години

Зареди тъпанарите в парламента

99

Руска труженичка

преди 3 години

Че кой е казал,че идваме като туристи?Аз имам работна виза.

98

Анонимен

преди 3 години

И туризма си прецакахме от любов към нато и америка. Ами да поканим американците. Ако имат излишни пари да заповядат у нас. Ние сме им приятели. Най-добрите, даже.

97

Анонимен

преди 3 години

Не знам, защо някой би искал да отива на почивка в една толкова комплексирана страна. Великият древен народ, който си продаде суверенитета, за да може да точи от евро фондовете. Държавата, дала кирилицата, но с изключително висок процент на неграмотни хора дори сред вишистите си.

96

No Coment

преди 3 години

Руснаците ако искат ще дойдат,ако не искат ще отидат другаде на море.Проблемът с кризата с руските туристи идва от фактът че руските бизнесмени-хотелиери си продават бизнесът на черноморието.Никой не желае да разпуска в бетонна джунгла освен алкаши и ,,инжекциони''.

95

Мяу

преди 3 години

Вместо да искаме руски туристи тук е нужно тук да бъдат разположени сили на НАТО, като например САЩ или Турция. Трябва да приемем на наша територия и ракети против Русия които в близко време да ги използваме срещу русия. България нищо хубаво не е видяла от Русия. Време е да се разбере от всички българи.

94

До 140

преди 3 години

По добре е да сме заедно с Турция и САЩ, като знаем, че нашите врагове са руснаците. България нищо хубаво не е видяла от Русия. И без Русия щяхме да се освободим.

93

До скъпи деца

преди 3 години

"Благодарение на ЕС, САЩ и Турция след 1989 година България стана модерна държава."И Турция?Айде бе!Сигурен ли си?Ходжата ли ти го каза това, докато те обрязваше?

92

Анонимен

преди 3 години

Разхождах се снощи в Докторската градинка в София. Там има един паметник, на който са изписани стотици имена на руски лекари, загинали в руско-турската война 1877-78г.Знам, че ще ми кажете, че са загинали заради руските имперски интереси, но все пак са загинали тук, на наша територия, във война с нашите поробители.Това все нещо трябва да значи за всеки българин.

91

я па тия

преди 3 години

е какво ше правят руснаците тук , нали сме вражеска държава ?!

90

Тодор Живков

преди 3 години

От нашето МВнР да спрат да слушат дедо Байдън, защото след 3 години Тръмп ще отвее демонократите и който се е правел на голям евроатлантик, ще трябва да дава обяснения за глупостите си!Руските туристи не са агенти. Пускайте ги, те са важни за нашия туризъм и икономика.

89

Анонимен

преди 3 години

Има ли лоши руски кораби в Черно море?