68

Сърбофили

преди 2 години

Прав ви път.

67

Диана

преди 2 години

До Анонимен78Много си компетентен от какво се нуждае САЩ, значи...САЩ нямат нужда от него.д.ници в ЕС освен ако се опитват да водят подривна дейност, но ЕС не е вчерашен, значи...Не пдценявай толкова САЩ - там има доста умни глави на едно място!...

66

Анонимен

преди 2 години

Тези са по-голям сбирток от нас, така че да се наричат както щат.

65

Диана

преди 2 години

До Анонимен75Къде ги видя тези чест, достойнство и народ бе, чоджум? Заев не е македонците, той дори си няма идея какво представляват македонците, явно! Ходовете му са много плитки - и от самолет се виждат..Но..Истината си е Истина! Дори да вкарат македонците в Сърбия, истината не се променя, а Сърбия ще се наложи да плаща! Всяко зло-за добро! - поне ще се разплати за всичките си грехове към нашата страна наведнъж..Тези хора си играят..Ако неправилно са ни окупирали Македония, следват плащания

64

Анонимен

преди 2 години

С оглед новите високотехнологични оръжия на Русия, вече няма никакъв смисъл от НАТО и от ЕС. Само харчене на пари. Какво възпиране, какъв натиск срещи Русия, когато това струва стотоци милиарди, а Русия с 20 пъти по-малък бюджет може да унищожи и ЕС и САЩ ако много почнат да "натискат"!

63

Анонимен

преди 2 години

Вие може да не се нуждаете, но САЩ се нуждае от Македония в ЕС, САЩ няма поотелно да се занимава с всеки васал, нареждат на Брюксел а полсе те се опряват с васалите. И България иска - не иска - ще клекне. Репченето беше до изборите.

62

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Ако са...разриве,може и да му поверваме,че риве на...македонски.

61

Анонимен

преди 2 години

Лъжи и фишеци, тоя е страшен манипулатор и обърни лопата! Не вярвайте на тази ***! Бой до дупка!

60

Анонимен

преди 2 години

Браво на македонците - Чест,Достойнство -Народ ! сега разбрахте ли ,че не са българи

59

Диана

преди 2 години

До аа1830Какви ги хортуваш, ба? Ние да си свършим нашата работа, да сме с чиста съвест и ясна мисъл на слуги на ИСТИНАТА, пък те да правят каквото искат с нея...Истината работи, на тяхната мимикрия!...Освен това, трябва да задълбочим познанието си за окупацията на Македония и геноцидът на българи от сърби и гърци - нямало там българи, хората прескочили 1500г. и станали изведнъж я гърци, я македонци...Македонските българи в Гърция са македонци, не българи - пълна фалшификация и духовен геноцид!

58

До Сат Н /51

преди 2 години

А кой си ти, че да збраняваш някой да иска такива неща ?! За къф се мислиш ?!!

57

аа1830

преди 2 години

Гоуем ви е идентитетот бе Заев. Влезохте в предишните преговори като Македония, излязохте като Северна Македония. Паметника на Александър в скопския център го преименувахте на Войн на кон...смешници без корени, тръгнали наща история да яхат.

56

Анонимен

преди 2 години

Дори пр*стите македонци държат повече на измислената си история и измислената си идентичност от нашите политици.

55

Анонимен

преди 2 години

Дотегнахте на всички с тия пируети... Вечните лисугерщини.

54

Диана

преди 2 години

До Анонимен59Моменто не е дошъл, значи - първо трябва да има някой да преговаря! Заев се надяваше това да е любимата му сродна душица БСП, но като върнаха мандата е отчаян явно...Те си мислят, че ние отново сме несериозни, приемайки нещата изкривено през кривия си мозък, разбира се - и след 100г и след 200г истината ще е една и съща за миналото и ние ще стоим винаги зад нея!...Не познава той българите, а следва, че не познава и македонците!...А се прави на техен политик...македонско БСП, значи!

53

Анонимен

преди 2 години

Още едни хрантулници за ЕС. Дреме им на великите сили ще влизат ли няма ли

52

Виктор

преди 2 години

Вие си оправете първо вашата държава, щото отивате към катастрофа. След това се заемете за чужда политика.

51

аа1830

преди 2 години

Със Северна Македония трябвада се спре всякакъв диалог и през 20тина години да се праща по някой дипломат да ги пита дали са им увряли кратуните. Ако пак нещо дивеят, още 20 години пауза. От тази държава икономически интерес нямаме, туристическа дестинацив не е, нито минаваме оттам за Европа. В крайна сметка квото повикало, такова се обадило.

50

Ама

преди 2 години

Кой ви иска езика и идентичността бе ***, единствено се иска да признаете, че водят началото си след ВСВ ! Пуууу.., много виро,главо ***,гаре тоя - наумило си нещо, и само това си знае, отврат, взе да ми писва от него !

49

f-eh

преди 2 години

малко рано сте се сетили, след като си сменихте името на измислената държава!