9

LO{O

преди 3 години

Много хора в България започнаха да си показват глупостта и дефицита на интелектуалност върху ИТН .Слави показа за няколко дни че може да управлява - справка - Депутатите на ИТН .Има хора които се показват с глупоста си - както един коментар под мен - Президента бил длъжен по Конституция да даде третия мандат на третата политическа сила в Народното Събрание - този горкия човек не е запознат със Закона , а се изказва като Интелектуален Капацитет за Конституцията .

8

Мда

преди 3 години

Не познавам човек който да е симпатизирал на ИТН и днес да не казва, че никога повече няма да гласува за тях! На предните избори на Трифонов му даваха нисък резултат - той ги изненада, сега му дават висок резултат - той пак ще ги изненада!!! Народа ни може да не е много умен, но на въдицата на Славун два пъти няма да се хване!!

7

Ант

преди 3 години

Електронно гласуване - не.120 депутата - не.Лев субсидия - не. Мажоритарна система - някога, най-рано след 4 години.Направиха ни единствената страна в Европа, в която е забранено да гласуваш с хартиена бюлетина. Не показаха никакъв кадрови потенциал, извадиха Стефанова единствено, за да спазят конституционното изискване. Арогантно поведение, все едно хората са им длъжни с нещо. Тези ли ще позволим да са първа сила?

6

нормален

преди 3 години

чалгаро първа политическа сила , чалгаро ше управлява държавата тоя дали се чува какво говори ?

5

Анонимен

преди 3 години

Сега ще изгледам видеото, обаче това е малоумно - Защо Президента избра БСП за третия мандат :)) Еми нали са трети в изборите, така е по конституция, или направо да ги прескочи и да го даде на Майчето :)))

4

Анонимен

преди 3 години

Дай Боже на всеки му да управлява!

3

Анонимен

преди 3 години

Слави да покаже, че може да управлява ?И това ли се учи за един ден? Той ще бъде само марионетка. Както Дончева избута доцент Митева с дипломи и огромен опит. ...и шоуто ще продължи.

2

Каунь

преди 3 години

И Славчо е мишок като Бокьо.Едно към едно са.

1

Щирлиц

преди 3 години

До АнонименМай са повече мармотите.