23

Анонимен

преди 2 години

Вирусът, според мен е извънземен разум. Ние тръгнахме да ги безпокоим на Луната и на Марс и те ни отвръщат със същото. Освен това ни показа, че не само всички сме смъртни, но че не избира- богат, беден,красив,грозен,умен,***- всички сме еднакви и еднакво чупливи, дори един вирус може да ни събори. Някъде бях чел, че Новодухоносор също е умрял от вирус, а и Така и не е ясно от какво е умрял Александър Македонски. Май колкото по нагоре, толкова по-уязвими. Блажени са нисшите духом е казано

22

Анонимен

преди 2 години

Кофчезите нямат джобове. Така е решил Създателят да сме смъртни и както идваме така си и отиваме.

21

аз

преди 2 години

До Питър---------------------------Корупция,крадене,миски казваш. Това са недоказани комунстически обвинения. А Италия си е много добра за живеене и туризъм страна. Препоръчвам ти да я посетиш.

20

Mafioso

преди 2 години

Mafioso, никой нищо не може да занесе под главата си. Браво, Камелия, статията е чудесна.

19

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Че се Оди при Св.Петър май.....Ама там със схеми, корупция и алъш вериш не важиш.Да гледат нашите дУпитати и да се покаят ако имат поне малко акъл, на два метра под земята няма какво толкова да отнесеш -един костюм и златен зъб може би, ама натрупаните грехове няма кой да ги опрости и игнорира.Там не е като в българския съд.

18

Анонимен

преди 2 години

Пазете се и се лекувайте, но не ходете припроф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви хора Ще ви осакатят.

17

Анонимен

преди 2 години

В Швейцария май може да го евтанизират.

16

Diabolo

преди 2 години

Бог да го прости!

15

Питър

преди 2 години

До Шеф Манчев"Пак Ковида намесвате ей"....... ", карал е Ковид преди 8 месеца" Ти да беше прочел статията бе, шефче

14

Питър

преди 2 години

До азИ какво се случи след това? Същата история като с наща мутра.... Корупци, корупция, корупция.... Крадене, крадене, крадене.... Миски, миски, миски..... Италия става все по-голяма *** именно благодарение на този герой

13

Пъкълът го чака

преди 2 години

Евангелие от Матей 19:23"А Исус рече на учениците си: Истина ви казвам: Мъчно ще влезе богат в небесното царство."

12

Анонимен

преди 2 години

Мумията отива да и сменят чипа и да и прелеят кръв от млади момченца

11

Анонимен

преди 2 години

Да организират едно бунга-бунга парти на вилата, както в добрите стари времена и може да се оправи

10

аз

преди 2 години

Берлускони е един от най-значимите политици на Италия. Помним как преди доста години основа "Форца Италия" и само след месец помете комунистите на изборите,които те смятаха за спечелени.

9

Анонимен

преди 2 години

Не ми се вярва да се е дал за боц, ама нищо чудно да се е прилъгал. Чул е, че който се боцне, става безсмъртен. И ето, готов е за вечния живот.

8

Анонимен

преди 2 години

Тиквата да се замисли!Ковчегът чекмеджета няма!

7

Шеф Манчев

преди 2 години

Пак Ковида намесвате ей. 84 годишен, дето е приел по един камион наркотици и пиене през живота си, 70г. е *** 20 годишни, има троен байпас и сменена аорта, има възпаления от години, карал е Ковид преди 8 месеца. Човека е стар и болен, живял си е като император буквално, само дето ги е надживял с по 20, 30 години всичките.

6

Анонимен

преди 2 години

Ама и той да се поака никой не му се е разминало нема пари нема нищо пред господа. Е стив джобс голямата работа беше пълен бо к лук като човек и умря като куче със всичките си пари

5

Анонимен

преди 2 години

Чакат го все ки момент да почине. Поживял си е добре със сигурност.

4

MaйMyнaтa

преди 2 години

До 1Ще вэеме само Марта, депутатката ей