52

АнонимеН

преди 3 години

До виж тамНЕ ЛЪЖИ ЕЙ!!ЩОМ ДНЕС БГ ПУБЛИКУВАХА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е В ЧЕРНИЯ СПИСЪК ЗНАЧИ Е!!

51

Rrr

преди 3 години

Русские не хотят ехать в Болгарию отдыхать. Мест где отдохнуть можно много. Кроме того, продают недвижимость в Болгарии

50

Случаен минувач

преди 3 години

Руснаците са заинтересовани да почиват навсякъде. Бил съм и в Дубай, направо са превзели града. И хотелите - само руска реч се чуваше. И на плажа са си отградили комплекс само за руснаци.

49

виж там

преди 3 години

До АнонимеННа сайта на външно на Русия, България все още не е в този списък,не разпространявай лъжи!!!

48

кой

преди 3 години

До Само питамНе сме видели никакви доказателство за това което пишеш,само шоу и лъжи..!?

47

Мишо

преди 3 години

До анонимен 50 Нищо против всеки един турист, който идва в страната. Ама явно не правите разлика между руснаци и украинци. Вторите идват на почивка с бурканите и с мултикукър. Руснака е като българина, дай му да яде, да пие и да се радва на живота, колкото пари има в джоба ще ги похарчи.Немеца е стинаст, англичанина е мърлява пияница и всички знаят, че не изтрезняват и са дрогирани и пияни на мотика постоянно. Защо пишете демагогия без да разбирате!

46

АнонимеН

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е В ЧЕРНИЯ СПИСЪК И ТЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ТОВА И ДА СИ ХОДЯТ НА ПОЧИВКА В ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ!

45

Само питам

преди 3 години

До ЛошоДори има друга държава, чийто граждани да защитават страна, която взривява складове и трови техни съграждани?

44

Те

преди 3 години

Пускаме лъжи и гоним дипломати по заповед от сащ, а сега искаме парите на Руските туристи ?! Тогава сащ да платят проваленият летен сезон...

43

Заповядайте

преди 3 години

Българския мутирал трижди ковид щам ще ги оправи.

42

Лошо

преди 3 години

На 14.05.правителството на РФ ще вземе решение дали да отвори България за Руски граждани.Но като гледам провокации те и лъжите срещу Русия, май ни отиде туризма и това лято.

41

Пена чистачката

преди 3 години

Като видиш почиващ англичанин се наведи да те ритне и да му е по удобно, без да се напъва.

40

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

За немски и френски туристи не знам, ама английски и израелски не ни трябват.Преди години помагах на едно приятелче в рент а кар, та взех двама англичани от х-л Радисън до Банско, в 8ч не бяха изтрезнели, на омв си купиха литър Флирт, която изпиха още на РазлогА *** толкова мрази да дава пари,че нов пасат го върнаха оповръщан и с *** в него.После 100лв пране на мивката, и като теглиш чертата си на нула, а може и на минус.И двете нации ни приемат за субчовеци и обслужващ персонал.

39

Анонимен

преди 3 години

Не идват да почиват. Идват да пият.И да повръщат. То и у тях го могат същото

38

РБ

преди 3 години

Миналото лято стояхме на Сл.Бряг 20 дни.Нямаше ги руснаците и техните простотии по плажа,хотелите и кръчмите.Добре си изкарахме.Дано и това лято да е така.

37

Мишо

преди 3 години

До анонимен 38Главболгар Строй е руска фирма нали?Палатите на Доган и те са руски и изобщо всички протежета, които си поделиха бизнеса в страната на Доган и Бойко са руснаци, нали!?Ти сляп ли си или редовно си взимаш чалга хапчетата?

36

Бахтербайтер

преди 3 години

Какво ще почиват. Кога почиват наще работници. Тези дето отиват в Гърция ,може и без тях да върви икономиката. Те и без това работят офф лайн.

35

До 48

преди 3 години

Руснаци не ни трябват. Да почиват в Сибир при Навални. Така отреди диктатора убиец Путин който е на власт от има-няма 23 г и бие и Ким Ир Сен от Северна Корея по дълга диктатура

34

Анонимен

преди 3 години

Трвбат ни немски, английски , френски, израелски туристи. Те са платежоспособни и знаят, че туризма не е само алл инклузив . Ползват и други услуги. Руснаците ядат и пият по стаите . Това не е туризъм.

33

Анонимен

преди 3 години

Руснаци през лято 2021 в България няма да има!........Чудесна новина, и от пасольството да се махат.