19

Анонимен

преди 2 години

До: номер 15От както съществува ГЕРБ не съм гласувал за ГЕРБ. И докато съм жив и дишам, пак няма да гласувам за ГЕРБ!!!Ясно ли ти стана, другарю?! Не можеш да ме накараш! Нямаш власт над мен и моята воля!А аз съм тук. Сега. И утре. И в другиден. И докато съм жив ще бъда тук, в България и ще гласувам против ГЕРБ, против БСП и против ДПС!Христос воскресе!

18

АнонимеН

преди 2 години

СЛАВИ ДОКАЗА НА 100% , ЧЕ НЕ Е ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ И САМО ЗАРАДИ ТОВА ИТН, ЩЕ ПОЛУЧИ НАЙ-МАЛКО ОЩЕ 10% ОТГОРЕ НА НОВИТЕ ИЗБОРИ!

17

Анонимен

преди 2 години

Да се подигравам мога и аз ама като му дадоха да прави правителство и да управлява се разциври , като малко дете ама ние не искаме с други .Нали като ти опре.. на г..а не е същото нали. Нагъл .

16

Пепката

преди 2 години

Всичките чалгари тук, който вечер сядат на ракия салата и чалга/сръбско, наричат Слави чалгар.На всичкото отгоре, за първи път от много години става нещо по - различно и изглежда по - добро, и тук разни тролчета пишат глупости. За колко 50 лева се продадохте ? :D. Не се продавайте, че пак ще си броите жълтите стотинки за шишенце водка и да си платите интернета, че да тролите. Конете с капаци виждат по - далеч от вас.

15

Антон

преди 2 години

Не бързай да се радваш, и тебе ще те заболи, мноого ще те заболи, защото си един гоолям нищожен плазмодий. За нищо не ставаш, ще дойде и твоя край, ще те заболиии...

14

Анонимен

преди 2 години

Слави се надява, че като сложи свои хора в ЦИК и процента на ИТН ще скочи на 67%. Пълни глупости говори това завехнало момче. Досега никой не се е оплакал че изборите се фалшифицират, но след такива тъъпи изказвания на следващиите избори нищо чудно да имаме и фалшифициране.

13

Анонимен

преди 2 години

От както съществува ГЕРБ не съм гласувал за тях. Заради тези хумвейбини ще гласувам за ГЕРБ

12

БЪЛГАРИН РАБОТАР

преди 2 години

ЧАЛГАР ДОЛЕН КЪДЕ ТИ Е НАСЛЕДСТВОТО КОЕТО НИ ОСТАВЯШ ? ГЕРБ ДЯСНОТО ЩЕ ТЕ ПОБЕДИ ЛЬЖИТЕ ТИ МРЪСНИ .

11

Анонимен

преди 2 години

Много ме боли за чалгаря-накроман.

10

Анонимен

преди 2 години

Славчо може ли да обясни как ЦИК е "тяхна", след като в нея има представители на всички партии, именно за да се контролират едни други. На тоя май ковида съвсем му е изгладил гънките.

9

Анонимен

преди 2 години

Влязъл е в сговор с Доган .

8

Анонимен

преди 2 години

Чалгарят да види на кое място е Турция по свобода на словото, където ще прави над 1000 секции за гласуван

7

ЕМО

преди 2 години

НЯМАТЕ ПОТЕНЦИАЛ СЛАВЧО И ТОАЛЕТНА ДА СИ НАПРАВИТЕ.... ЩОМ СЕ МОЛИХТЕ НА ДОНЧЕВ ДА ПУСНЕ ПЛАНА.... АМА ДА СЕ ПОДИГРАВАТЕ МОЖЕТЕ НАЙ ДОБРЕ....НЕКАДЪРНИЦИ.

6

Живко МИКС

преди 2 години

МАЧКАЙ СЛАВИ, ГЕРБУШКОТО И МАФИЯТА НА ГЕРБУШКОТО .ГЕРБ СИ ЗАМИНАВА-- Я В ЗАТВОРА , Я ВЪВ ВЕЧНИТЕ ДЕБРИ НА ЕТЕРА , Я НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ПО ОТХОДНИТЕ КАНАЛИ НА ДЕМОКРАТИАТА и ХИСТОРИАТА .НО СЪС СИГУРНОСТ ::: ГЕРБ И МУТРОКА ОТ БАНКЯ---СИ ЗАМИНАВАТ .

5

Зоро

преди 2 години

Абе чалгар, почни да пишеш на турски, да те разбират по-добре твоите гласоподаватели!!!

4

Мислещ

преди 2 години

Скапан чалгар

3

Този

преди 2 години

Аривист е много нахакан, че и говори от името на българския народ. Но никой този път няма да му се върже, хората го разбраха колко струва. Т ъ п а н а р тръгнал политика да прави.

2

Хмм

преди 2 години

Нагъл чалгар .

1

АнонимеН

преди 2 години

БРАВО СЛАВИ!!!ПОЛУЧАВАШ ОТНОВО МОЯ ГЛАС ЗА ТОВА , ЧЕ НИ ОТЪРВА ОТ ГЕРБ ЗАСЕГА!