190

БПФ

преди 3 години

До Анонимен 185Не отпaдък такъв. Вова Путин е в отлично физическо и психическо здраве и е изключително хладнокръвен човек. И това е цяло щастие за света, защото иначе ти щеше да се криеш в някое мазе и да ядеш плъхове. Русия си има силен лидер, за разлика от САЩ - дето едно болно чучуло, намъкнало се като крадец в Белия дом, се спъва по стълбите и бърка жена си със сестра си. Именно това чучуло скоро ще го намерят озъбено да се търкаля в *** на Белия дом.

189

не забравяйте!

преди 3 години

- пражката пролет 1968г.- българското участие!

188

БПФ

преди 3 години

До do 187Не, нещастно същество, тролещо за няколко цента - ние обичаме ИСТИНАТА. Ние знаем, че в правото се гледат ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, а не неподплатени с никакви факти предположения. И да - ние, нормалните българи предпочитаме тези, дето на два пъти ни спасяват като народ и държава, пред тия, които бомбардираха градовете ни, избивайки жени и деца !!!

187

БПФ

преди 3 години

Днес.бг, ставате все по-жалки в своето слагачество. Даже "Свободна Европа", рупорът на американската пропаганда, признава, че чехите дори не са наясно с ПРИЧИНАТА за взрива и не знаят дали става дума за умишлено деяние, нарушаване на мерките за безопасност или просто за злощастна случайност, а вие измислихте цял криминален роман !!! И пак тия двамата... дано не се окаже че горе-долу по същото време е имало мащабно наводнение някъде в Европа, че ще излезе, че пак Петров и Боширов са виновни.

186

Анонимен

преди 3 години

За бясното кремълско джудже трябва тояга ама чепата тояга.

185

нервен агент

преди 3 години

Ей, някой джурналя ще си останат неуки до края на дните си, нервнопаралитични бойни отровни вещества (БОВ) такива!

184

анонимен

преди 3 години

Русия няма вина! За украйна, за Скрипал, за Гебрев, за взривовете в Чехия, даже и за Навални!

183

Анонимен

преди 3 години

Дано си вярвате сами на налудничавите теории.

182

Анонимен

преди 3 години

В криминалистиката няма вярвам, убеден съм и т.н. - има доказателства. Който вярва да ходи на църква. Обаче къде са доказателствата? Не виждам да има такива. Говори се, че някой намазал дръжката на пътната врата на дома на Скрипал с новичок . Английските криминалисти взеха ли натривки от тази дръжка, за да се докаже или опровергае тази версия? А от ръцете на Скрипал? Ами ако, когато са почивали на пейката на гарата, над тях е минал малък безшумен дрон и ги е поръсил с течен агент Orange? И те гледали в небето, че от там им дошло?

181

пияница мистик

преди 3 години

Бой, бой и само бой по кремълското джудже Убиец

180

Анонимен

преди 3 години

Не, ще продължава да търпи тези терористи и ще шикалкави.

179

usa = на джудже

преди 3 години

Бог да пази Великата Руска Империя създала третата Българска държава. Поклон руски братя. 75% от българския народ ви обича.

178

Анонимен

преди 3 години

Поредните срещу Русия.

177

Анонимен

преди 3 години

много глупости пишете не ви вярвам на нито една дума какво сте писали долу писаха за сергей антонов а се оказа али агджа сега е същото ще се окаже джо байдън

176

Тия

преди 3 години

Действат досущ като мафия, само че на държавно ниво ! Още по-жалко е обаче, че нашите русофили се скъсват да ги превъзнасят, докато същевременно пискат, че тук били управлявали мутри ! По-голям цинизъм и лицемерие от това едва ли може да има !

175

АХАААА

преди 3 години

ЕЙ ГО Е ТОШКО АФРИКАНСКИ ОТ ЛЕВОСГЕПЦАХМЕ ГОЕЛА МИ СЯ ТИ ПИЛЕ ШАРЕНО

174

Анонимен

преди 3 години

'' Ще вземе ли мерки ЕС срещу Русия ''...................Русия в момента се възприема от света като шимпанзе с граната (ядрено оръжие)Всички очакват физически и психически болния Путин да си отиде по един или друг начин

173

Ася

преди 3 години

"Тея двамата са виновни и за ковида. Има техни снимки на пазара в Ухан как нагъват един прилеп".*Аз давам най-много точки на този коментар, щях да припадна от смях.

172

Анонимен

преди 3 години

Влиза възрастен британски турист с аристократичен вид в чешки бар и сервитьорката го пита:- Какво ще пиете, сър?- Коктейл "Петров и Баширов", скъпа!

171

Анонимен

преди 3 години

Трябва да изритаме всички колхозници и троловете им от България.