10

Анонимен

преди 3 години

САЩ разлая Кучетата във глутница но всяко Куче само по себе си ще си хапе опашката за своя сметка .......Русия Бави, Но Не Забравя !

9

Анонимен

преди 3 години

За да разберем защо Путин е олицетворение на злото, трябва да си дадем сметка, че лидерите на Запада този път наистина вярваха, че след хилядолетни усилия, Западът най-накрая е победил Русия, която ще се превърне в държава без лидер, без култура, без дух и, разбира се, без история, и чиято единствена роля ще бъде да предоставя ресурси на "триумфалния Запад".

8

Предлагам

преди 3 години

Белия опел 5994 и черния голф 0285 да се разкарат от нашата улица сьщо и дамата сьс светлоинияШкоа и черн опелПисна ми от вашите набези

7

Анонимен

преди 3 години

Не!ЕС отдавна е със свалени *** и реално нищо не може да направи!Путин ги тества вече много пъти - Грузия, Крим, Донбас... отговор от ЕС няма!А започнат ли веднъж да отстъпват, той много ясно ще опитва пак и пак...Също както някога Англия и Франция постоянно са отстъпвали пред Хитлер

6

Анонимен

преди 3 години

До БългаринПутинофилите не обичате Русия, а диктатурата в нея.

5

Анонимен

преди 3 години

Чехите замесиха България в незаконни сделки с оръжие за Ислямска държава.Това е дипломатически скандал.Ако е истина, да се вкарват в затвора виновните.

4

Бай Унуфри

преди 3 години

Еми просто тез две снимки имат, тях набедяват за всички злополуки. Или пък двамата тайни агенти са толкова всестранно развити, че с едната ръка тровят с новичок, а с другата взривяват боеприпаси. Школата е добра, значи?

3

Анонимен

преди 3 години

Ще наглеят докато не настъпят мотиката.

2

Анонимен

преди 3 години

Ще пратим от НАТО чехите на Източния фронт.НАТО трябва да отвърне на струпването със струпване.Чехите може да дадат 200 хиляди глави за Източния фронт, да ги струпаме от едната страна на границата с Русия.

1

Българин

преди 3 години

Предлагам да смажем Путин и Русия със санкции! Какво мислите за моето предложение, хайде колегите във форума, хайде споделете мнението си.