27

Lan

преди 2 години

Безумно е да се изпратят хора на Марс, ако преди това не е изградена елементарна инфраструктура, в която да се настанят!

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2Да, само дето при включен автопилот, има 1 инциден на всеки 5 милиона километра, а не на всеки 800 000 километра, както е нормално.

25

Йелончо , ......

преди 2 години

От зелена тиква семе не вземам !Апропо, шо станА с хипер тунела ? Или това бе поредната хипер измама ?

24

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН"А ТЕСЛА Е С ЦЕНА 10 ПЪТИ НАД НОРМАЛНАТА!! НИТО ГИ ИМА АКТИВИТЕ , НИТО Я ИМА ПЕЧАЛБАТА!"По-скоро около 1.8-2 пъти, но над кое? Мазда 6?

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24Слески хитрец, завършил физика, начело на повече от една мултимилиардна компания ... Ами да, типичен ***!

22

Анонимен

преди 2 години

До Гошо...ТъпотоЗащо .... слагаш многоточие, през пет думи ... все едно си нобразован и ... не знаеш ... как да ползваш правилните знаци.

21

Анонимен

преди 2 години

Този е един селски хитрец, но много богат тарикат. Не защото е по-умнен от останалите, а защото има толкова много будали да му се връзат на щуротиите. Нека ходят отвъд Марс..

20

Анонимен

преди 2 години

Поредната изопачена статия, кото е продиктувана от лобито против Тесла. Тесла лоша, ама Дачия добра. Защо?Ами защото нкой не може да налапа продажботе на Телса за България, следотвателно е "и на Вуте да му е зле", друг го е страх, че ще си изгуби монопола ...

19

Анонимен

преди 2 години

Вероятно много българи ще искат да се спасят от сънародниците си...

18

Анонимен

преди 2 години

Марс има нужда инфраструктура. Предлагам Борисов да се заеме с това, всеки ден ще инспектира с роувъра на НАСА

17

Анонимен

преди 2 години

Отивам!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Кой е тоя Мъск и за какво се бори и защо все за него пишете,*** ей!

15

Анонимен

преди 2 години

До 2030 тази компания ще е фалирала

14

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Те ще стигнат,ама какво ще правят там,като свърши...въздуха и хляба които си носят от Земята.Робинзон на необитаемия остров е бил по...добре,поне е имал въздух да диша и да пие вода.Докато се направи от...роботи един град под...похлупак,където да пребивават мераклиите,баят време трябва да мине;около 50-сет години.

13

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се подигравате, експериментите за полет до Марс няма да спират. Само злото, за което сте абонирани може да създава известни пречки, но и това се преодолява.

12

Фин

преди 2 години

Човек с това тяло не може да живее никъде извън земята, и нейната майчина лунна сфера. Жив човек няма да стигне никога на Марс.

11

Вярна сметка

преди 2 години

Абдали, желаещи да си строшат кратуните, винаги ще има - я вижте колко фира дава човечеството всяка година в екстремалните "спортове". Прав е, ще има и тълпи желаещи да заслужат наградата "Дарвин" в полета до Марс или на самата планета.А какъв е смисълът да се шматкат хора до абсолютно непригодно за живот място е съвсем друг въпрос, на който Мъск няма да ви отговори.

10

Целта

преди 2 години

Антихристите просто искат, първо да докажат, че живот може да има и на друга планета. По този начин ще оборят християнството и че живота не е създаден от Бог, нито Земята. Така ще пробутат и идеята, че след като ние можем да сме на друга планета, че има във Вселената и други раси които даже са ни посещавали. И втората цел, вероятно ще е богаташите да има къде да избягат преди да ви вкарат в ядрена война. Не коментирам, че междувременно ако могат ще опоскат ресурсите и на Марс, после вие сте вино

9

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Поема за Ирина Бокова : Ирина - богинята една за всички времена . Ирина " звездите " си ги нареди други пък ги разреди . Тя уредите взе да ползва , за да подреди всичките звезди и планетите ги натовари, други пък ги разтовари,за да уреди всичките беди на планетата Земя . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2014).

8

АнонимеН

преди 2 години

МЪСТ Е ОТВЕЯН!!!А ТЕСЛА Е С ЦЕНА 10 ПЪТИ НАД НОРМАЛНАТА!! НИТО ГИ ИМА АКТИВИТЕ , НИТО Я ИМА ПЕЧАЛБАТА!---------------ЦЕЛТА Е СКЪПАТА ТЕСЛА ДА БЪДЕ РАЗПРОДАДЕНА НА БАЛАМУРНИЦИТЕ ТОЧНО КАТО СКЪПИЯ БИТКОЙН В МОМЕНТА!