779

Shark

преди 3 години

До 947. Невинни гербери няма! Всеки, който гласува за тях, е виновен! ГЕРБ са престъпници, тези, които ги подкрепят са техни съучастници. Това е!

778

Кюлчетата

преди 3 години

Вие нормални ли сте? Кой човек в 21 век държи пачки, че и клюлчета злато в чекмеджета и гардероби. То това е сямо за такива дето нямат мозък в главите си. За целта си има сейфове за дома или в банките. Златни кюлчета с маркери, такива каквито са по снимките има само в банките, под строг контол. Номерата на Божков и мафията свързана с него, предназначена затъпи хора!

777

Само Герб

преди 3 години

Това, че изкараха компромати на Бойко, нищо не е, всички ги имате. Няма такъв политик, който поне малко не е се е облажил от властта. На мен ми харесва твърдостта на Борисов и всичко което постигна. Фондове, Геополитика... Не само ни извади от тинята, но и България просперира. Жалко е обаче как така наречените демократи, толкова много се озлобиха, затова, че не са във властта. На Иван Костов протежетата. Пълна скръб са. За чалгарските истории няма к'во да се говори. Ще си патим от простия народ.

776

Заспалия Славун

преди 3 години

За този гласуваха млади хора, които чакаха да изведе Бойко с качулка на главата и да го обезглави. А не него му трябваха 20 дни да реши, че не може нищо да направи и да напише пост. Слави живее в 19 век, а гласувалите за него в 21. Птичката кацна на рамото му и стоя, чака го, а той не направи нищо. Няма да има повече никакъв шанс за нищо. Младите ще намерят за кого друг да гласуват, а той да се лекува и да мисли. Ще влезе с по-малко депутати, от които не зависи нищо. Само ще лаят. Това и цели.

775

Анонимен

преди 3 години

Най-гнусното нещо в България е да си сложиш ник - "българин" ! Какъв "българин" си ти бе идиоте, след като не виждаш упадъкът на България в световвен мащаб, какъв българин си ти бе кретене, след като си "фен" на една комунистическа банда измамници която прибра ТВОИТЕ милиарди които ЕС ни преведе за 12 г. управление на ГЕРБ ? Ако беше истински българин щеше преди всичко да мислиш за БЪлгария, а не да се радваш на пълни чекмеджета с пачки ? и кюлчета злато ! Срам си ти, не българин !

774

Румен

преди 3 години

Не само Герб ги боли много. Останалите политици също ги боли. Толкова са некадърни, че дори и правителство не могат да направят. Наглостта им стига до там, че със зъкон си просят субсидия от по 8 лева за гласувал. Честито на бившите депутати от 45 НС. Да се гогтвят следващите !

773

Помниш ли БАТАК

преди 3 години

Чичо, ти помниш ли БАТАК? Ние го помним. На 2 пъти съм ходил в Батак и още го помня. ИТН разреши на тези, които са турци и техните предци са зверствали тук да гласуват безконтролно и да решават нашите съдби. Те не само не знаят езика ни, те или техните родители са турци родени в поробена/ от Турция/ България и днес 143 години след Освобождението да ни управляват. Вие сте НАРОДНИ ПРЕДАТЕЛИ!

772

Анонимен

преди 3 години

Жорж Ганчев, бог да го прости, беше 1000 пъти по добър от този.

771

Анонимен

преди 3 години

До БългаринСтига с тези лъжи. Гросмайстор - алкохолик. Е минаваш всякаква граница в злобата си. Ама иначе пожарникар- СИК,ВИС -министър председател е великолепна комбинация. Ни виждате гредата в собственото си око, но търсите треската в очите на другият. Принципа на ГЕРБ - да очернем, оплюем, излъжем. Все някой ще повярва. Ако ни хванат не е проблем. Последният пример - какво стана с един спонсор, но ЕГН-то било друго, но нали оплюхме ДБ. Какво като не е истина.

