43

Брей...кисело мляко!

преди 2 години

Пич от всякъде! Здраво си е поживял, от нищо не се е лишавал. Много е откраднал, много е пропилял и прое**л, мразен от мнозина, обичан също толкова! 84 годинки! Дай боже всекиму!!! ...А, и с половин век по млада любовница!

42

Анонимен

преди 2 години

Жабарникария е нищо повече от един боклукчарник, свърталище на престъпници. Най-жалката страна в Европа.

41

уф

преди 2 години

Позатирили са го към отвъдното с някоя друга ваксина. Вчера гледах един доктор ,как обясняваше ,че ваксинирането много помагало при ,,дълъг'' Ковид -явно това е офицялната информация, която се пробутва на прекаралите вече вируса,като първо ги плашат с повторна инфекция и после им предлагат ,,спасителната'' ваксина

40

Пациент

преди 2 години

Поне е засадил една гора ,,дръвчета''.

39

Анонимен

преди 2 години

Все някога живота свършва,но при Берлускони е било живот а не жизнь.

38

Анонимен

преди 2 години

Този има защо да съжалява че ще си отиде от този свят. Живя като бохем. Пиене ядене кулви даже на смъртното си легло 50 години по млада от него го завива. На оня свят няма такива сладки. Само мед масло и козунаци. Това живот ли е. Да неможе да удари някое младо цепе.няче.и да не пиине 20 годишно ввино егати живота. За едни живота на земята е РАЙ. а за други АД.

37

Анонимен

преди 2 години

Завалията май няма да го бъде.

36

Анонимен

преди 2 години

Както и да си живял, каквито и пари да си натрупал, краят винаги идва и той е най сигурното нещо в този живот.

35

Лили Иванов

преди 2 години

Урви сбогом, няма вече джипове ,джетове, няма вече лудите купони......

34

дедо Ташунко

преди 2 години

Белускони събираше дърти пръ.чо.ве и млади момета, за да играят "бунга - бунга" танци.Никой от нас няма да преживее и 10% от това, което е преживял този юнак.Добре е решил да изкара още някой и друг ден в къщи. Пожелавам му да закрепне и да си поживее още някоя и друга годинка. "По добре живо куче, нежели мъртъв лъв!"

33

българин

преди 2 години

Тоя ли, приятелчето на Бойко Борисов, дето се мислеше за Аполон?Нищо, нищо. Явно и той не си пие хапчетата.Бате Бойко днеска чета че бил казал, че новите депутати в Народното Събрание щял Оня Горе, Началника да ги съди! Кога и Бойко стана бог не разбрах...Ама явно и двамата имат нужда от лечебни заведения. Такива, които лекуват душата...

32

Меди доганов

преди 2 години

Очаква се голямото бунга - бунга с червеите.!.

31

Gugu

преди 2 години

Ами естествено, че няма да носи парите си в отвъдното. Берлускони, обаче мисли династично, създал е деца и пари и светло бъдеще за династията. От тук нататък децата му имат за цел да добавят към богатството и да служат на обществото, както баща им. И не си мислете, че с тези два дълга се живее лесно.В България мислим само до края на живота си, правилно е да мислим 1000 години напред. Не се шегувам.

30

Gugu

преди 2 години

До Топгънър:Уважаеми, няма да те разберат 99% от хората, на които говориш.Берлускони, добър или лош, е човек изживял живота си със смисъл и кауза. Ако е бил престъпник, законът се е погрижиш да има възмездие по определени дела. Ако е бил оправдаван по други дела, то е защото законът и обвиненията не са успяли да докажат по несъмнен начин престъпление. Някои от съфорумците са нещо явно повече пт италиянските закони и прокуратура и осъждат Берлускони..Сега нямало да носи парите си в отвъдното

29

Топгънър!!!

преди 2 години

Ха ха ха!Ето така се "успокоявят" дребните душици-бедняците,бездарниците и некадърниците,бре!Ковчегът намал джобове-ха ха ха!Дон Силвио има пет деца и единайсет внуци и внучки!А милиардите му ОСТАВАТ.пп-И петдесет живота да имате напред(не че е възможно!) пак няма да можете да изживеете и 1/50 част от неговия ЖИВОТ,бре!Такива като дон Силвио са единици,а такива като вас са безброй и безкрай!Ха ха ха!

28

Анонимен

преди 2 години

Как ще вкара в гроба всичко, което ограбил от народа?

27

Анонимен

преди 2 години

Последният костюм го шият без джобове. И милиони да има, не може да вземе богатството си на оня свят. А като си богат повече не ти се умира. Защото има какво да губиш.

26

Анонимен

преди 2 години

На 84 години е! Време да умре. Егати, нормален човек не може да се докопа до болница , а този шут само се чуди какво да прави.

25

Euroslayer29

преди 2 години

Да!Ил Кавалиере може и да умре,но великите умират само веднъж,докато вие умирате всеки ден и всяка нощ!пп-Точно така е отговорил Ат.Буров на въпроса на некакви селяни от Врачанско на въпроса какво ще стане ако той умре!!!

24

А сега сериозно

преди 2 години

Явно са успели да го ваксинират.