26

Анонимен

преди 3 години

Партиите да се издържат само от членския внос на членуващите в тях.Данъкоплатеца не е длъжен да ги спонсорира след като не им симпатизира.

25

Жалкари

преди 3 години

До АнонименСтига с тези заплати не върви вече, не разбрахте ли другари от ГЕРП? Всички разбраха за гнусната пропагадна от вашия вожд. Бонусът на заплатите се намали до 25% от 100%. АЙДЕ ДОВИЖДАНЕ. НЯМА ДА ЛИПСВАТЕ В ДРУГИЯ ПАРЛАМЕНТ

24

Анонимен

преди 3 години

ИТН-10 лева членски внос.БСП-Питам аз:Кой ще ми даде париии?

23

Анонимен

преди 3 години

Заплатата на римските сенатори е била точно нула! Да си сенатор е било въпрос на чест и дълг (естествено само за богати). Какви субсидии какви заплати ги гонят тези гащници...

22

Даскала

преди 3 години

Видяхме ги , чухме ги тия шоумени и разбрахме, че няма да ги бъде като политици!Като шоумени също се провалиха от алчност , но сега са набарали някой да им плаща сметките!Злите езици говорят , че може и Делянчо Пеевски да е , когото натириха от ДПС, дали може да е вярно?

21

Анонимен

преди 3 години

БСП/БКП е свикнала от Бай Тошово време да не плаща нищо. Тази партия не може да управлява своите финанси и бюджет. Помислете дали бихте и дали да управлява вашия бюджет (този на държавата е на всички българи)???

20

Електра

преди 3 години

Продажници, и слуги на Импексовата и Каунска лигархия, защо мълчи те усложливо, за хилядите пред прецеденството, скадиращи за оставка на Кауна Радеф...

19

тя

преди 3 години

Големите партий имат милиони , които си гласуват "законно" и после си ги разпределят по между си за откриване на частни клиники, училища, фитнеси , заведения е пр

18

90469

преди 3 години

Така една по една излизат далавери, злоупотреби и мошеничества. кой е органът, който котролира редовното плащане на наеми от страна на партиите? Веднага ги уволнявате тези съучастници и продължаваме напред. Нали всички търкалт една и съща мантра "върховенстов на закона"?!? Хайде де, всички да спазват законите! Така ще се разбере кои закони са работещи и кои се нуждаят от поправки.

17

...

преди 3 години

Навремето Партията майка беше яко захапала вимето на народа.Всичките безобразия вършеше "в името на народа".Новите варвари захапаха вимето на Суверена.Суверенът,който 11 години избира "Бат'Бойко"(щото бил *** и му напомнял Бай Тошо),който преди това предпочете Царя,който тичаше опиянен след Сидеров,БарековМарешки и т.н.И който сега реши че чалгата ще спаси света,защото "така иска Суверена".Суверенът тепърва ще разбере кой е Слави,като го опознае от към опакото...

16

Анонимен

преди 3 години

Придворната маймунка на чалгаря мишок извади кирливите ризи на другите

15

Анонимен

преди 3 години

Тошко, Тошкоооооо,защо "забравхте" да си намалите заплатите??Или 10 000 са ви малко?

14

Анонимен

преди 3 години

БСП и Атака кога ще върнат надвзетите субсиидии???КОГААА?Нинова и Белият пудел да ВРЪЩАТ БЕЕЕЕ!!!Това са наши пари беее!

13

ДА НАПОМНЯ НА БСП

преди 3 години

Нинче не искам да се ядосваш ама какво стана с ония 6 148 180 лева от субсидиите и наема за Позитано, а доколкото подразбрах и тока не си плащате. КОГА ЩЕ ГИ ВРЪЩАШ ?И НЕ НИ ЗАПЛАШВАЙ С ОЛИГАРСИ явно ги ЗНАЕТЕ добре КОИ СА, НАЛИ СА ВИ ОРТАЦИ.

12

тя

преди 3 години

Браво , изкарайте "кирливите ризи" на всички народни изедници ! 30 години ни грабят , а народа не се дигне да им удари по 100 тояги яки, както самите те си предлагат , защото знаят за какво са заслужили !

11

Бай Тошо

преди 3 години

Шимпанзето е много честно- само в ушите, но политическата му кариера приключи скоропостижно. А *** ако не беше изгонила Гергов, сега наема щеше да е платен.

10

ЦИНИК

преди 3 години

До 11 анонимния.Кът не си селянин от са прайш на такъф ?

9

Анонимен

преди 3 години

Удриии.У бряяяя

8

Ментора бай Иван

преди 3 години

Ямболския кукер от шоуто , не понася БСП да бави наема , но понася Слави /шефа му/ да укрива данъци!Тоше , по криви пътеки тръгвате момко!

7

ЦИНИК

преди 3 години

Язе мислам ,чи супсидията не тряаа а бъде 8 леаа ,а 80леа на глас !Наще дупетати тряаа а бъдат хранени,поени с големи заплати,да дибелеят,да трупат лой,да са возът се в нови коли и сичко да им е най ! Та да мой още повеке а са отврати народа от тяй и па дано са сети а земи сопата.