12

Анонимен

преди 3 години

И между другото ,не само наследници на бивши нацистки престъпници от България са от герберската партия,но и избягали нацисти-българи от Германия и чужбина има ,които са създали партията им, след това видях,че и в България има такава създадена нацистка партия,която е свързана с тях,със знаците на бившите български нацисти,но малко видоизменени,ВЪН ФАШИСТИ!

11

Анонимен

преди 3 години

Като изкараме гилотината на площада, ще се върне надеждата на хората.

10

Анонимен

преди 3 години

Да плюеш,да ругаеш, да ти излиза пяна от злоба като на повечето коментиращи е признак на опростяване и маргинализиране.И тия искат властта?

9

Анонимен

преди 3 години

Много истерични коментари.Колкото и да не ви се иска, най-смислените и умерени изявления идват в момента от ГЕРБ.

8

Анонимен

преди 3 години

До A вид герберастиМразим ги безплатно, над 600 000 души са умрели през герберското управление,а те ни лук яли,ни лук мирисали комуно-фашисти!

7

Анонимен

преди 3 години

Тия от герб вече ми писнаха. Да погледнат те за тяхното управление как докараха страната до всички последни места. Все Президента им в устата, той си е Президент и е над всички тях, като го плюват, няма да се издигнат над него, а ще се дават в собствената си злоба.

6

Анонимен

преди 3 години

Алчни дърти комунистически зверове и наследници на нацистки престъпници се оказаха герберите!

5

Анонимен

преди 3 години

Алчни дърти комунистически зверове и бивши нацистки престъпници се оказаха герберите, ако не вярвате, ще ви пусна информация, че са свързани с чисто нацистки партии, даже знаците им са нацистки с много малки изменения,има такива в България,за съжаление !Вървете си!

4

A вид герберасти

преди 3 години

Гнуснииииииии 2009 окупирахте властта и съсипахте от корупция държавата.БетономориеУнищожена природаЯзовири без вОдаКъщи за избрани АпартаментчеТаСуджуциНе сме забравили но ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАБРАВЕНИ.

3

Анонимен

преди 3 години

Банкянския циркаджия е толкова некадърен, че не е истина. Добре че слави не му се връзва и не падна в ченгесарския капан на кофпомпаджията.

2

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ имат повече 70 депутата и се провалиха, а ИТН имат само 50. ГЕРБ се отказват ама ИТН били виновни.

1

ГРОБ

преди 3 години

умират от страх и не спират да облъчват и манипулират стадото!!! Чудо на чудесата каква държава