66

Анонимен

преди 2 години

ПО добре чалгари да ни управляват отколкото МУТРИ.НА ТИЯ ИЗБОРИ СМЕНЯМ ГЕРП И ГЛАСУВАМ ЗА ИТН.

65

партиите

преди 2 години

сами няма да си намалят субсидиите, щото отиват в лични влогове, макар че над 2 мил си казаха на референдум какво искат. Така че за да спре тази кражба на изборите трябва да се изберът тези които са за таз промяна, тва е положението

64

Анонимен

преди 2 години

Забележително.Това като го снимат, колкото и малък да е формата на публикуваната снимка, около него бая народ влиза в кадър и без значение да ли имат друго освен усмихнато иронически фаце буке

63

Анонимен

преди 2 години

Време.е ГЕРБ да се вдигне и да ги изнете тея!!!!

62

Нищо ново

преди 2 години

Много пъти са им обяснявали на Слави и дружинката му, че това за единия лев си е чист популизъм. Без да е ясно как ще се финансират политическите партии не може да им се премахва субсидията. А гербаджиите натрупаха доста рушвет и за това ще се съгласят и на нулева субсидия.

61

kl

преди 2 години

тия станаха за резил, ама не се и усещат.. друго си е да се изживяваш като шоумен нъмбър уан или голям сценарист... ама като политици са " гола вода"

60

Курти

преди 2 години

Цуци от къде черпи тези компроматни истории направо полудява. Кога дългун ще се появи някъде лично. Той целия мандат изкара в леглото?

59

Офффф

преди 2 години

Събуди се , Народе ! Вкарват ни с измама в орбитата на руските интереси и няма измъкване от там. Глупавите чалгаджии от чужбина, които не живеят в страната и мразят родината си , ще ни изкарат от ЕС . Тогава ще ги видим как ще слугуват по чужбина, но и ние ще загубим много . Мислете докато е време, защото Радев е слуга на руските интереси и няма да го оставят намира докато не изпълни подлите намерения да ни превърнат в сателит на Русия. Всички световни проблеми идват от изток .

58

до 70и

преди 2 години

И три виШСи образования да имаш пак няма да схванеш...

57

Кико

преди 2 години

Злобното джудже Тошко напада популистки партиите за да печели одобрението на промитите чалгарски мозъци. А те без да се замислят, че Учиндолската кратуна е зависима от престъпника от Дубай , ще вкарат страната в дълга политическа криза, само за да начешат егото на учиндолеца и кРадев с вдигнатото юмруче. Това което се случва в момента е ПРЕВРАТ - най-много гласуваха за ГЕРБ , но ще управляват превратаджиите, слугите на Русия и уличните мутри.

56

Анонимен

преди 2 години

Да им спрат тока и да ги изгонят на палатки.

55

Анонимен

преди 2 години

Какъв наем искат да плаща, като сградата си е тяхна. Нали те са си я строили едно време. По-скоро трябва да им благодари на комунистите, че дадоха всички партийни домове в големите градове за университети, съдебни палати и други безсмислени неща.....

54

Анонимен

преди 2 години

Видинската..... .... звезда Росица Кирова говори нещо си десетина минути.Ей,хора нищо не можах да схвана.Имам две вишси от Тошово време.Тази е достоен заместник на онази ... .... кърджалийската.Че и по-зле.

53

Анонимен

преди 2 години

Тошко бил кръстен на Тодор Живковсъщия ръб

52

?!?

преди 2 години

,Тоя Тошко много умен! Громи левицата със страшни обвинения. Де да се сещаше,че те цяла банка изцоцаха той за наемане се притеснява.

51

Анонимен

преди 2 години

Едно не мога да проумея:защо партии не влезли в парламента получават КАКВИТО и да били пари,субсудии,?!Това ВМРО,ВОЛЯ,ВЪЗРАЖДАНЕ са кърлежи.Хем не работят хем субсидии.Да не говорим за умрелата Атака.

50

Анонимен

преди 2 години

Лъжи, лъжи, манипулации, фалш, злоба, комплекси за малоценност... 45-ти парламент

49

Щерю

преди 2 години

Комунистите не са свикнали да дава пари и затова народа е беден. Те само прибират...

48

Анонимен

преди 2 години

Хайде, избийте се, ритайте се по кокалчетата, скубете се, плюйте се, като нямате акъл, поне направете шоу в парламента.

47

до тошко седни бе

преди 2 години

До АнонименТошко седни, *** 0. Двойката е много