211

Лекар ихтиманец

преди 2 години

И в здравеопазването имаше такъв проблем. Години наред съм се редил пред печатницата на жената на шефа на БЛС. Едно направление за хоспитализация струваше 14ст. през 2002г., а сега 0,5ст лист хартия плюс амортизация на принтера и мастилото от тонер-колегата. Кой има сметка от печатането на бюлетините? Никой не може да задраска и друго квадратче и да ста невалидна бюлетината.

210

Анонимен

преди 2 години

... да се ползват само устройва. ...И как е на български език?

209

Анонимен

преди 2 години

Нали за това сложиха президента да избира ЦИК. За да откаже да се броят хартиените отрязани и за се вярва само на данните от паметта на машината. А там който пише програмата той казва кой печели изборите.

208

Чичо Митко

преди 2 години

Тоя откри мръсната вода. Нали това е целта, да има хаос, да няма стабилно правителство и народно събрание, а само един фигурант да плямпа и онея двамата да си въртят синджирчето от зад граница и оня третия и той.

207

православен патриот

преди 2 години

Ами правилно ! Неграмотните избиратели на гробарите няма да ни определят бъдещето !!!!!!!

206

Анонимен

преди 2 години

*** електорат няма да може да се оправи с машините.Не можещите да говорят български също няма да се оправят с машините.Голям номер се извърта с тези машини, някой ще остане без гласоподаватели

205

Sk

преди 2 години

До 213Демократи(РБ)те, Бойко разбивачът ги разби и остави само Москов в парламента.Така той остана единственият демократ в парламента. Ами да! ДП влезе на тези избори и направи ДС да протестира за тлъстите си заплати и привилегии. Герб се провали. Но нищо!! Досега управлява СИК, от сега нататък ***. За нас е едно и също зло!

204

в русия съм

преди 2 години

До Анонимен 218Само ако можеш да се договедиш какви времена те чакат...

203

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 217"Радев се оказа най-голямото недоразумение на БСП! Какво обеща против Русия само и само да се докопа до втори мандат."Като трябва да се редиш на опашки за хляб и парче сирене, ще ти охладнее ентусиазма да пишеш по форумите. Не че ще можеш, де.:))))))

202

Анонимен

преди 2 години

Maлииии, много герберски *** тук

201

Анонимен

преди 2 години

Радев се оказа най-голямото недоразумение на БСП! Какво обеща против Русия само и само да се докопа до втори мандат.

200

Анонимен

преди 2 години

До МяуТвоит любимци всъщност са неофашисти! Ако изобщо можеш да вдянеш нещо повече от чалга!

199

Анонимен

преди 2 години

Държавата ПРОПАДНА пред ОЧИТЕ ни, НО НИЕ сме слепци и не е далече времето на безмоторното летене! С ТОВА задължително машинно гласуване дадохме на МУТРИТЕ монопол да избират вместо нас!СЕГА ЩЕ ВИЗИТЕ ФАЛШИВИ ИЗБОРИ! И ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ ДО ГРОБ!

198

Анонимен

преди 2 години

Айде хващайте пътя! Ще се гласува с машини, всичко стато трябва да се изкорени и изгори Цик мик, Герб, Дпс, Бсп и всички техни производни като пчеличката Мая, от нулата, на чисто!

197

Анонимен

преди 2 години

До Bp 209 - Борисов е диктатор и червен. Той изгони демократите от парламента.Много си заблуден! Изглежда нищо не си разбрал или опитваш манипулации. Тъй наречените демократи сами се провалиха. Ако бяха изгонени от Борисов, на последвалите избори щяха да имат успех, ясно защо. Вместо това провал - 4 години вън от политиката! Повече няма какво да ти се говори

196

Мяу

преди 2 години

Законите, които не са писани от Герб са репресии:)):)):))

195

Bp

преди 2 години

Страхът от автораторизмът в Турция ни тласка в ръцете на автораторизмът в Русия.

194

въпросче

преди 2 години

Иска някой си да гласува.Отказва с машината.Иска хартиена бюлетина.Не му дават.Какво става от този момент нататък?С правото на гласуване? Насилие? Репресия?Новите дрОгари много умни, много мили, големи демократи ве! Всичките "звездни вождове" - Маята, Татянищету, Славиту, Хаджиникой, Бабека, все борци за справедливост и за правата на човека! Така се захласнаха в тази борба, че всъщност се показаха терористи!

193

Bp

преди 2 години

Когато видях какво стана след президентските избори, казах на мои познати: Борисов подготвя връщането на БСП на власт. Борисов е диктатор и червен. Той изгони демократите от парламента. Той е патологичен лъжец и играе много добре ролята си.

192

АнонимеН

преди 2 години

На миналите избори на 04.04 2021г. репортер пита една жена за какво гласуваме днес?Не знам вътре ще кажат.Ха сега с машинно гласуване пак да и кажат.