53

Анонимен

преди 3 години

Спрете да наричате тези чорби ваксини!

52

Анонимен

преди 3 години

Навярно народа поумнява, че иде реч за финансови изгоди

51

Аристотел

преди 3 години

Човеците не осъзнават колко крехък е света ни и колко малко е нужно баланса да се наруши и нашата цивилизация да изчезне.... Едно вирусче, едно градусче, едно кихване на слънцето в наша посока, едно заблудило се небесно тяло, един разсърдил се вулкан.... Ми те маите са мислили че ще векуват, египтяните и римляните също ..... а ги четем само в историческите справки....

50

Анонимен

преди 3 години

Ами то сега да се ваксинираш тепърва за лятото наистина е глупаво. Хората които чакаме втора доза - ок, това ще държи може би до октомври. Но другите просто трябва да започнат да се ваксинират септември, за да е горе долу спокойно положението. Естествено, ако искаш да пътуваш е по-добре да се ваксинираш. Но иначе май е все тая.

49

ха ха

преди 3 години

Ще падне голямо бракуване на воксини! Зомбираните се ваксинираха, слънцето ще откаже колебаещите се!

48

1

преди 3 години

Да се боцкат дрогите и хипохондриците, аз мразя игли.

47

Анонимен

преди 3 години

АБЕ УСЕТИХА СЕ ХОРАТА ЗА ЦЯЛАТА ЛЪЖА С ТЕЯ ВАКСИНИИИИИИИИИИ

46

Сата НАТО

преди 3 години

Отслабващия интерес може би се дължи на проста сметка - Лятото заразените намаляват (вируса не обича топло и слънце)------Сметката е още по-проста - вирус въобще не съществува, Мутафчийски и Гешев извършиха престъпление срещу Човечеството, а хиляди хора бяха умъртвени от алчни за 1000 лв/ мес доктори, които тепърва трябва да бъдат разследвани и осъдени.

45

Сата НАТО

преди 3 години

Горд ще бъда когато с бензинова резачка за дърва те расфасовам---- Що бе, брато, ти да не се преебба да се ваксинираш?

44

Математик

преди 3 години

Отслабващия интерес може би се дължи на проста сметка - Лятото заразените намаляват (вируса не обича топло и слънце) и ако се боднеш сега за евентуален следващ пик ноември-декември ще трябва да се боцкаш пак... както ни "обясняваха експертите" че ваксините държат 6-8 месеца.....

43

Случаен минувач

преди 3 години

Ситуацията с ваксините ми напомня филма "Хлапето" отпреди 100 години. Хлапето минава и троши прозорците на хората с камъни, след което бяга бързо. След 15 минути идва Чарли Чаплин със стъкла на гърба - добрият стъклар. И започва да поправя прозорците. Да, ама един се сети за какво става дума и подгони него - стъкларя.Така че хората трябва да осъзнаят кои са "стъкларите" в днешно време и да им потърсят сметка!

42

Анонимен

преди 3 години

Нормално ,тъ-рте-ите от администрацията на герб се ваксинираха и още шепа б-езмо-зъчни лум-пени и останаха разумните хора.Никой не иска да си вкарва отровите на Бил Гейтс специално разработени за намаляване на населението!

41

Анонимен

преди 3 години

След Астра зенека развих страшен отит/синузит. Буквално ми се върти всичко като легна в някои пози. Сега ще трябва да взимам антибиотици за отита.

40

бонго

преди 3 години

До мхмКой дава хиляди за да се докопа за ваксина бе!? Отивай в пункт, който си избереш - ваксинират всеки, няма никой, никакви опашки!

39

Анонимен

преди 3 години

Джипи... Аз си бия ваксините на мен...всеки ден ... Не се чуствам добре вече, припадъци получавам ..От утре ще предлагам на колегите ако сам още жива .

38

До Loopianix

преди 3 години

"Плюс, че ще оставят изискването за PCR или ваксина при прибиране в България"Няма изискване за ваксина, а само за ПСР.Защото ваксинираните също пренасят зараза.Затова - всеки на проверка. Или за всички - или за никой.С ваксината само подлъгаха лековерните и наплашени хорица да им участват бадева безплатно в опитите с хора. Нищо повече.

37

мхм

преди 3 години

"Това се случва на фона на налични ваксини, уточни д-р Георги Миндов, при който има Модерна и Астра Зенека." 7 пъти. 7 пъти се регистрирах в his.bg (сайт за милиарди) и в който все няма ваксини или все някакви грешки има. Хората дават по 1000лв само и само да се доберат до пфайзер и модерна, а този псевдоф ашист обяснява, че едва ли не нямало кандидати. Този пр е грозен, такива като него са за затвор

36

Бау

преди 3 години

До 35докато има такива наивници като теб, ще пиша. Искам си старият и нормален живот.

35

1234

преди 3 години

Внесете спутник и ще видите интереса...

34

анти ваксар

преди 3 години

най-добрата ваксина е НЕ ПОСТАВЕНАТА..