13

Бау

преди 3 години

IQ на плетена кошница.... ЦЯЛ Израел се ваксинира 200 МИЛИОНА в САЩ, но *** смята, че тези държави искат да се ... затрият. Даже за миг не му минава през акъла , че може той да греши. За това сме бедна държава. Заради такива, а не заради крадливо правителство.

12

до анонимен 4

преди 3 години

Ей гений, в Индия е зле именно заради ваксинирането, а не обратното. В Израел е същата трагедия с прехваления Фазер. Болните са се увеличили драстично и даже бяха поканили шефа на Фазера да идва да дава обяснения, ама оня се оправда, че още не бил ваксиниран и затова не можел да долети. Що ли така? Ходете се боцкайте, другите сме с пуканките пред екрана да ви броиме труповете и събираме пари за чували.

11

Анонимен

преди 3 години

Който имал желание - досега се е набол.Останалите не можете ги накара насила. Каквито и реклами да правитеи с каквито и други заплахи да си служите. Който участвал в експериментите - участвал. Другите са размислили и без пари в такива са решили, че не си струва да участват.Навикнете с мисълта, приемете я и да караме по-натам, че се застояхме доста на тая отбивка и взе да мирише много.

10

Анонимен

преди 3 години

И защо не искат да се самоубият с ваксина?Странни хора...

9

Анонимен

преди 3 години

Обяснението е просто: който се страхуваше от СОВИД-19 се ваксинира, останалите го преболедувахме!

8

Цук Кай Хой

преди 3 години

Независимо от агресивната кампания балъците свършиха и никой не иска даже да носи макса вече.... Скоро ще дойде и за вас видов ден докторчета...

7

КОГАТО...

преди 3 години

НОЩ беше разформирован!!!!!!!Случаите намаляха, хората си отдъхнаха и вълната премина. Искрено се моля Председателя на Комисията към НС да не се е продал на Биг Фарма.

6

Анонимен

преди 3 години

А, свършиха ли вече мазохистите....

5

Бау

преди 3 години

заради страхливи хора вярващи на всяко клипче няма да се оправим скоро. :(

4

Анонимен

преди 3 години

Швейцария на Балканите не станахме, но с това отношение към ваксините ще станем Индия на Балканите. В момента заради поведението на индийските власти към пандемията и недостатъчната ваксинация, измират по хиляди на ден от Ковид, а някои умират направо на улицата.В България Генерал Борисов ръководи кампанията за справяне с Ковид като сущи индиец. И нас ни чака същото.

3

Анонимен

преди 3 години

Имаме интерес към ваксините и искаме да се ваксинираме, ама нямаме желание.

2

Анонимен

преди 3 години

Сега кои ще плаща вече поръчаните - бацо ли

1

Анонимен

преди 3 години

Ами сега?СмЕх с кисело зеле!