128

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"премахнат специализирания съд и да уневинят около 300 престъпника, олигарси".И как точно ще ги оневинят?Ще отменят присъдите им ли?

127

Обективно

преди 2 години

Да си световен шампион по шах НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ РАЗБИРАШ ОТ ВЛАСТ И ПОЛИТИКА. КАКТО НЕ РАЗБИРАШ ОТ МЕДИЦИНА ИЛИ СТРОИТЕЛСТВО. УСПЕШЕН В ЕДНО - НЕ ЗНАЧИ УСПЕШЕН ВЪВ ВСИЧКО!!! ГРАНДОМАНИЯ, СЪР!

126

Анонимен

преди 2 години

ДБ и ТриМутри прокарават законопроект да премахнат специализирания съд и да уневинят около 300 престъпника, олигарси, телефонни изманици и всякакви закононанрушители. Това е впряка изгода на престъпния свят!

125

ПРОМЯНАТА

преди 2 години

Е ЗАВЪРТАНЕ КЪМ ЕВРАЗИЯ!!!! РАДВАЙТЕ СЕ, АКО МОЖЕТЕ!!! ЧАЛГАНИСТАН.

124

Анонимен

преди 2 години

До Иво-136Абсолютно вярно,всички те са от едно КОТИЛО-БКП, днес ясно се видя кой Кум,кой Сват кой на булката Брат!ГЕРБ+БСП+ДПС днес БЛАМИРАХА работата на НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!

123

Анонимен

преди 2 години

А новата Конституцията която беше предвидена и писана на крак от гербавият активист Барни Ръбъл-Данаил Кирилов как се нарича?

122

иво

преди 2 години

Днес се видя,че партиите на статуквото-Герб,Бсп и Дпс са тотално вредни за обществото.Само забрана за тези престъпни структури.Докато хора като Боко Тиквата,Пеевски,Доган,Станишев и т.н.не бъдат натикани по затворите България не може да бъде нормална държава.Битката едва сега започва.Съд и затвор за цялата мафиотизирана ***.

121

анонимен

преди 2 години

Няма какво да "родят" хора с мозъци на лилипути,като г-н Тошко например.Не знам как в цялата тази работа се забъркаха шахматистите,освен с кариеризъм няма с какво друго да се обясни.Но тоталната безпомощност и инертност на ИТН са очебийни.Като добавим махленският език(а се присмиват на Бойката за същото-двулични лицемери!) и липсата на идеи,то картинката е меко казано жалка.Решили да поиграят на избори и,както казват руснаците,доигрались.

120

Данков

преди 2 години

Как прецени че съм аз :)) Да не би на двубойче в Софето да ме каниш отново :))

119

Абе

преди 2 години

каква промяна , с кого? Първо помислете за "матряла",който вкара чалгар и видимо болен човек в НС и то ,като втора сила. После сестра Галева(костинбродска),предложила Пеевски за шеф на ДАНС и до вчера била в партия от т.н. статукво. да не пропускаме истеричното й поведение и цирковете разигравани с Бареков в Костинброд.Т. Дончева променя закон само заради 1човек(ванко1),за да отърве затвора.Бойкикев(Хр.Иванов),потомък на партизански род,Ат.Атанасов - дясната ръка на Костов и т.н и т.н.Промяна а?

118

Стоян

преди 2 години

Патриотите явно още не са.си научили урока,защото продължават да се държат неграмотно

117

до 131

преди 2 години

Смешка, нелепо е да ми даваш квалификации докато пърдиш на раздърпания си диван или стол... Да не продължавам нататък с объркания ти живот.

116

9

преди 2 години

Професор Николай Генчев каза , че "България винаги е била жертва на чужди имперски интереси!" Не наблюдаваме ли същото явление и сега? Ще има избори "до дупка" , докато не се реализира чуждия сценарий за дясноцентристко правителство.Личностите нямат никакво значение !Такава е стратегията ,зададена отвън -знае се от кого!Само българският народ може да я обърка , ако се събуди малко и осъзнае своите национални интереси в контекста с тези на ЕС!

115

Данков

преди 2 години

Модчето дали е толкова безмозъчен колкото Боце :)) Иначе комради, братя и сестри, на никой не му пука за наср аните ни политичари, те са забранени по неписан закон от народа :))) Не може 30 години да се гаврят с нас и ние да ги обичаме, естествено тролчетата обичат Боко, отиде им заплатката от Севдето иначе :))

114

Анонимен

преди 2 години

Един от осем гласували е избрал арогантната простащина, останалите 7/8 ще ги смачкаме.

113

Волен Сидеров

преди 2 години

След тези избори ще има нови избори, а след тях нови избори и така докато влезе Атака в парламента. Без златният пръст няма мнозинство.

112

слава го върна

преди 2 години

Абе стара любов ръжда не хваща, казва народа... та май ша са земат скараните млади!!!Ей го на Слави и Биби кат влюбени гугутки били двамката преди време на кино и КУМ им бил Костов срещнал ги случайно...Ами любофта ще се разгори ...ще се гушнат ще направят май кооперация... И Ей го на Славчо върна мандата отказа се от мнозинството 135 протестантски гласове и го връща Биби на бял кон....но Славе даже не можа да изгрее и залезна окончателно и безвъзвратно!!!!

111

мхм

преди 2 години

Пичеустия пак агитира за ГРОБ...

110

пенсионер

преди 2 години

ами тотален хаос ше е с тия нови партии . и ква промяна точно очаквате от мая общата , бабикяновци , хаджигеновци , чалгаровци , плажуващият ицко , татяна дончовци ??? или очаквате промяна към по добро от лъжа импексова и фигуранта ?

109

Анонимен

преди 2 години

Нищо не се е "дискредитирало"! Просто спрете да гледате телевизия (особено, ако сте по-тьпи) и не издигайте на власт крадци! Нищо не се е дискредитирало!