329

Анонимен

преди 3 години

Има сериозен шанс ИТН да са първи политическа сила, но Слави Трифонов трябва да покаже, че може да управлява", допълни Кардамски.къде го видя този шанс? По ТВ 7/8 или така ти каза Черепа по тлф? Чалгара е жив труп и не смеят да го покажат пред хората, шял бил да управлява.

328

Може ама друг път

преди 3 години

Славчовци още не изгрели, а вече залезнаха безславно!!! Пропиляха 135 гласа протестърско мнозинство (БСП, ИТН, ИМВ, ДъБъ) .... "Изпусна врабче в ръката, а мечтаеш за сокол в небесата"......казва мъдрият народ!!!Предаде ни слави ....язък за мощният протест, язък за пропилените надежди...Така ли ти наредиха сараите... Излъга ни и ще си платите за това!!!! Юда стана, поп Кръстю си, предаде ни!!!!!!

327

Слави президент

преди 3 години

На Чалга Пайнер !

326

Куку

преди 3 години

До поздрави от чужбина Ти ако беше кадърен нямаше да миеш чинии в чужбина.Малограмотни гастарбайтери.

325

до 369

преди 3 години

Защото в Румъния има закон за Лустрацията.

324

Куку

преди 3 години

Баба Ванга е казала,че Слави ще има 240 депутата но няма да управлява ,защото президента е от БСП.

323

айде пак

преди 3 години

до 369Абсолютна лъжа. Заплатите 2009 г. са 643 лв., днес са 1549 лв. Пенсиите през 2009 г. са 288 лв., днес са 489 лв. БВП средно от 6860 долара се покачва на 9771 долара. БВП общо от 51 милиарда долара се покачва на 68 милиарда долара. Имаме най-ниския бюджетен дефицит в ЕС, имаме едни от най-високите ръстове на БВП/ч за целия ЕС. Вижте ги тия данни бе, информацията е общодотъпна в НСИ.

322

Анонимен

преди 3 години

Кога България ще се управлява от нормален човек ,да е създал дом ,семейство , деца ? От страхливи ергени и разведени мераклии нищо добро не ни чака .Напълно сериозно .

321

умните са тук

преди 3 години

Скъпи сънародници, които отдавна живеете в чужбина, и които не плащате данъци в България. По начина по който гласувахте се уверихме, че мозъците не са изтекли от страната ни. Умните хора са все още тука. навън са дамо неудачниците, които дори не могат да мислят. нали сте против мутрите, но с гласуването си вие вкарахте мутрите в парламента. Слави е мутра, мая Галева е мутра, господин тошко също е от тях. Ами Бабикян и Хаджикян с техните фалшиви новини, те от кои са. Хаджикян е най-неуспелия адво

320

Анонимен

преди 3 години

Защо дори Румъния,която беше доста по-назад от България и дори не желаехме да се сравняваме с тях,дръпнаха напред,а България не мърда никак,ни в заплати и пенсии,ни в дребен и среден бизнес,ни в модерни болници,ни в добри социални услуги,ни в създаване на нови и добре платени работни места и евтини жилища в цяла България,за да не бягат хората,нито бизнесмените ни извършват някакво добровилно подпомагане на населението,а влагат в яхти,вили,ни в дребното селско стопанство,ни с битовата престъпност

319

Ясно е защо Радев

преди 3 години

дава третия мандат на БСП.Защото разчита те да го подкрепят за втори мандат.Ако не им го бе дал,щеше да разчита само на новите партии,които не могат дададат повече от една трета от вота.А с тях разчита на малко под половината.

318

Много ясно

преди 3 години

До поздрави от чужбинаЛошото вече става...но ти си гледай строежа, ягодите или каквото там слугуваш. Ако ти пукаше за България, щеше да си тук. Сега пусни азис и се успокой - теб нещо лошото няма да те застигне.

317

Анонимен

преди 3 години

До 365Слави ли ще барне главния престъпник?Аз пък си мислих ,че това е работа на съд и прокуратура.

316

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКои са МутритеКОй е приятел на СлавиКой го избута от продавач на мартеници до тукИлия ПавловХайде сега ,стига глупости,сякъш пък ББ не е пазил паркинзи и лежал в затвора мутра, присмял се хърбел на щербел! Тъкмо ще се съберете колеги, трябва да има и опозиция, няма ли опозиция,става диктатура.

315

въпросче

преди 3 години

абе верно , що нема протести ?!

314

и те така

преди 3 години

до 357 : нинова постоянно предлага но никога не изпълнява , такъв е манталитета на всеки комунист . за 20г. във властта какво полезно за българите направи бсп ? комуниста само лозунги размахва !

313

Анонимен

преди 3 години

До поздрави от чужбинаНапълно те подкрепям,така е!Като ми казаха,че София била много красива столица,ме напуши на смях, да не говорим в страната каква трагедия е! Но те не виждат грешките си или се правят на невидяли!

312

айде нема нужда

преди 3 години

Тръгнали гастарбайтерите да ни поучават и да ни казват кой как да ни управлява. Пази Боже! Видяхме я българската диаспора колко е интелигентна и можеща и как гласува. За чалгари и за ***. Не, мерси. Не искам общаци и дупемийци да ми определят бъдещето и да ми дават наклон на оная работа.

311

Анонимен

преди 3 години

Майките от системата ги убива за първи път получиха пари от правителството на ГЕРБ. Интересното е, че в момента като са чалгарите на власт системата не ги убива.

310

Анонимен

преди 3 години

До поздрави от чужбинаАми седи си в чужбина. Райната ти.