32

Радослав

преди 3 години

До До 28И защо държавата беше срината? Защото ония на които боко целуваше краката я сринаха и заграбиха! После ЦК на БКП реши, че боко е по невзрачен *** и могат да го използват да яхнат тия с мозъчен капацитет на амеба и почнаха да го показват по телевизията. Представиха ви го като анти-***, а през цялото време червената му книжка стърчеше от джоба! Я кажи 10 разлики между младежкото БКП (ГРОБ) и БКП? Няма да можеш друга освен името на вожда да намериш! *** ви е яхнал!

31

Радослав

преди 3 години

До До 28Ти му кажеш, вожда ти беше личния носач на чехлите на бай тошко, размахваше си червената книжка за да върви напред, то обаче, кухото комунопитекче по стар БКП-ски обичай си възхвалява вожда и за него всеки които обижда вожда е или купен, или *** (как може да обиждаш на нещото което си ти, не е ясно). Горкия ви вожд, сега трябва нови "опорки" да ви пуска, че днес се гушна отново с Курналина от БКП! И къде ги видя тия пътища бе? 120+ място в светът по инфраструктура!

30

помнещ

преди 3 години

до 39 Нещо много бъркаш драги ГРБЕРАСТ! -:( Черепи разни,па Манолова споменаваш? Па и на президента "налетя" а?! -:(( Ти на колко ракиййки си сега? Честно? Какво ми прави впечатление обаче.Тези които борчето бивша мутра мрази,понеже му пречат,за "вечното царуване" САмите му "избиратели" И те ги "мразят"! И що бре мразите и вие? Ти глава немаш ли,па да мислиш сам? Или този кашон,го ползваш само за равновесие? А?Жалка работа сте избирателите му! -:(( Честно!

29

Миро

преди 3 години

Тоя рев за българите в.чужбина е,защото чалгарите и ДБ си имат приятели в чужбина на които плащат за да.промиват мозъците на наивниците. Да гласуват за тях

28

Анонимен

преди 3 години

Герпската тапотия пар екселанс.Из роди на държавна хранилка, начело с прогресиращо дементен комсомолец-милицонер

27

До 35

преди 3 години

ИТН е партия на Черепа и тези около него в присъдружие с Мая Общата и ония .Щом той е" бъдещото" и,,или Фигуранта,значи няма бъдеще за хората.Е виждаме добре,и законопроектите накъде вървят и кого обслужват" новите "мутри и старите кукловоди.

26

До 28

преди 3 години

Дежурни опорки на *** *** за пет пари.Жалки сте!Никой преди не е постигал повече за страната,нито е имало по добър стандарт последните 30 г.Заплатите заварени 260 лв.и 150 лв пенсии минимални.,разбити пътища и мрачен вид на градове и села.Изобщо не е същото и да тролите,разликата е огромна и ако не беше пандемията,щяхме да сме много по напред!Хората пътуват,съвсем друго е и беше спокойно,докато на мутрите не им писна и скочиха за власт,основно и платено от бегълците от правосъдието

25

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Това е умишлена игра, за да влезнат при следващите избори в Народното Събрание русофилите от "Възраждане" и "Възраждане на отечеството". Влезнат ли ще се коалират със съюзниците на Русия- турците. Нека не забравяме, че престъпникът Ахмед Доган бе поставен именно от кремълските перестройчици в България.

24

помнещ

преди 3 години

ИТН отне бъдещето на ГЕРБ Групировката И НА НИКОЙ ДРУГ " бъдещето" другарю! -:))) ИСТОРИЯ СТЕ ВЕЧЕ! След няколко месеца ще разберете,че сте никои вече! Макар и да таите,все още някайви "надежди" да захапете кокала ПАК!! -:)) СВЪРШИ ТАЯ ТЯ!!! -:)))

23

Анонимен

преди 3 години

Тая шия не е от туршия.Мучи, че усеща как му се изплъзва топлото местенце изпод краката.

22

Анонимен

преди 3 години

Въпрос към Тошко Африкански преди:- Господин Африкански, какво ще направите?-Ще видите какво ще направим.Въпрос към Тошко Африкански след:-Господин Африкански защо направихте така?-То беше ясно какво ще направим.

21

Сметалото

преди 3 години

Герб, гадно стана а? Тъкмо се наканихте да гепите едни милиарди евра от ЕС покрай пандемията, пък то народа взе, че ви прецака, а ? :) Лош народ, много лош! Ама то какво само ви очаква. Изчакайте до изборите през юли.

20

Славчо

преди 3 години

И екипът му не го харесва много много, ама нямат избор. Само Тошко му е верен от комплексарщина и оня Филип от злоба.

19

До V

преди 3 години

Чалгарите никога няма да имат кадрова криза, защото нямат кадри.

18

Радослав

преди 3 години

До 25Няма нацисти, няма фашисти, няма марсианци! ГРОБ е просто поредната разсейка на тумора БКП които унищожи България и от Европейска държава я превърна в Африканска република! Комунистическото робство е най лошото нещо което се е случвало на България в цялата и 1340г. история! Там са събрани всички комунопитеци които са били готови да продадат и родата си само и само партията майка да ги бута напред! Затова и си следват модела на БКП - *** за вожд, решения само от ЦК и всичко останало!

17

НЕО

преди 3 години

Аз съм нео нацист,хич не ни приписвайте партии които са в момента и преди това в управление.Няма още такава,но скоро ще се появи ,виждам как в продължение на 80год. са ни тъпкали ,каде с тоталитарен еврейски комунизам и червено еврейска демокрация.Затъпяване,обезлюдяване,гей идеология. Подобре мъртъв и свободен, отколкото полу жив труп ...числото е 1488, гнусни чевеи идва вашия край.. ЛЕВСКИ е едисвения нео нацист в минало и настояще време....

16

V

преди 3 години

Аве не може да е вярно . Тоя е мнооого зле. Беден речник .Изцяло с клишета .Не умее да защити никакъв довод .И си личи че предварително е намислил какво да каже и го казва въпреки че го питат друго .Това че бил от провинцията не го извинява. В провинцията има и нормално интелигентни хора .герб копае дъното и явно имат кадрова криза. И кво ми разказва че бил смутен от големите ,,корифеи ,, на парламентаризма :)))) Мнооооого зле

15

Анонимен

преди 3 години

До РадославПартията им ГРОБ е създадена от нацисти, които не са дори от България, а в партията им има наследници на нацисти и дърти алчни комунисти пребоядисали се, да ме извинят комунистите,има и честни сред тях,но не са в ГЕРБ!

14

Анонимен

преди 3 години

Когато те дойдохаКогато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах - не бях комунист.Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах - не бях социалдемократ.Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах - не членувах в профсъюз.Когато дойдоха за евреите, аз мълчах - не бях евреин.Когато дойдоха за мен вече нямаше кой да говори.Мартин Нимьолер

13

Радослав

преди 3 години

До 21Ти нормален ли си? Какви нацисти в ГРОБ? ГРОБ е Младежкото БКП, в ГРОБ в момента има повече червенокнижковци отколкото са останали живи в БСП! Свинетзила внучка на национален предател, член на БКП! Бибитко внук на национален предател и член на БКП, самият той член на БКП и национален предател, отказал да си върне книжката защото му е най ценното. Цвъчка Цвачева в ефир си призна, че се е издигала с червена книжка вдигната в ръката! 99% от ГРОБ са дърти БКП-ци или наследници на такива!