128

Дедо

преди 3 години

Някой ще може ли да разчете казуса: шпиони,омраза,европа,бедност,ненавист,криза,президентска република,Радев,зависимост,русия,алчност,салют,простотия,признателност,изолация.

127

D

преди 3 години

Дай Боже!

126

Крим

преди 3 години

От Кремъл-нито жилото,нито меда!

125

АнтиКомунист

преди 3 години

Ами руснаците са най-значимите за българската икономика. Лукойл- единствената рафинерия неплащаща данъци и работеща на загуба в цял свят. Газпром с най-високите цени на газ в Европа. Руския южен(турски) поток. Единствената ни АЕЦ работеща с руско гориво, а плащаме и за депониране на отработеното обратно в Русия. Руснаците ни изнасят златото от освобождението насам, сега е с уж "канадската" Дънди Прешъс с руски собственици...

124

Анонимен

преди 3 години

Изхода е един: Разрушаване бетона и предоставяне чиста природа и отлични условия за почивка.Ще стане. След 10-12гЕстествен подбор

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 168"Руските туристи не пълнят хотелите а си стоят в имотите тук! Глупавите хотелиери да спрат да вият на умряло, бетона е повече от населението на земята вече..."Май някои още не схващат, че тоя вой е част от хибридната война на руснаците: представяйки се за по-значими, отколкото са за българската икономика, се опитват да накарат хората да мислят, че са ни много важни. Реално са абсолютно незначителна част от туристическия поток, и още по-незначителна, за българския туризъм.

122

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 177"При мен само са почивали 135 000 туриста от русия за 1 сезон"Спирай веществата! Започват да стават опасни!

121

АнтиКомунист

преди 3 години

Абе , къде си виждал 135 000 руснака за един сезон? Хапчетата ли ти свършиха?

120

Анонимен

преди 3 години

До антикомунистАбе момче, ти ли имаш хотели по морето или азКазвам ти каква е ситуациятаНай плащащия турист е руския. Най непридирчивия също е рускияПри мен само са почивали 135 000 туриста от русия за 1 сезонОбщо са милиониСтига си се страхувал от руснаците. Бизнес трябва да се прави с тях а не да се треперушка

119

АнтиКомунист

преди 3 години

И сега и преди 5 години статистиката е една и съща! И без епидемия от Ковид, руснаците са нищожен дял от туристите! ФАКТ!

118

Анонимен

преди 3 години

Не сравнявайте с миналата година а с 5 години назадБез руски туристи ще затворят всички хотели до 2 годиниАма то акъл трябва за да се проумее а не страх от руска пропаганда:-)

117

Някой

преди 3 години

До Анонимен163На 100% съм съгласен с Вас ако добавите и английските алкохолици, и полските например също. Не само от Русия идват ***, чиято цел е да изпият всичкия алкохол в България. Крещят, държат се невъзпитано, непрекъснато търсят конфликти. Полицаите гледат, и си бъркат в носовете, и нищо не правят. Това видях аз, когато за последен път преди 12 г. "почивах" на българското черноморие. От тогава несъм стъпвал там, няма и да стъпя.

116

АнтиКомунист

преди 3 години

46 000 руснаци срещу 213 000 украинци са ни посетили миналата година! Братята македонци са 287 000!!! Съседите Румъния и Турция са с по 1 млн. посещения в родината. Дори Чехия е с 63 000 броя! Руснаците са нищожен дял туристи на фона на всички останали! Спрете се с тази руска пропаганда бе, *** вмиpисaни!

115

Руския

преди 3 години

Сами се прецакахме, а сега ревем.

114

Анонимен

преди 3 години

Ни бой са ва, Гaнчo, гaднитe руски туристи ще отидат при простите гърци и испанци. Sleep tight dear children, както се казва на чист български!

113

Анонимен

преди 3 години

Руските шпиони, които идват у нас на мисия са повече от туристите им за година.

112

Анонимен

преди 3 години

Руските туристи не пълнят хотелите а си стоят в имотите тук! Глупавите хотелиери да спрат да вият на умряло, бетона е повече от населението на земята вече...

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 162"Сащ съобщиха че ще изпращат всеки месец по 200 000 свои граждани в България за да ни подпомогнат като братя"АхахахаххахаКакви 200 хиляди? Миналата година ЗА ЦЯЛАТА ГОДИНА посещенията от руски граждани са били 46 хиляди и това е с агентурата на руското посолство.Руските "туристи" са на 10то място по брой туристи в България.А ако сметнем това, че си ходят в руски хотели по морето, и нетния ефект за България е нищожен.

110

Анонимен

преди 3 години

Стига писахте за тези руски аллкохолици бе, да си стоят в блаатото!

109

Анонимен

преди 3 години

Сащ съобщиха че ще изпращат всеки месец по 200 000 свои граждани в България за да ни подпомогнат като братя. Затворници... защото нямало други желаещи. Единственото условие е всички техни разходи и самолетни билети да бъдат поети от българския бюджет. Лоялен партньор се казва това. Вечна дружба!