131

Анонимен

преди 3 години

До до 136/137"Аз съм му последния проблем на Путин."Това не означава, че Путин няма да се "погрижи" за теб.Не се притеснявай, стига планът им да успее дори частично ще го усетиш.:))))))

130

Ф.С.В.

преди 3 години

КОГАТО НЯМА ЗАКОНИ И ПОЛИЦИЯ- ЩЕ ИМА ИЗМАМИ В ИЗБОРИТЕ! ТОВА Е НЕЩО КАТО ШВЕЙЦАРСКИТЕ БАНКИ- ДОКАТО ГИ ИМА -ЩЕ ИМА И ПРАВИТЕЛСВЕНИ КОРУПЦИИ В ПОВЕЧЕТО ДЪРЖАВИ!!

129

Анонимен

преди 3 години

Кои СИК бе?Ти в българска секция влизал ли си?Къде живееш?Изборите в България се провеждат в класните стаи на българските училища. Нито 1 училище в България няма климатик. Питай в МОН ако не вярваш, но това нямаше да има нужда да ти го обяснявам ако живееше в България!Кажи ми коя е секцията в която ти гласуваш и има климатик в нея! Кажи къде е, бас държа че не е в България!

128

Ф.С.В.

преди 3 години

Цялата Вина за всичко ТОВА е -в ПОлитиците!!! ТЕ направиха за 32 г Демокрация -ЕДНА ГОЛЯМА КАША!! КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ - ИЗМАМИ ФАЛШИФИЦИРАНЕ И КАКВО ЛИ НЕ !!! ЗЗАЩО НЯМА НИКОЙ В ЗАТВОРА ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ?? ЗАЩО? САМИТЕ ПОЛИТИЦИ ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАТ НА ИЗБОРИТЕ-КАКТО И НАРОДЪТ! ТО МАШИНИ -ТО БЮЛЕТИНИ-ТО ПРЕФЕРЕНЦИИ- ТО БЮЛЕТИНИ ДЪЛГИ КОЛКОТО ЕДНО РУЛО ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ- КАКВИ СА ТЕЗИ 10 000 КАНДИДАТ ДЕПУТАТИ БЕ? ТОВА ДА НЕ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА КАТО КИТАЙ САЩ РУСИЯ? ЕДНО ":СЕЛО" Е БГ -А ДЕПУТАТИ-10 000!

127

до 131

преди 3 години

Е как да не се крия - пиша анонимно в коментарите - това ако не е криене. И още нещо - и ти се криеш, щото и ти пишеш анонимно в коментарите.

126

до 136

преди 3 години

Аз съм му последния проблем на Путин. В момента вниманието на другаря кагебист Путин е силно ангажирано от скандалите, свързани с убийствата и атентатите на КГБ.

125

до 133

преди 3 години

Много си загрижен за старите хора. Това е добре. Ще те успокоя - при машинно гласуване нещата стават много бързо, а СИК са с климатици.

124

Анонимен

преди 3 години

До до 131/134Още нищо не си видял.Путин ще те оправи.:)))

123

Анонимен

преди 3 години

До до 100/132Благодаря, първо, защото имам какво да изнасям и второ, защото чак ми става едно такова сладко да си мисля в какви филми се вкарвате, за да можете да съществувате.Нека позная: ще ви остане "успокоението", че сте в България.:)))))))

122

до 131

преди 3 години

Че тя, реалността през цялото време ни цапардосва през зъбите, процесът се нарича живот /по Тери Пратчет/. Виж, ако ти досега си бил извън реалността, това е отделен въпрос.

121

до 100

преди 3 години

Бойко, ти ли си бре? И викаш, изнасяш активи а? Знаем, знаем, ние, за "демократите" и техните активи. Е, приятно изнасяне на активи, ти желая.

120

Анонимен

преди 3 години

До до 111/129Приятел, ти вече толкова нямаш какво да кажеш, че даже не се и криеш .... нищо, скоро реалността ще те цапардоса през зъбите. Точно както такива хлевоусти неищоправци от форумите заслужавате.

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 125"сметките на ...."Русофилите сте типични, че когато се сблъскате с нещо, което не ви изнася, веднага се вкарвате във фантазии за сценарий, който можете да понесете, за да продължите да тролите. Нарича се паралелна реалност и е типична за волево слабите, които имат нужда от бягство, когато имат проблеми, независимо дали става дума за оспорване на мнение или реална проблемна ситуация от живота.Скоро Москва и последиците от нейния план ще ви свалят на земята.

118

до 111

преди 3 години

Кви са тия странни опорки бе, пич? Приличат на шизофрения. Ако са ти спуснати от ГЕРБ, значи милиционерите наистина с в паника.

117

Анонимен

преди 3 години

И на онези пред президентсвото, които ще дойдат на пети Май на протест и на тях ли ще им затвориш устите, бе ***?Ела да им ги затвориш!

116

Анонимен

преди 3 години

ИТН и ДБ надминаха очакванията ми. За десет дни успяха да разбутат колибите на ДС - спецпрокуратурата, спецсъда, КПКОНПИ. ДС излезе на протест!?! За първи път! Евала на ИТН и ДБ. Неслучайно всички реват срещу Слави. А аз ще гласувам за него.

115

Анонимен

преди 3 години

Лешеперовски, да мразиш християни на Великден го могат само... сещай се! Между другото, като не е толкова страшно това дето го желаеш на родителите ни, тогава моля Бог да даде всичко което пожелаваш на нашите родители на твоите родители, на близките ти, на децата ти и на децата на децата ти! Нека Бог чуе и изпълни! Ако желаеш добро, добро ще те стигне, но ако желаеш друго...

114

Анонимен

преди 3 години

До ФинансистОтдавна прехвърлих парите си в задграничните ми сметки.Комунистите имат още 6 месеца, за да опитат да докопат "нещичко" от моето. След това >Жал ми е за хората, които ще бъдат безмилостно ограбени, но не мога да кажа, че не са си виновни сами.:))))

113

Анонимен

преди 3 години

До О хо хоТочно така е. Това обяснява изказването й онзи ден при дебатите, че гласуването в Турция трябва да се разреши.

112

Анонимен

преди 3 години

Защо Радев закри ЦИК, кое му пречеше. Е чух да казва, че изминатите избори не са честни.