52

ИТН

преди 3 години

Колкото и да ни навирате в очите Свинските аналлизатори , на следващите избори ИТН са първа политическа сила. Тоя Николов е страшна мисирка

51

Анонимен

преди 3 години

До НаблюдателКато стане така ще го мислим. Засега целта е държим крадливите ръчички на Депесари като Николов надалече от баницата .

50

Анонимен

преди 3 години

До Хм !? Явно си забравил да изпиеш хапчетата. Как може да наречеш политически елит мая, тошко, капон, бабикян, бойкикев и цялата тумба ,които очевАдно работят за олигарси, убийци и мафиоти...Видя се защо крякаха цяло лято по площадите, и кой им плаща:Ц в. Василев, Черепа, Баневи, Стайкови, Бобокови и &, само те ще имат полза от закриване на специализираните съд и прокуратура, от закон за съкратени срокове за разследване от отблокиране на конфискувани пари и имоти. Бог да пази България

49

Наблюдател

преди 3 години

Независимо какъв е бил в миналото си човекът, е прав. Хората очакваха действия от ИТН, на изборите се редяха на километрични опашки, за да гласуват за промяната, но нищо такова не се случи. Вместо това само мълчание и оправдание, как не искат да се коалират с партиите на статуквото, за да се прикрие некомпетентност. На следващите избори ИТН няма да получи толкова проценти и може да стане така , че ГЕРБ да се завърне на бял кон с още по-голям процент заедно с ДПС.

48

Хм !?

преди 3 години

Смешно е представител на партия на организираната престъпност, казват командвана от бивш затворник, да прави опити да коментира политическия елит, затова, че са отказали да съставят кабинет!

47

Анонимен

преди 3 години

Така е, има таквиз некадърники буквално се подиграха със своите избиратели. Страхливец.

46

Анонимен

преди 3 години

До 63Че нали още са на власт?! в момента още управляват!

45

Спокойно Николов

преди 3 години

В следващият парламент влиза Цветанов, а той знае как да накара Мамин Праско да ходи по 38 пъти до кабинета му да ***.

44

Анонимен

преди 3 години

Депутатът коментира, че ИТН няма кадровия ресурс да управлява.Вие като сте такива кадровици къде ви е правителството?? Нали спечелихте изборите. Имахте възможност, но никой не ви иска.

43

Анонимен

преди 3 години

"Страната ни не може да си позволи политическа криза, след като имахме здравна и икономическа криза", категоричен е Николов.В грешка си мой човек. По-добре нови избори и криза , отколкото еднолично мутроуправление от Джибката.

42

Алоо

преди 3 години

Свинското черво от ГЕРБ удобно забравя че неговият Вожд Тиквуний 1 също върна мандата.

41

хаха

преди 3 години

Този като се погледне сутрин в огледалото дали вижда Мамин Праско или Тиквуний Велики?? Как мислите?? Аз залагам на Дубайския

40

Стабилен

преди 3 години

Николов, Николов това да не ти е *** на Шиши че да инсинуираш така. Хората имат мозък, могат да мислят и без анализите на Свинските . Аре чиба, на следващите избори ГЕРБ + ДПС под 10 процента. А в Търновско ще има глобени за нагло поведение.

39

човекът на ШИШИ

преди 3 години

щом този излезе да плюе по Слави, значи ИТН са на прав път

38

Анонимен

преди 3 години

Тези от ГЕРБ са изключително нахални хора.Слави се отърва от зависимост.Вчера видяхме - БСП ДПС и гегб гласуват заедно.

37

Анонимен

преди 3 години

Така става, когато всички г'лупаци и завистници гласуват срещу ГЕРБ и Бойко.Простолюдието ни натресе тази патова ситуация с активното съдействие и пропаганда на анти-Герб коалицията от ***.

36

Анонимен

преди 3 години

"Заплатите заварени 260 лв.и 150 лв пенсии минимални.,разбити пътища и мрачен вид на градове и села."За 9 години ГЕРБ вдигна заплатите със същия процент, с който ги вдигна тройната коалиция за 4.Пътищата дойдоха от ЕС програми и бяха стабилна далавера.

35

Анонимен

преди 3 години

Аз мисля, че бай Чекмеджан е ром!Какви фашизми, какви комунизми, какви идеологии?Просто един лъжлив, крадлив и страхлив ром!

34

Анонимен

преди 3 години

Гербавите трябва да бъдат "съветвани" с тояги!Докато се скрият вдън земя!

33

Радослав

преди 3 години

До До 28Надявам се да сте платени ***, защото ако младежкото БКП (ГРОБ) се радва на такава подкрепа, то народа ни заслужава да изчезне! Няма как да сте чак толкова умствено изостанали, че да се връзвате, че личнаха охрана на бившия първи в БКП няма как да е доказан *** които е докладвал дори за родата си, само и само да се катери в партията на националните предатели! Няма как да сте чак толкова зле, че да вярвате, че тоя *** е демократ. То е червено до мозъка на костите си!