48

Диана

преди 3 години

Разбира се! Отдавна се очакваше Заев да каже това! Следващата му стъпка е - обединение със Сърбия, разбира се... Заев трябва да е наясно, според мен, че каквото и да направи, няма да оставим нещата до тук - ИСТИНАТА за Македония трябва да изгрее! Където и да избяга по света, ние сме там, значи съседи, родна кръв с македонците, не с него /да не си помисли нещо, значи/!...ЕС тук няма нищо общо - няма да допуснем не.год.ни.ци, лъж.ци, ***,ни.пу.ла.тори да се промъкнат в ЕС - или сте честни или вън

47

Анонимен

преди 3 години

Започнете преговори с македония *** хората просат вече от вас да започнете преговори.

46

Бат Койчо

преди 3 години

Зайчо, а като ви взеха името на държавата, нямахте проблеми и се натискахте за Европата. Голяма сте пасмина селяшка.

45

Анонимен

преди 3 години

Ква идентичност... вече сте Северна Македония. Алооо кисело грозде ли стана.Видяхте, че няма да мине номера с лицемерие и лъжа. Решихте че ще кажете едно,но ще правите друго. Да ама ВМРО ви следят.

44

aa1830

преди 3 години

Заев, ако имахте македонски език и идентичност, щяхте да имате и да защитите името Македония. А не държавата ви да носи името на географска област.

43

Неадекватен

преди 3 години

На Заю и Мицко им бе казано безброй пъти , че никой не оспорва тяхната идентичност и взик след 1944 досега и след това.Тоя си бае едни и същи неверни неща.

42

Сат Н

преди 3 години

до пян ГъБе, човек, никой не ти иска езика и идентичността. Иска се да кажеш: "До 1940-те бяхме македонски българи, после заради Коминтерна и СССР, които нямаха интерес от силна България, станахме "македонци"-------Кой си то, че да искаш такива неща?За къф се мислиш?

41

Хичо

преди 3 години

Няма история,няма език....няма ЕС..абе,май нищо няма?

40

ПУНДА ПИНДАРОВА

преди 3 години

МАКЕДОНИЯ Е ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА НА ТОЗИ СВЯТ. АЛБАНЦИТЕ СА ИСТИНСКИТЕ НИ ПРИЯТЕЛИ.

39

ХорхеИгнасиоПловдив

преди 3 години

Посочете ми един кадър на герп който да има достойнство и да не е ставал ***.

38

хмх

преди 3 години

Въобще не е глупав Заев. По този начин оказва натиск върху ЕС , че ако не натиснат България , макетата отиват при Русия и Сърбия. Така че следващото наше правителство ще го яде големия...

37

Анонимен

преди 3 години

В общи линии изглежда че Северная Мацедонкия няма да влезе в ЕС.Промити мозъци и това е - пускат официални публикации че България и Германия били нацистки режими и за това не ги пускали в ЕС. Ти смятай колко трябва да са изфирясали за да вярват на подобни неща.

36

Анонимен

преди 3 години

На вас въобще не ви трябва европа не сте готови още и неви отива въобще не трябва да се водят преговори с вас.

35

Хичо

преди 3 години

Драйфа ми съ от двуличници и лъжци като Заев

34

Гост

преди 3 години

На преброяването ще се разбере колко паспорти са ви издадени. Само да не се окаже че 1 милион северномакедонци са реално българи по паспорт

33

Анонимен

преди 3 години

Продаваите си марихуаната с китаиците е по добре.

32

Анонимен

преди 3 години

Македония е българска провинция. Веднага да ни я върнат

31

Леша

преди 3 години

Колко много българи умряха за тези камънаци ...Ходил съм там и вече знам - не ни трябва тази територия.Не трябва никога, по никакъв повод да падаме в тези марксистки капани, никакво внимание за тези.Единственото което можем да правим е да продължаваме да сме приятели с албанците (единствените с които не сме воювали) и някой ден да си разделим чукарите и камънака наречени македония.

30

Анонимен

преди 3 години

умишлено ли написахте заглавието с правописни грешки или се правите че пишете на македонски?

29

Анонимен

преди 3 години

Ние наистина нямаме проблем с македонския език и идентичност - те са създадени през 1945-та от югославските комунисти. Ние - българите - имаме проблем, че се опитвате да крадете неща от нашата история преди 1945-та. Признавате си че преди 1945-та сте били българи, ние ви признаваме че след 1945-та насилствено са ви направили "македонци" и ето ви го консенсуса. Нито ви искаме територията с чукарите, нито ви искаме 50%-ното албанско население - ваше са си.