770

Анонимен

преди 3 години

Борисов прави брифинг след брифинг, за да повтаря и да се запомни, че с тези промени в ИК ще има сериозни проблеми с изборите.После да не каже общия хор АнтиГЕРБ - ама ние не знаехме, не предполагахме.Ново правителство няма да има до края на годината. През ноември ще започне ново грачене - "Ама кой ще направи Бюджета за 2022 година ?"

769

Никога повече ГЕРБ

преди 3 години

Гласувах за Бойко на последните избори, ама вече прекали. Всяко нещо си има някакви граници. Не може и на Великден да прави брифинги и цяла България да го гледа. А поне на тези светли празници да не ни беше занимавал с политика. Като ощипана девойка реве. Изложи се адски много! НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ! ТВЪРДО ГО ЗАЯВЯВАМ!

768

Българин

преди 3 години

Ако познаваше шахматистката, щеше да знаеш за проблемите й с алкохола и хазарта. Всички около нея знаят. А че истината не е в твоя полза, не означава, че не е истина. Довиждане.

767

Слави премиер

преди 3 години

До БългаринИ аз имам близки в обкръжението на Бойко. Чекмеджетата наистина са пълни, ама отделно има трикрилен гардероб пълен с кюлчета и пачки от евра.

766

Анонимен

преди 3 години

До БългаринШахматистката от колко години е известна в кръговете с проблемите си с хазарта и алкохола?Има ли останало нещо нормално във вашите дребни и злобни душици. Как си представяш алкохолик, който е един от най-добрите шахматисти при жените. Злобата ви е гадна и гнусна. Всички последователи на бойко ли сте такива долни и гнусни. Или лъжете бед да ви пука. Готови сте на всичко за тя пуста власт. И познавам шахматистката, игала е на турнири при мъжете. разликата с вожда ви е от тук до небе

765

НОРМАЛНО Е , БЕ...

преди 3 години

СЛЕД КОНЦЕРТИТЕ С КЮЧЕК И ЧАЛГА ...ИДАВТ ХОДЖИТЕ И ПОЧВАТ ДА ПЕЯТ МЮЗЕИН!НАЛИ , ЗАТОВА ПАРИТЕ ОТ ЧЕРЕПА , МИНАВАХА ПРЕЗ ИСТАМБУЛ!"Има Такива Недоръфляци"--- НАДУПЕНИ ДА БИЯТ ЧЕЛА У ЗЕМЯТА!ВЕЧЕ СИ ГО ПОЛУЧИХА!

764

Анонимен

преди 3 години

За мен проблема е , че има голямо разделение в обществото и хората гласуват не за идеи а по някаква принадлежност или симпатияПрави впечетление от последните избориЗа герб - гласуваха ромитеЗа дпс - бьлгарските турциЗа итн - хората от чужбина

763

Анонимен

преди 3 години

Насй лесно се разпознава гербераст той е малко под НЕинтелектуалното ниво на Тиквун или на неговото, но никога НАД неговото, тези същества са "обладали" само мисирски медии като тази и единствената им "правилна" реакция е да "улучат" бутонът "минус" на клавиатурата за да окажат "съпротива" на според тях неправилен коментар ! Радостното в България е само това, че има медии като тази с която човек може да развесели душата си от мъката на беднотията и мизерията !

762

Shark

преди 3 години

До 914. Първо, като не си гласувал, нямаш право да даваш мнение. И, ако зависи от мен, всеки, който не е гласувал на 5 поредни избори трябва да му се отнеме правото на глас! Даже 5 е много! Явно не го иска това право! Второ, добре, че не си учител, че с този правопис не знам кой на какво щеше да научиш. И запомни едно, България се пише с главна буква! Другите грешки си ги открий сам, но тази не можех да премълча! Неграмотни гербери!

761

пендо

преди 3 години

Преди време, един зам. председател на НС / преди беше " сивия кардинал" на Иванчо Костов / беше попитал ехидно от парламентарната трибуна : "Боли ли, боли ли?"... и още нещо, не си спомням вече.Та, какво стана с него? Къде отиде? А, Славе, я припомни ни, като говориш за болка!

760

Анонимен

преди 3 години

Даже и на Великден прави брифинги да ни занимава с неговото огромно его... Е няма срама тоз Бойко!