191

Анонимен

преди 3 години

До AnonimenСпоред всички русофили това даже е много хубаво.Като човек, който вече е видял какво ще стане и се е подсигурил - не мога да не се съгался с тях: малко диктатура, в която няма даже да могат да пишат по форумите, плюс ровене по кофите за *** и редене на опашка дори за хляб, ще им се отрази много добре.

190

Anonimen

преди 3 години

Няма да е далеч времето, когато Турция ще тръгне по друг път. Лошото е, че ние изпадаме под руско влияние с много бързи темпове.

189

Анонимен

преди 3 години

Червените кво шаземат на новите изборина Дъкгия дългия

188

Анонимен

преди 3 години

Скандално но на Рдеф така му харесва и на Тошко,Ива Митева, Татяна Дончева и други такиваГешев записвай си и Кака Мара Сливенския ги очаква

187

Bp

преди 3 години

изяде п,р,е,м,и,е,р,с т,в,о,тоБорисов е предател!

186

Bp

преди 3 години

Борисов ни доближи до А,м,е,р,и,к,а, когато Тръмп( п,у,делът на Путин),диктатор беше на власт. На Борисов му хареса това, че П,у,т,и,н си слага свои диктатори в цял свят( усети от къде духа вятърът) и бързо зави в тази посока, което му изяде президентството.

185

Анонимен

преди 3 години

До Мяу"Сега, когато и Турция и Русия са се обединили да задушат младата европейска държава, няма значение на кого е президент Доган! Това е небесно царство за него да ни ограбва."Факт.Само исках да покажа, че нищо не се е променило за над 120 години: Русия и Турция продължават да удрят България - за тях да сме демокрация с европейско поведение е непоносимо, и ще направят всичко, за да ни спрат, дори ако трябва да работят заедно.

184

Мяу

преди 3 години

До197Сега, когато и Турция и Русия са се обединили да задушат младата европейска държава, няма значение на кого е президент Доган! Това е небесно царство за него да ни ограбва.

183

Анонимен

преди 3 години

До BpБорисов никога не е "искал Кремъл", но не е глупав и знае, че не може да тръгне срещу Кремъл, защото ще му видят сметката за нула време. Играта му беше да протака мача, с надеждата че навлизането на структурната подкрепа от запад ще му позволи в някакъв момент да изтласка руското влияние (което се и получаваше докато руснаците не вкараха Президентството в борбата). Все още не съм убеден, че Борисов се е предал, но това и няма значение, ако Президента де факто е овладял процесите.

182

анонимен

преди 3 години

В ЕС сме, защо не се придържаме към техните практики? Не трябваше да купуваме и амер. самолети и да създаваме работа на други, че и по-богати, които са всъщност шовинисти и не признават никого! Това да се блиииижат краката на тоз оня не е читаво....

181

Анонимен

преди 3 години

До до 191/194"В Турция Доган е персона нон грата - не е стъпвал там от поне двайсет години - турските власти не могат да го гледат именно защото е съветски резидент."Ц. Доган си играе ролята на "независим", но дейността на електората на ДПС в Турция ясно показва, че слуша Доган (или че Доган слуша Турция). Няма начин ДПС лидера да е в лоши отношения с Анкара и да получава тази подкрепа.

180

анонимен

преди 3 години

Не сте прав, че машините щели да направят поне нещо добро, защото в Европа е премахнато точно поради възможността да се манипулират машините. Хакери влязоха дори в системата на Пентагона преди години, че едни машини ще им се опрат. Почвам да мисля, дали пък някой вече не е наел скъпо платени хакери и у нас?

179

Bp

преди 3 години

ДАНС са отроче на зависимите от съветски и турски служби, насочени към интересите на БГ. Или както казва народът:Бай Иван и Ердоган няма да позволят БГ да стане нормална Европейска държава. Така! А какво прави Борисов със тях, след като е син демокрад? Червен Борисов е в тяхна услуга. Щом като иска Кремъл, ще го получи, както му се полага!!

178

до 191

преди 3 години

Именно, защото Доган е съветски резидент, от години на него и на Пеевски им е абсолютно забранено да влизат в Турция и САЩ /имат черни печати/. Затова и Доган излезе в "пенсия" - в Европа му казаха, че не го щат, а и ще вреди на "либерализма" на ДПС, затова той се "отдръпна". В Турция Доган е персона нон грата - не е стъпвал там от поне двайсет години - турските власти не могат да го гледат именно защото е съветски резидент.

177

Sk

преди 3 години

Най_голямото ограбване на населението стана след фалшивите избори на Доган_ Б,е,е,в,с,к,и при Борисов 3. Ето затова, ако БСП е революционна партия, трябва да организира народен съд за тях без съд и присъда!! Няма какво да се доказва в съд нищо. Безобразията им всеки ги усеща в джоба си!! Тези хора разбират само от олово.

176

Анонимен

преди 3 години

Продължавам: Доказателството, че ДАНС са ДС: Защо, защо беше толкова важно, един 35 годишен бизнесмен /Пеевски/ да застане начело на ДАНС? Защото Пеевски е икономическото лице на ДС, а това беше опит за преврат - ДС се опита да овладее държавата. Но не успя. ДС се опита да си върне държавата, но не успя. Кой предложи Пеевски? Предложил го е управителният съвет на ДС.

175

Анонимен

преди 3 години

До до 186/188Всички ДС агенти получаваха едно време обучение в СССР, това не е признак за нищо. Доган е горещата свръзка на руските и турските служби (или поне беше). Както казах, те имат общи интереси насочени срещу България.

174

Анонимен

преди 3 години

Машините ще направят поне едно добро нещо,ще ограничат купения вот.Казват че никъде по света не гласували така,може би но никъде по света не са селски тарикати като нас.

173

до 186

преди 3 години

Доган-Пеевски са ултрасъветското крило. Доган е съветски резидент, получил обучение в СССР навремето.

172

Анонимен

преди 3 години

Продължавам - нека разгледаме лингвистично съкращението ДАНС /Държавна Агенция Национална Сигурност/. Какво става, когато махнем средните две думи /букви/? Получаваме... ДС - Държавна Сигурност. Това не е доказателство, а малка илюстрация - онези са толкова арогантни, че дори не се крият - избраха си същото име, за да си направят служба.