799

Анонимен

преди 2 години

БЕЛОСЛАФ ПОМНИ ЛИ КАКВО СЕ СЛУЧВА С МАЖКАТА СЕКРЕТЕАРКА- ДА ПОПИТА ГУГЪЛ.

798

Сат Н

преди 2 години

Абе про'сти герберасти някой от вас роден ли е няколко десетилетия преди преварата на 10.11.89. за да види как ръководеха БКП България ? Всички сте едни про'сти и ***'лоумни овце които нямат хал-хабер от диктатура и комунизъм които в днешно време продължават наследниците на БКП а именно ГЕРБ ? Млъквайте и се завирайте по дупките си, че ставате все по-гну'сни червеи представители на комунистически режим !-------100%

797

Анонимен

преди 2 години

Сатаниста Слави - Премиер?Тежко му на народа!

796

Анонимен

преди 2 години

До Никога повече ГЕРБГласувал си за ГЕРБ на последните избори, ама друг път. Гласувал си за Импексовата, а може и за партиите на Черепа+Доган-ИМВ и на Маджо+Прокопиев-ДБ.

795

Анонимен

преди 2 години

От гласовете в чужбина най-много се плашат БСП, самонаричащите се патриоти и ГЕРБ.

794

Някой си

преди 2 години

До Анонимен 916: Много добре знам откъде е произхода на ГЕРБ! Една партия създадена с немски капитали! И да ти разбия една мантра за т.н. "Държавна администрация, която е създадена от ГЕРБ: В България има около 530 - 540 х. човека на държавна хранилка! От тях само около 130 хиляди са държавна администрация, останалите са общинска! около 65 хиляди от държавната администрация са полицаите!!! Които са си там на работа от по над 20 години. В общините е същата картина - хора с над 20 год. трудов стаж

793

Анонимен

преди 2 години

Абе про'сти герберасти някой от вас роден ли е няколко десетилетия преди преварата на 10.11.89. за да види как ръководеха БКП България ? Всички сте едни про'сти и ***'лоумни овце които нямат хал-хабер от диктатура и комунизъм които в днешно време продължават наследниците на БКП а именно ГЕРБ ? Млъквайте и се завирайте по дупките си, че ставате все по-гну'сни червеи представители на комунистически режим !

792

Анонимен

преди 2 години

921-ви, измамник си ти, защото не си в чужбина, а в някой обор сред гов'ед'ата и си мислиш, че си в странство, след като около теб има само неразбираемо мучащи индивиди ! Бил този мух'льо в чужбина, виждал той чужбината ама сред животните ! Такива самозвани имигранти които смятат стадото от животни за чужбина все още ли се развъждат в България ?

791

Анонимен

преди 2 години

Абе "Някой си"ти знаеш ли от къде произлезе ГЕРБ ? Произлезе точно от там от където са и цитираните от теб имена в политиката ! Ти си точният пример за представител на преобладаващата про'ста маса от населението на държавата ! ГЕРБ и шаманът от Банкя са най-твърдите комунисти които БКП е "раждала",виж му политиката, обърни внимание как създава "култ към личността",виж как точно като комунистите преди преврата краде от държавата и създава една многолюдна ненужна администрация,абе що за ид'иот си?

790

Ahmet Davutoglu

преди 2 години

Аз съм етнически турчин и ти казвам нещата от първо лице. Против това съм и никога не съм гласувал за ДПС. Но имам братовчеди и техните деца в Турция, които гласуват. Без да знаят български. Казва им се номера на бюлетината на турски. Он докуз му се казва, влиза и пуска. И когато майка му или баща му са го накарали не мисли, че той няма да ги послуша. Не смятам, че младите в Глермания по средата на лятото ще са по-заинтригувани да гласуват. Кой знае на кой плаж ще искат да са, вместо по опашки.

