33

Анонимен

преди 3 години

До Бау 13Не знам на теб дали ти омръзна цяла година всеки Божи ден да си първа писта по темата, но на останалите определено ни втръсна от агитацията ти. *** се примоли на кoзяк да те прехвърлят в друг ресор, че да си отдъхнем.

32

Анонимен

преди 3 години

Спутник ползват 60 страни с население 3 милиарда. Естествено, че руснаците не могат да произведат толкова. Но да сте чували за търговия с технологии?Колкото до пропагандата, Австрия и Германия и те ли и се поддадоха?Само ние не се пречупваме.

31

Кукловодител

преди 3 години

Не искате боц? Ядосахте ни, затова такива народи нямат бъдеще в Новата Виртоалност!

30

Demonaz

преди 3 години

Еми нормално, все пак след толкова написани *** щини. Побъркахте народа с тия ваксини и той ви каза да си почивате. Хайде махайте се проклетници такива с тия ваксини. 24/7 Ваксини,чували,умиране, гробища,катафалки, доктори на пределите си. За какво да се ваксат,като ще стане с грипа всяка година.

29

Qanon

преди 3 години

Спутник работи много добре и за момента е най-ефективната ваксина, но я няма заради европейска бумащина. Нашите се съобразяват с еврогейския съюз и за това я нямаме. А Унгария и Австрия не се съобразяват с ЕС и направо си я поръчаха от Русия и си се ваксинираха и всичко е 6. BTW, при руската няма тромбози.

28

Анонимен

преди 3 години

Спутника и да има запитвания, файда няма. Щото няма бройки. Русаците използваха тая ваксина много умело с пропагандна цел, но реално раздаваха по 1 куфарче на тая и оная "братска" държава, колкото да кажат - ето виждате ли.В момента според световната статистика, дори водим на Русия про процент ваксинирани. А те ваксинират вече ще стане една година.

27

Анонимен

преди 3 години

нямам против руската ваксина но колко милиона са ваксинирани с нея и колко примерно с Астрата или другите. Да не се окаже че кофти ефектите и от нея са колкото и с Астрата.

26

Анонимен

преди 3 години

Няма запитвания за Спутник?!Запитвания има, но каква полза от тях?

25

До 21 Сата НАТО

преди 3 години

Горд ще бъда когато с бензинова резачка за дърва те расфасовам

24

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОСлава богу, че много малко "българи" са, като теб...

23

до 12до анонимен 4

преди 3 години

аха гледай ти, как така пък нямат един починал евреите, британците едва 7 на ден. Лъжеш друже лъжеш, фактите говорят, първите евреи вече са на Златни в казината.

22

До Бау

преди 3 години

Те нещата са вързани - те "такива"-та си избират крадливото правителство на ГЕРБ.

21

Сата НАТО

преди 3 години

Горд съм, че съм българин!Ще ни бъде!

20

Анонимен

преди 3 години

ми благодарение на чудесната разяснителна кампания на герберите. Май повече предизборно разчитаха на антиваксъри и ковидиоттите да им донесат победа в изборите. Загубата на Тръмп показа че на тези не може да се разчита.

19

Анонимен

преди 3 години

КАК НЕ ГО Е СРАМ БЪЛГАРИНА ДА НЕ ИСКА ДА УМРЕ БАВНО И МЪЧИТЕЛНО СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ. ПФУ ЧЕ "***" НАРОД. Я ВИЖТЕ ДРУГИТЕ НАРОДИ ИЗРАЕЛ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ КАК ЧИННО ПОДЛОЖИХА ДУПЕНЦЕ ЗА БОЦКАНЕ, А ПЪК ВИЕ МИ СЕ ПРАВИТЕ НА АЙДУТИ !!! ХАХАХ- ХАХАХА

18

Цук Кай Хой

преди 3 години

До АнонименЧакай да дойде следващия грипен сезон и ще ги усетиш и благодарение на ваксата ако хванеш грип край с теб...

17

Loopianix

преди 3 години

Спокойно, няма да се отпускате, трябва си постоянно напрежение, за да е засилен интереса на хората към ваксините. Просто безвремието в политическия живот се пренесе и тук, временно! Сега Симидчиев ще ни оправи. Ще предложи едно законче с мерки и всичко ще си дойде на мястото. Плюс, че ще оставят изискването за PCR или ваксина при прибиране в България, което допълнително ще принуди още хора да се ваксинират ако искат да пътуват.

16

Анонимен

преди 3 години

Да благодарим, че имахме за началници тази некадърна корумпирана шайкка през тези времена и не доставиха ваксини в началото. Вече и слепите прогледнаха и не останаха наивници. Бойко, благодаря ти, че си това което си. Ти изигра своята роля в Божия спасителен план за българите без дори да го съзнаваш. Вече не си ни нужен. Време е за независим и мъдър водач. И той ще се появи, няма начин. Слава на Бог!

15

Анонимен

преди 3 години

Нормално. Българина винаги е бил изключително безотговорен къв всичко. Целия свят ще ни избягва като чум.. опа, ковидни.

14

Анонимен

преди 3 години

Аз вече се кастрирах с Пфайзер. Нямам никакви странични ефекти.