118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 123"Военен полигон и пушечно месо на НАТО. Депо за черноработници и пpocтитутки за западна Европа. Кой ще държи имоти в такава държава?"Чак ми става жал като ви чета да си признавате с какво си изкарвате прехраната русофилите: с тролене в полза на Северна Корея - 2, черноработничество и проституция.

117

Анонимен

преди 3 години

"Заминавай веднага в Русия. Там е истинската демокрация."А може ли да замина за САЩ при най-истинската демокрация да мия демократични афроамерикански тоалетни да изкарам някой долар? Или за САЩ трябват визи? Впрочем какво става с визите за САЩ, защо българите не могат да пътуват без виза за САЩ както другите граждани на ЕС от западна Европа, явно българите ги считат за полуxopa, полyчовеци втора категория членове на ЕС.

116

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 120"От тях знам, че руснаците продават имотите си защото не могат да пътуват до България. Имоти им /повечето/ са в затворени комплекси с големи такси за поддръжка. Към момента дължат хиляди евра за поддръжка, но не могат да ползват имотите си...предполагат, че това няма да се промени и продават"Хммммм.Интересно, кой ли е отговорен за това, че не могат да пътуват до България?Дали пък не е едно "велико" джудже?

115

Анонимен

преди 3 години

Военен полигон и пушечно месо на НАТО. Депо за черноработници и пpocтитутки за западна Европа. Кой ще държи имоти в такава държава?

114

Анонимен

преди 3 години

Значи в главите на повечето българи е тотална каша. България е в НАТО сама не може да почне война.Примерно ако е нещо срещу Русия ... знаете как става - ПЪРВИ СМЕ.

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 118Единствените, които "чакат" някой нещо да им "даде" без да правят нищо, са русофилите, които са живяли цял живот така, но тоя филм свърши и вият на умряло.

112

Анонимен

преди 3 години

Някой да е купил скоро имот на българското черноморие? Аз купих, и знам, че 2/3 от брокерите са рускини, полу-говорещи български. От тях знам, че руснаците продават имотите си защото не могат да пътуват до България. Имоти им /повечето/ са в затворени комплекси с големи такси за поддръжка. Към момента дължат хиляди евра за поддръжка, но не могат да ползват имотите си...предполагат, че това няма да се промени и продават. Преди това, поради брекзита, продаваха англичаните.

111

Анонимен

преди 3 години

Влезе,ли Турция в ЕС ще е берекет за България алуш вериш ще има за всички.Не ни трябват руснаците.Търговия без граници и мита.Хубави стоки на добра цена .

110

Анонимен

преди 3 години

В България дори не направиха и най-малкия опит да се договорят с режима в Брюксел и да поискат примерно договор за безвъзмездна годишна субсидия от ЕС от 300-400 милион евро годишно докато потече евтината алтернативна американска газ, не, спряха Южен Поток ей така за нищо - дълбоко наведени с ратворени бузки и обилно намазани с вазелин, или както сега евро-гейовете изпозват "лубрикант" - и чакат да им подарят поршета, мерцедеси и БМВ-та да карат, не искат да карат руски лади от соца, ха ха хааааа!

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 116Заминавай веднага в Русия. Там е истинската демокрация.

108

Анонимен

преди 3 години

В демократичния ЕС вкарват в затвора 92 годишни жени за престъпления на мисълта! Урсула Хафербек (Ursula Haverbeck) е осъдена на 2.5 години затвор за престъпление на мисълта. Защо демократичния ЕС се страхува от това как мисли една 92 годишна жена?

107

Юесей

преди 3 години

Много скоро 1000 рубли едно евро.С един чувал рубли ще купуват един килограм домати на Поморие . Европа ще отсвири рубладжийте здраво.

106

Анонимен

преди 3 години

Източно европейците от Румъния и България нямат право да пътуват свободно в ЕС като белите западни европейци защото ги провяват като стока на границата, докато западно европейците си минават свободно като бели хора. И българите продължават да се навеждат и да целуват задниците на западно европейците.

105

това е ЕС

преди 3 години

92 годишна жена, немските полицаи влизат в дома и и насилствено я закарват в затвора за престъпления на мисълта!

104

Анонимен

преди 3 години

За каква демокрация може да става дума в ЕС, съюз в който законите вкарват в затвора 92 годишна жена за различно мислене по отношение на спорни твърдения за които дори учените нямат консенсус и единно мнение? За каква демокрация и плурализъм може да ства дума в ЕС където вместо дискусия за изясняване на спора и истината, инакомислещите биват осъждани на затвор за престъпления на мисълта! Разликата между Русия и ЕС е, че в Русия не вкарват в затвора за различно мнение.

103

Анонимен

преди 3 години

До Фашистите от ЕС"Източно европейците като Ръмъния и България нямат право да пътуват свободно в ЕС"Вземай мерки, че положението при теб е сериозно.

102

Анонимен

преди 3 години

Купувайте им ги бързо докато не са дошли зелените човечета

101

Фашистите от ЕС

преди 3 години

Фашистите от ЕС провеждат дискриминация срещу собсвеното си населние. Хората са дисктиминирани по национален признак и по здравен признак. Източно европейците като Ръмъния и България нямат право да пътуват свободно в ЕС - дискриминация по национален признак, тези две националности са второ качество, а неваксинираните нямат право да пътуват свободно - дискриминация по здравен признак. ЕС = фашизъм.

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104"В ЕС въвеждат санитарен паспорт."А руснаците скоро ще махнат и нормалния, защото няма да могат да пътуват никъде, по разпореждане на върховния вожд и няма да им е необходим.:)))))

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 105"Българи с турски паспорти знаейки тве думи на български. Ясно :))"Брех, тук всички русофили се преквалифицираха в нотариуси по морето за 15 минути, та им я ясно какви българи купуват тия жилища.:)