72

България в НАТО и ЕС

преди 3 години

До 89 АнонименИ това какво общо има с аргумента, който посочих? Нещо май нямаш какво да кажеш. Сравнявахме Запада и Русия.

71

Анонимен

преди 3 години

Мани ги тия азиатци бе

70

Анонимен

преди 3 години

Шахматиската говори 6 езика, да си туриме нея да ни говори езици!

69

Хотелиер

преди 3 години

Чакайте ,бе, нали Русия ни е обявила за враг ? Защо руснаците напират да идват в България ? Нали сме врагове ? Нали можем да ги избиваме като дойдат тук , все пак сме врагове ? Или Кремъл вече е сигурен , че сме готова Задунайская губерния ?

68

Анонимен

преди 3 години

Правете разлика между хората и политиците. И нас ни управлява вече толкова години човек, който не говори езици. И това се вижда и се излагаме по света. А обикновените хора, ровещи по кофите, говорят два езика, нали? Така и с Турция. Диктаторите винаги са гадове, но обикновените хора не са.

67

България в НАТО и ЕС

преди 3 години

До 81 АнонименНе знаеш какво говориш. Кой има по-висок стандарт на живот хората в Люксембург или селяните в Сибир с пенсии под 100 долара на ден и мършави кокошки. Хайде да посетиш западна Европа и след това отивай с руската провинция и си живей в 12 век, но първо виж какво е висок стандарт на живот

66

Анонимен

преди 3 години

Нали сме в списъка на вражеските държави на Русия ,що го дирят тука?Имат си Крим да ходят там на почивка.

65

Анонимен

преди 3 години

В Крим няма окопи, има ракетни полигони. Една ракета Искандер с ядрен носител стига до София за няколко минути.

64

Анонимен

преди 3 години

До България в НАТО и ЕС е първа по смъртост в света, без икономика и перспективи, и руските туристи все пак дават възможност на българите да изкарват хляба си и да не гладуват.

63

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоПуснал съм безсрочно на много добър познат.Така няма да правя накрая голям ремонт, за което имам пари, но нямам нерви !

62

Демократ

преди 3 години

От руснаци във Варна гъмжиНалитат отвред като степни оси.Шумни, кресливи,подпийнали даже."Нали сме "Гейропа", ги питам. Що дирите тук?Кокорят се диво, залитат, но отвръщат в хор:"Потому что здесь для нас почивка, одмор!""И здесь хорошо! И солнце нас сгрява!Слънце ли? Няма тук за вас "хорошо"Нали сме "Гейропа" и вам здесь не дано.Тук няма почивка за вас, натрапници същинеканени гости в нашите европейски къщи.Във Варна няма място за вас след "Кримнаш",а още по-малко на чудния варненски плаж.Я чиба оттук, "дорогые друзья"Для вас только чемодан, вокзал и Москва!

61

Q

преди 3 години

Имаше полети на S7 до Бургас от Москва и щяха да пуснат от май и до Варна , но тъй КАТО нашите умни управници и Захариева водят прорусофобска позиция и гонят помощника на военното аташе на Русия, то всички полети са отмени ,а и на България ер не се допуска от 12 май полети. Това струва над 100 милиона евро за България!

60

България в НАТО и ЕС

преди 3 години

Русофилите марш в Сибир на почивка с Навални и белите мечки. Щом толкова ви влече да защитавате една западнала, ограничена и назадничева варварска империя-прав ви път другари!! Ние не искаме шпиони и убийци да осират осраното ни вече Черноморие! Благодаря

59

въпросче

преди 3 години

е как така , нали сме враждебна държава , Путин що им разрешава ?!

58

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРПрав си приятел, че лакомията съсипва бизнеса.Аз съм пуснал тристаен на първа линия в Крайморие, ама до месец напускат, и се чудя лятото на парче ли да го пускам, за по 5 нощувки, или да търся дългосрочни наематели.С малко нощувки се изкарва повече, ама трябва да съм там цяло лято - отдаване и приемане, от друга страна с дългосрочни си правиш един железен договор, взимаш по-малко ама ти е мирна главата.

57

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Къщи за гости на 1-ва линия са позапълнени.Най-вече с българи.Платежоспособния туристбеше изгонен от мутренските крадци още преди години.Който предлага най-ниски цени - той печели вече !

56

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоТой и на руски не пише правилно

55

Анонимен

преди 3 години

До RrrЕздит, а не "ехать" ,ехать може да ходиш пеша

54

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

До RrrТавариш, като се научиш да пишеш НА Български, тогава пиши в Български сайт!!!

53

Анонимен

преди 3 години

"Те ще трябва да предоставят един от трите документа, потвърждаващи липсата на коронавирус: отрицателни резултати от PCR тест, сертификат за ваксинация и сертификат за наличие на антитела" ..,а изследване от изпрaжнения няма ли да им искате?После се чудете защо пак няма туристи.