170

Бойко >> Бабиш

преди 3 години

Прага ще целува ръка на Московците. Леле как не се усетиха или се усетиха умните от ЧехКаГеБетите и оставиха вътрешния и премиера да се олеят. Складът не е на военните. сигорно застрахован за мильони. Руснаците бацнаха ракети от каспийско, над Кавкас и с 30-40 метра неточност избъхтяха на 2000 км в Сирия складове на талибаните.Тъпо е да пращат специялисти по Новичоците и Казчоците когато от лодка в Азовско море могат да засилят ракета в който и да е пражки прозорец камо ли в празен склад.

169

Потърпевш е Бабиш

преди 3 години

След 10чешки бири с"Оломушки Твърдушки",дето смърдят партенки сбрато стигнахме до сл заключение.1-во Премиерът на Чехия Пан Будиш, не се ползва с благовлюблението на чехословасите.2-ро всичко това няманачин да нее било известно напрогонените рускидипломати.3-то,я даму спретнем една излагалка,сиказали розведки.Самото изявление че чехитеимали неоспорими улики,които обаче няма дапокажат намосковците,припомня неоспоримите улики от Пипербъри.Досвидос рекли розведките и спасили Прага от Бабиш. ааааа!

168

Анонимен

преди 3 години

"Медал на героите"?!Не съм чувал за такъв.

167

Анонимен

преди 3 години

Извинявайте ама чехите за белокожите цигanи на Европа.Сега кво?Разкриха бомбен атентат от преди 10 години.Бравоо.Те извършителите и поръчителите още малко и ще умрат от старост.

166

Ей

преди 3 години

такива дълги и злобни статии пишеха преди време срещу българина Сергей Антонов, че се опитал да убие папата. Разполагали с неоспорими доказателства, унижаваха и страната ни, а най-силно кряскаха американците /Клеър Стърлинг и др./Впоследствие всичко се оказа кьор-фишек, ама скапаха психиката на човека. Е, как да им повярвам сега?

165

Митове и легенди

преди 3 години

От незапомнени времена - чак от зората на човечеството КГБ ползва само тези двама агенти!Даже и черния овен разказва легендата за двамата КГБ агенти!

164

112 място

преди 3 години

Чехия вече подви опашка, като хъката мъката, ама то не било нападение на Чехия, ами срещу българска пратка... дрън дрън, Путин ги навря бираджиите в на кучето гъ..

163

Анонимен

преди 3 години

Тия са още от времето на Титаник

162

Time bandits

преди 3 години

Тия ги има на пиктограми в пирамидите на фараоните! - същите са!видни английски учени го доказват!

161

Анонимен

преди 3 години

Не, ето това е най-якия коментар в днес. бг:"Путин открадна на запада победата им в студената война.

160

Анонимен

преди 3 години

Тия са по-велики от агент 007. Огряват навсякъде и по всяко време! КГБ е марка!

159

Българин

преди 3 години

Значи излиза, че Русия има двама агенти дето обикалят из цял свят. Не променят външността си. И най-вече ... излизат някакви снимки на хора, които западните медии са популяризирали ... забележете - 7 години по-късно.Е мерси, ама трева не пасем. Колко струва да се скалъпи една такава история като имаш всички медии на своя страна? Със сигурност много по-малко от това, което ще спечелиш от строежа на нова АЕЦ през американската Уестингхаус.

158

МНЕНИЕ

преди 3 години

КГБ се излага с тези двама агенти - не можаха да свършат нищо като хората .Не можаха да отровят Навални , не можаха да гръмнат бараката със стари бомби на Гебрев . Егати и агентите .Ако съм на мястото на Путин ще ги пратя при Навални , да си правят компания .

157

Анонимен

преди 3 години

КГБ яко пести от личен състав. Чепика и колегата му оперират цяла Европа, двама агенти се грижат за спецакциите в Азия, по един в Африка, Австралия и Южна Америка, Тръмп в Северна Америка. Бюджет 100 000 евро.==========================================================Това е най-якият коментар, който е писан в днес,бг

156

Анонимен

преди 3 години

До Вирускъде го видя отрицарелния прираст на Русия? Много са ти плоски твърденията. Русия е с положителен прираст, затова Западът реве като магаре. По времето на Елцин ги редуцираха с 10 милиона, но Путин и демографската картинка обърна в полза на Русия.Аре със здраве и се старай повече като плюеш по Русия.

155

Анонимен

преди 3 години

Тея двамата са виновни и за ковида. Има техни снимки на пазара в Ухан как нагъват един прилеп. ЕС-то си има извинение за всичко за години напред.

154

Вирус

преди 3 години

И виж отрицателният прираст на Русия, където умиращите са повече от раждащите се и го сравни с ПОЛОЖИТЕЛНИЯ прираст на населението в Канада, за да ти стане ясно, че северовасточната *** ще изчезне през следващите 100 пабедни години.

153

Вирус

преди 3 години

До до Вирус***о, Канада колко е голяма спрямо Япония и колко население има. Бахтъ в кухата лейка. Да ти избият 18 милона от мъжкото население и после прави прираст."------Да обясня на пияният зрител следното:Русия, като подобие на държава с население, е известна със съществуването от 12 век, след 200 годишно монголско робство.Канада е държава сформирана през 1867, сиреч - 19 век.Ся загря ли ти БеГе реотана ?! ;)

152

юбералес

преди 3 години

Абдурд, тия двамата са известни културтрегери, те са изследователи на катедралите в Англия. Със сигурност са били на туризъм. В Чехия има какво да се види.

151

истински Българин

преди 3 години

Абе същност исках да напиша:България е налегната от ЕС и НАТО. под заклинанието на демокрацията със САЩ ни ползват за маша срещу Русия.Глупостите за "съветския диктат" трябва да създат злокобна картина във слабите умове.разберете го това и осъзнайте че всички измислици трябва да ни докарат до шизофрения защото от край време сме свързани със славянските народи.Разделай и владей!