8

Освободители

преди 3 години

До всички, които си мислят че сегащна Русия има нещо общо с Царска Русия, която ни е освободила ще кажа: През 1917 година тези които ни освобождават са гонени от комунистическото правителство на СССР и Червената армия, много от тях бягат в приятелска България, българските комунисти пък през 1944 година предава тези хора (хора вече в преклонна възраст), и техните семейства на СССР, където много от тях са убити, а други затворени в концлагери! Ние вече сме предали нашите освободители, но през 1944

7

Активист на БСП

преди 3 години

Велик Путин

6

Анонимен

преди 3 години

До 8, *** ходи в ЕС, какво ми се пенявиш бе уб итак!Като те тресне правата лопата в кух та кратуна ще разбереш как се работи!Не само да пъшкате и се рете по залите *** излишни на обществото!

5

Анонимен

преди 3 години

Не ни трябват руски туристи,тук ще дойдат роднини на Джордж Флойд и членове на БЛМот САЩ.Също така ще приемем с отворени обятия туристи от Ислямска Държава за да решим проблема с демографската криза както ни съветваше великата българка Кристалина Георгиева.

4

Сат Н

преди 3 години

Гласувайте за ГЕРБ, ГЕРБ е проруска партия и Путин ще насочи насам туристи.

3

Анонимен

преди 3 години

Що за икономика е това, че да зависи от някакви си туристи, нямам нищо против англичани, руснаци, германци да си идват на морето и да си почиват хората, обаче за нас питам- каква е тая " икономика" наша, дето зависи от туристи????? Това не е иконимика сбъркано ни е развитието изцяло, ами ако всеки си прибере туристите, тогава какво?

2

Анонимен

преди 3 години

Абе стига сте ни занимавали с тази Захариева, Руски туристи има и ще има!ГЕРБ пак изопачават нещата, защото чакат пари от ЕС-САЩ, е ми съжалявам, но Рашките са наши братя и ще почиват в България.Правят много по голям финансов оборот от Мутрите.

1

Вероятно ще остане

преди 3 години

Сега за някой хотели това е кофти, но в дългосрочен план това е по-добре.Русия не ни мисли доброто.