12

Само питам

преди 3 години

До Анонимен..... година по курортите в Крим ще почиват до 10 млн руснаци...... Тогава какво сте се затръшкали за рашките? А вода откъде ще си носят тези 10 милиона, които ще почиват в Крим? И по площадите ли ще спят, защото легловата база май няма капацитет?

11

Анонимен

преди 3 години

България е окупирана от Пиндостан и Брюксел държава, в която цари диктаторът-милиардер Буда Тиквоний.

10

Само питам

преди 3 години

До Анонимен..... вие г-да българи обвинихте руснаците...... А ти госпожо рускиня ли си или просто си русофилка?

9

Анонимен

преди 3 години

До Само питамТази година по курортите в Крим ще почиват до 10 млн руснаци.Кримският полуостров е 1/4 от територията на България.Има достаъчно място и за почиващи по курортите и за военни бази за отбрана.

8

Анонимен

преди 3 години

Ще си почиват, а в останалото време ще гърмят складове с оръжие. Няма почивка за служителите на ГРУ...С ритници да изхвърлим всички пРосяци от България. Марш в Сайберията на почивка!

7

Анонимен

преди 3 години

'' Ами Крим защо го анексираха? Да ходят да почиват там ''.......................Не искат да ходят в Крим, защото до каквото се докоснат го превръщат в тоалетнаВижте в YouTube видеа от Крим - отчайващ, късен СССР, с уплашени за живота си хорица ... точно това заслужава и българския червен селянин.

6

Анонимен

преди 3 години

Щом директните полети между страните не са възобновени, руснаците ще почиват в Крим и на своето Черноморско крайбрежие - от Таманьския полуостров до субтропическите Сочи, Адлер, Хоста, Мацеста, Нов Афон, Сухуми, Гудаута, Очамчира.

5

Анонимен

преди 3 години

До Само питам за да спасят бг от глад

4

Анонимен

преди 3 години

вие г-да българи обвинихте руснаците за пожара всклада за оръжие като чехите сега чакате руски туристи много сте нахални сащ и ес ви научиха на нахалство

3

Анонимен

преди 3 години

До Само питамЗащо американофилите не си поканите американци у вас на гости? Хем ще общуване с господарите, хем ще спасите туристическия сезон.

2

Само питам

преди 3 години

До ОбективенЗащо русофилите не си поканите руснаци у вас на гости? Хем ще общуване с братушките, хем ще спасите туристическия сезон.

1

Обективен

преди 3 години

Ако Захариева и Гешев продължават с антируската кампания,може и малкото решили да почиват в България руснаци да не дойдат.Тия двамата са вредни за българската икономика.