789

Някой си

преди 2 години

Такова жалко и гнусно недоразумение като тоя отдавна не беше влизал в парламента! Жалкото от цялата работа е, че нито младите хора в България, нито живеещите зад граница българи знаят за кого гласуват. Четете бре хора, в тая държава муцуни като сестра Галева, другарката Дончева, другаря Атанасов в коалиция с Костов са ни известни от 25 години. Какво "НОВО" сте избрали? Докарахте простотията и злобата на Тошко Африкански! Държавата се развиваше перфектно до коронавируса! За него никой няма вина.

788

идетрибунал

преди 2 години

Бацка требе да свикваш с болката!Това коиленцето дето си го ударил в банятя е нищо в сравнение посрещането дето ще усетиш като пациент в СЦЗ,втори отряд,южно изложени,бай Ставри!На първият си брифинг ще завършиш с думите е.. и не питай!

787

Анонимен

преди 2 години

До Ahmet DavutogluИмат стройна организация, но времената са много различни. Голямата част от младите в Турция не се чувстват свързани с Бългалия и не гласуват. Преди 25 тодини в Турция имаше най-много хора с български паспорти, но това бяха старото поколение изселени българи. Сега броят на българите в Германия, САЩ, Великобритания, Испания, Гърция е много по-голям от този в Турция. И това са активни млади хора, които са напуснали скоро България и се чувстват свързани с нея.

786

Ahmet Davutoglu

преди 2 години

Доста сте заблудени. Вие не знаете за каква стройна организация говорите. ДПС активира и деактивира електората си, в зависимост от това какво цели. На последните избори в Кърджали не гласуваха. Вижте активността. В Турция имаше строг локдаун и можеха да излизат само срещу бг паспорт, с който да гласуват, а някои хора се възползваха да напазаруват, вместо да се редят. И ако смятате, че берачите на ягоди са повече и по-добре организирани от изселниците, искам да ви кажа, че нямате реална представа

785

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

"Има Такива Недоръфляци"---ГДЕТО СИ БАЛНУВАТ ЗА 120-ДЕПУТАТИ , ЗА ДА СИ НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО!ЧАЛГАРСКИ МЕРАЦИ ..ДО 2030г....!!!!!МОЖЕ , АМА АКО СЕ НАДУПЯТ НА ДПС ...И ХОДЖИТЕ----ЗА ПЪЛНО МНОЗИНСТВО!СЛЕД КЮЧЕКА И ЧАЛГАТА ...ХОДЖАТА ЩЕ ПЕЕ МЮЗЕИН С ЧАЛГАРО...

784

АнонимеН

преди 2 години

БРАВО СЛАВИ БРАВО!!!ГАЩУРАН НЕ ЗНАЕ НА КОЙ СВЯТ Е ВЕЧЕ ЗАРАДИ ТЕБЕ!

783

Миро

преди 2 години

Само искам да попитам при кой ЦИК партията му.стана втора политическа сила? Радев Президент? 92

782

Мъка, мъка

преди 2 години

Герб долу. ДобреАма вие чалгарите с увредените и адвокатите на мутрите какво предлагате

781

Анонимен

преди 2 години

До Помниш ли БАТАКСтига с тези мантри за Турция. Виж гласувалите в чужбина.Германия - 33000Великобритания - 32000 - ограничени до 35 секции.Турция - 22000 - ограничени до 35 секции.Проблеми имаше в САЩ, Австралия, Канада. Там също е ограничен броят на секциите до 35. Общо са гласували 180 000 души в чужбина. Хайде сега сметни какъв процента на гласовете от Турция. И как се отразяват. Къде има най-много българи в чужбина - Германия, Великобритания, САЩ, Турция, Испания, Гърция, Италия.

780

ЦИК

преди 2 години

Нали приехте резултатите от изборите? Как тогава старата ЦИК я обявихте за ГЕРБ-ерска? Много сте елементарни! Не старата ЦИК е корумпирана, а такава ще бъде тази, която РУМЕН ще назначи, защото прави ПРЕВРАТ, а вие сте негови маши и на РУСИЯ и ТУРЦИЯ, които искат да ни няма! ПРЕДАТЕЛИ!