389

Анонимен

преди 3 години

Ало, защо изобщо, обсъждаме някакъв чалгар, някакви сценаристи на чалгашоу, които се събудих една сутрин политици, заиграли с патриотичните чувства на берачите на ягоди, злоупотребявайки с тях, и използвайки наивностга им, за лични цели.Всички на избори, с хартиени бюлетини, да заличим ИТН от регистъра на партиите

388

Анонимен

преди 3 години

433 Сценаритгите са идейните му събратя, от тях става само, сценаристи на чалга шоу. Освен това, Славчо Учиндолски е диктатор в шоуто, едва ли, ще им позволи, да градят политическа кариера без него.

387

Лондон

преди 3 години

Шоуто приключи. Очакваме разруха на България.

386

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха.Толкова опростяващо е населените на държавата. Младото особеоно- толкова неприятни ***. Без никаква култура знания морал.Нали мама и тати дават пари и нова кола.Обаче животът ще ви сложи където ви е мястото. Неосъзнати създания.

385

Фигурант

преди 3 години

Да бе, да! Учиндолеца си отиде, ама не защото мур'гавите чалгарчета не биха гласували, а защото той самият се уплаши. Куража му е беше да задава въпроси, а не да отговаря. Обаче господарите му решиха, че може да им е от полза и го изтикаха на сцената. Завалията ще гръмне от притеснение и се чуди в кое кьоше да се скрие. Така, че каквото било, било. Славчо ще бяга далече от политиката, защото това не е лъжица за неговата уста и спрете да се упражнявате на негов гръб! Търсете си друг фигурант!

384

Многонимен

преди 3 години

От Глави политик не става , циркаджия може . Виж от сценаристите му по-може да стане нещо .

383

обективен

преди 3 години

Много загрижени за ИТН и лично за Слави.Слави заяви ,че ще даде възможност на знаещи и можещи хора да управляват държавата.Той не е имал амбиции да стане министър председател.

382

Кики

преди 3 години

*** до трола мила моя майнольо.Само комедианти сте се събрали тъдява.

381

ИТН

преди 3 години

Божков мафиота да ви управлява, какви извратени лоши генчета сте!

380

Анонимен

преди 3 години

Стига толкова бе Слави бил това, Слави бил онова!Нали сами си го избрахте бе стадо!Имаше толкова много алтернативи, но стадото избра клоуна! Стига сте го оплювали, повтарям той не си е приписал гласовете те са ваши!Аз гласувах за други, но съм чел на почти всички програмите, ако са ги имали!Но едно е важно -така повече нр може! ГЕРП вън!

379

Бойко

преди 3 години

Слави е пример за селянин пробил в София.Нормално е да спечели толкова гласове след като и София е населена с 2 милиона селяци.

378

Румен обърка конците

преди 3 години

Всъщност ролята на Слави последните 30 години беше да опростачва народа и да бъде в тежест на развитието на България.Сега, в решителния момент излезе напред.Сега се очаква да управлява и да води народа към благоденствие.Той няма как да съчетае двете функции и естествено, заложената му роля отиде в небитието.Това е добре, защото вече няма как да играе пета колона на обществото, а Русия все още не е започнала офанзива в Украйна.Дотогава неговия устрем ще е заглъхнал и ще прелистим страницата.

377

смях в залата

преди 3 години

Радев се опитваше толкова дълго да се прави на сериозен човек, офицер . . .Пък се оказа че се увлича по Слави. Не бих се изненадал ако отдоло е с женско бильо.

376

Петко

преди 3 години

Слави е продукт на носталгичния комунизъм.Това са хора които всичко знаят но нищо не могат.Те са патерицата на БСП. Засега им отнесоха гласовете. Слави работи толкова дълго под прикритие, да видим сега, хъката мъката как ще си признаят да направят общо правителство.

375

Славуца

преди 3 години

Един чорап(фес) със цвят червен...Един за теб-един за мен!Какво му трябва на човекаааа..?

374

Обективен

преди 3 години

Всички " депутати " на ИТН са с много нисък интелект и не могат да кажат две думи на кръст от трибуната. Мисля,че всички които ги подкрепиха,ще преосмислят вота си.

373

Анонимен

преди 3 години

Ако не сте видели *** и се чудите кво е туй животно ,вижте вождовете на ИТН и ,,Мутри вън"Славчо,Тошко,Хаджигенов ,Мая общата и др. са точно такива!

372

Юда

преди 3 години

Славчовци още не изгрели, а вече залезнаха безславно!!! Пропиляха сигурни и твърди 135 гласа протестърско мнозинство (БСП, ИТН, ИМВ, ДъБъ) .... "Изпуснаха врабче в ръката, а мечтаят за сокол в небесата"......казва мъдрият народ!!!Предаде ни слави ....язък за мощният протест, язък за пропилените надежди...Така ли ти наредиха сараите... Излъга ни и ще си платите за това!!!! Юда стана, поп Кръстю си, предаде ни!!!!!!Интересно ...сигур чакаш в друго НС Марешки, Симеонов, Каракачанов, Сидеров, ЧЕРЕПА или подобни....Да ти имам акъла и идеите...

371

Анонимен

преди 3 години

"Няма такава държава" е наш проект!", заяви източник от Сарая през лятото на 2019г. Сарая го стартира преди местния вот.

370

Нема такава д-ва

преди 3 години

На Славе не му хареса подадената ръка от Нинова с която правеха 135 гласа и въобще никой не му харесва в това НС... ще чака подкрепа и внос от странство или пък има предпочитание към останалите кандидати за власт... Тумбак войвода, Релсата, Сидеров или ЧЕРЕПА и основно Аптекаря.... Абе иска 280 гласа от 240 възможни..... Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!