98

Анонимен

преди 3 години

Да се махат.Да купуват в Крим и Сочи мочи.Окупатори не желаем .

97

Анонимен

преди 3 години

Българи с турски паспорти знаейки тве думи на български. Ясно :))

96

Анонимен

преди 3 години

В ЕС въвеждат санитарен паспорт.

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100Никой не се е "загрижил". Дават се за пример, как лъжат за нея, а като ти чета поста и ти го правиш. Дето се вика - все така да се "справят".

94

Анонимен

преди 3 години

Ама истински българи ли купуват или съмнително ?

93

Анонимен

преди 3 години

Я как се загрижили за ковид ситуацията в Русия. Но в Русия всичко работи от миналата пролед, няма ваксинационни паспорти, руснаците се движат свободно във всички 22 държави на Русия, никой не е загубил работата си, и банката на печата нови пари за да плаща на хората да стоят в къщи както в ЕС където хората ходят с намордници и нямат право да пътува, а от лятото вече и имунизационни паспорти.

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94"Крайно време беше да изгоним руснаците и да се обърнем към братска Турция"Русия и Турция са едно и също нещо с две лица, но турците поне нямат претенции да са ни "братя", както средноазиатските сатрапи, тъй че никой не си прави илюзии.Докоолкото виждам, в статията пише, че имотите се купуват от българи, а не от турци, тъй че имаме поредния русофил фантазьор.

91

Хотелиер

преди 3 години

Аз приемам само богати американски туристи. Бедни руски туристи със 120 евро заплати - не!

90

Я

преди 3 години

Инвеститорите жестоко са се объркали, че ще влизаме в Еврозоната - в България предстои комунистическо-олигархичен преврат и постепенно отдалечаване от ЕС ! Това се дължи на грандиозната тъпотия на българския електорат !

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91Путин говори и други неща и постоянно лъже. Преди два дни Русия официално призна, че има над 400 хил жертви от ковид (досега твърдеше 100 хил), и въпреки че пак занижават, са по-близо до реалното, но "Путин казваше" колко добре "се справят". Та Путин не си е отворил устата, не е излъгал.Що се отнася до това дали ще си продадат имотите, още по-добре за нас ако се случи.

88

Анонимен

преди 3 години

Руснаците си връщат парите в Русия. Може да стане горещо в региона. България предоставя територията си за американски военни бази, Черно море е пълно с натовски кораби. Една иска може да възпламени всичко, а в новата военна доктрина на Рисия е заложени, че след ВСВ Русия повече никога няма да води война на собствената си територия.

87

Анонимен

преди 3 години

Крайно време беше да изгоним руснаците и да се обърнем към братска Турция.

86

до 88

преди 3 години

България не е агресор, агресията идва от Изтока...а васалите да си получават рублите.

85

Анонимен

преди 3 години

Путин предупреди в речта си "наистина не искаме да изгаряме мостове, но ако някой възприеме добрите ни намерения като безразличие или слабост и възнамерява да изгори напълно тези мостове или дори да ги взриви, той трябва да знае, че реакцията на Русия ще бъде асиметрична, бърза и сурова". Никой няма да държи имоти в България.

84

Анонимен

преди 3 години

Никой не купува и не държи имот в зона на потенциален военен конфликт.

83

към 17

преди 3 години

Вражески настроените към Русия да седят тихо и равно и да не крякат истерично.Че ще ви чуят Боширов и Петров, ще дойдат и нали знаете какво следва...

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86"А България защо иска да започва война с Русия?"Кво? АхахахахахахахахахааРусофилите съвсем превъртяхте. Явно да си пазим националния интерес е "обявяване на война на Русия".Абе другаре, щом Русия ви е по-свидна от България, отивайте да живеете там.

81

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА България защо иска да започва война с Русия? И после като и кажат, че ще бъде унищожена, се сърди, че я заплашвали?

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84"Като виц ти звучи а ?"Защото е виц, приятел, затова "звучи" така.Явно си нямаш идея какво предизвиква един изтребител при преминаване на 20 метра, при това в режим на летеж, а не на земята при рулиране.

79

Анонимен

преди 3 години

До Нормално е"Имота е капитал, а при война може да бъде унищожен."Нормално ли е "българите" като вас постоянно да отправят скрити заплахи към България, а доста от вас не се и крият, че го искат да се случи?